Ben je benieuwd naar onze activiteiten op de stand, en onze aanbevelingen voor interessante sprekers? Lees dan snel verder!

Presentaties door onze eigen monsters

Dit jaar zijn we niet alleen op onze stand aanwezig, maar geven onze collega’s Sem, Robert en Klaas ook presentaties.

Klaas presenteert woensdag 29 januari van 10.40 – 11.00 in zaal 11. Hij presenteert hier de case Gents: van 20 fysieke winkels met ‘ook’ een webshop naar een volwaardige online retailer. In deze casus vertelt Klaas over de verschillende obstakels, successen en uitdagingen die een digitale transitie met zich meebrengt.

Sem en Robert zijn te vinden in zaal 1 op donderdag  30 januari van 10.30-11.00. Hier zullen zij samen met de marketing manager van  Combimotors, Remco van Dijk,  de volgende presentatie geven: David & Goliath in marketing: hoe win je als kleinere partij van de grote spelers? Ben je benieuwd hoe je in een verzadigde markt stapt en boven het veld uitspringt? Dan is dit een interessante presentatie voor jou. De heren vertellen je welke marketingkanalen er zijn ingezet om je budget zo effectief mogelijk te benutten. Ook zullen zij tips en quick wins met je delen die je ongetwijfeld zelf kunt inzetten.

Kortom: zoek je een interessante en verhelderende presentatie om bij te wonen op de Webwinkel Vakdagen 2020? Kom dan langs bij een van onze monsters!

WWVD

Curated lists

Op de Webwinkel Vakdagen 2020 zijn talloze interessante sprekers en presentaties te vinden. Het volledige programma vind je hier. Zie je door de bomen het bos niet meer? De specialisten van Blauwe Monsters hebben curated lists gemaakt met interessante sessies om bij te wonen.

Bekijk hier de curated list van SEO-specialist Koen Egberts.

Geïnteresseerd in CRO? Onze specialist Robert Hoebe heeft een lijst gemaakt met interessante lezingen en stands om te bezoeken. Deze vind je hier!

Ook ons Ads-team heeft een lijst met aanbevelingen gemaakt, deze kun je hier inzien.

Borrel bij de Blauwe Monsters stand

Omdat 2019 een succesvol jaar is geweest voor Blauwe Monsters, willen we dit graag vieren met onze partners. Daarom organiseren we op woensdag 29 januari om 15.30 een borrel op onze stand nummer 30. Kom je met ons proosten op de successen van het afgelopen jaar? Bemachtig via deze link je gratis ticket voor de Webwinkel Vakdagen, en dan zien we je op woensdag om 15.30 bij ons op de stand voor een borrel!