Meer rendement uit je AdWords halen? Klik hier voor een GRATIS consult van onze expert!
GRATIS CONSULT

Page content

Adverteren op Google

Adverteren op Google?

Adverteren in zoekmachines is vaak een interessant medium om doelgericht traffic te realiseren. De zoekmachineresultaten laten eerst de betaalde tekstadvertenties zien en daarna pas de natuurlijke resultaten. Google adverteren is een zeer snelle manier om uw doelgroep te bereiken. Als (potentiële) klanten op Google zoeken naar uw product of dienst, verschijnt de tekstadvertentie boven of naast de zoekresultaten. U betaalt alleen als er daadwerkelijk op de advertentie geklikt wordt (pay-per-click).

Uit onderzoek is gebleken dat 30% van de zoekmachinegebruikers klikt op de betaalde resultaten. Betaalde resultaten zijn dus een goed middel om online (direct) vindbaar te zijn op uw zoekwoorden. Maar wanneer u deze AdWords campagnes niet goed invult, leidt dit tot zeer hoge kosten en lage conversie. Met display adverteren kunnen naast tekstadvertenties ook banners in het displaynetwerk van Google getoond worden. Blauwe Monsters is gecertificeerd als Google Partner en helpt u met het bouwen van doelgerichte AdWords campagnes.

Wat kunt u verwachten van Google AdWords samen met Blauwe Monsters?

  • Focus op de juiste zoekwoorden binnen de customer journey;
  • Instellen van optimale en conversiegerichte advertenties;
  • Strategisch advies op basis van trends en veranderingen;
  • Conversie optimalisatie;
  • Heldere rapportages;
  • Updates verwerken in de campagnes (verandering in zoekgedrag).

Waarom samen met Blauwe Monsters Google AdWords?

Onze gecertificeerde medewerkers stellen de advertenties in, zodat deze goed getarget worden. De campagnes worden tegen zo laag mogelijke kosten gebouwd om een optimaal rendement te realiseren. Door de juiste landingspagina’s te creëren en goede advertenties in te zetten, kunnen we het maximale  uit uw SEA-campagne(s) halen. Concurrenten zitten echter niet stil. Het zoekgedrag van (potentiële) klanten kan regelmatig veranderen, waardoor het continue monitoren en aanpassen van campagnes van groot belang is om de resultaten uit te bouwen of te verdedigen.

adwords

Wilt u een monsterlijk resultaat halen uit online adverteren?

Blauwe Monsters richten uw advertenties conversiegericht in!

Flyer AdWords Blauwe Monsters (JPEG)