Google Elevator 2019

Wat is Google Elevator 2019?

Het Google Elevator 2019 programma is opgezet als een business coaching programma. Je kunt het vergelijken met een kleine variant van een Master of Business Administration (MBA). Samen met experts en coaches worden er doelen opgesteld voor de organisatie. Vervolgens worden de nodige middelen aangereikt om deze doelen te behalen. Hierbij ligt de focus voornamelijk op strategie en business development. Blauwe Monsters is geselecteerd voor de Google Elevator 2019, omdat Google erkent dat er bij ons groeipotentie is en dat wij indrukwekkende prestaties behalen ten opzichte van onze concurrenten. Daarom is Blauwe Monsters ook zo ontzettend trots (en uiteraard dankbaar) met deze selectie en deelname aan de Google Elevator 2019.

Dit betekent het voor Blauwe Monsters

Deelname aan het Google Elevator 2019 programma staat gelijk aan het vergaren van kennis, onder begeleiding doorgroeien en het uitbreiden van huidige netwerken. Zo worden we onder andere gedurende het traject continu bijgestaan door een coach door middel van persoonlijke sessies. Daarnaast houdt Google ook diverse trainingen op de hoofdkantoren in Amsterdam en Londen. Bovendien wordt ons netwerk in één klap uitgebreid. Blauwe Monsters is dankzij de deelname aan het Google Elevator programma lid geworden van het internationale Elevator community. Naast 15 organisaties in de Benelux doen er namelijk ook 15 online marketingbureaus uit het Verenigd Koninkrijk mee.

Voordelen van Google Elevator 2019 voor jou als klant

Uiteraard profiteer jij als klant van Blauwe Monsters ook (indirect) van dit unieke programma. Dankzij de kennis die wij vergaren tijdens het Google Elevator 2019 programma kunnen wij in de toekomst nog beter te werk gaan. De nieuwe informatie, het uitwisselen van kennis en de lessen die wij leren tijdens de diverse trainingen en coachingssessies van Google Elevator 2019 verwerken wij natuurlijk direct in onze dienstverlening. Hierdoor kun jij rekenen op een efficiëntere werkwijze en nog veel meer.