Blauwe Monsters
19 december 2014 in
Overige internet marketing informatie

5 tips om de eerste week van 2015 goed te starten met Online Marketing

Om het jaar goed van start te gaan geven wij je 5 tips om je online marketing nog succesvoller te maken volgend jaar.

Tip 1: Optimaliseer je website voor mobiel

Er wordt voorspelt dat mobiel in 2015 leidend gaat worden. Het is dan dus zeer belangrijk dat je website goed werkt met mobiele apparaten. Tevens is het vrij essentieel dat je website überhaupt goed werkt op mobiel omdat een groot gedeelte van bezoekers via een mobiel apparaat de site bezoekt.

Tip 2: Adverteer op Facebook

Omdat Facebook sinds kort bedrijfspagina’s een lagere waardering geeft is het belangrijk dat je gaat adverteren om je fans te bereiken op Facebook. Hierdoor komen posts van bedrijven minder snel op organische wijze in de timeline terecht. Wil je dus goed zichtbaar zijn op Facebook dan moet je overstappen op adverteren.

Tip 3: Gebruik analytics optimaal

Analyseer al je online activiteiten om inzicht te krijgen in de resultaten die geboekt worden. Zo kan je bepalen of de activiteiten succesvol zijn of dat je wellicht je strategie moet aanpassen.

Tip 4: Stel haalbare doelen

Maak voor jezelf enkele doelen die binnen korte tijd haalbaar zijn. Dit werkt motiverend. Stel je doelen die niet haalbaar zijn dan werkt dit alleen maar demotiverend. Vergeet niet Rome is ook niet in 1 dag gebouwd.

Tip 5: Maak optimaal gebruik van media

Bepaalde media zoals foto’s of video’s zeggen meer dan 1000 worden. Daarom kan het optimaal gebruik van dit soort mediums heel goed werken. Probeer daarom zoveel mogelijk met dit soort mediums te werken.

Wij van Blauwe Monsters wensen je fijne feestdagen en een succesvol 2015 toe!

Op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen?

Wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief ontvangt u als eerste het meeste recente nieuws uit de online marketing. Tevens krijgt u van ons een gratis E-book cadeau!

+ Gratis E-book! ebook

Gerelateerde nieuwsberichten in Overige internet marketing informatie

8 apr 2020 - in
Overige internet marketing informatie

Hoe werk je een B2B-contentstrategie uit?

Er vindt deze dagen een grote verandering plaats in het B2B-landschap. Je ziet namelijk dat er een verschuiving plaats vindt tussen twee belangrijke afdelingen binnen een bedrijf: marketing en sales. In dit artikel gaan we dieper in over die versc...

18 apr 2018 - in
Overige internet marketing informatie

Tip 44: Optimaliseer je mobiele website voor de mobile-first index

De afgelopen maanden is Google flink actief geweest om hun mobile-first index verder uit te rollen. Het is een beetje cliché om steeds maar te roepen dat een goede mobiele site belangrijker wordt, maar Google heeft nu officieel bevestigd dat zij ...

26 mrt 2018 - in
Overige internet marketing informatie

Tip 43: Bereik je doelgroep door middel van Influencer Marketing

Het doel van online marketing is om via online kanalen zichtbaar en in contact met je doelgroep te komen en daar uiteindelijk meer business uit genereren. Er zijn inmiddels vele online kanalen waarmee je in contact kunt komen met je doelgroep. É...