Categorie: Blauwe Monsters

BlogBlauwe Monsters

LinkedIn Automation, waarom, wat is het en hoe zet ik het in?

Voor iemand in de sales is netwerken een van de belangrijkste activiteiten. In 2020 gaf 80% van de organisaties en sales afdelingen aan dat de meeste klanten uit het eigen netwerk kwamen. Daarbij gaven dezelfde organisaties aan dat ze verwachten dat het verkoopkanaal LinkedIn de komende jaren een sterke groei door zal maken. Daarbij is de verwachting dat het aandeel van 50 naar 85% zal groeien. Hoe kun je als organisatie aanhaken en meeliften op deze groei?

Lees meer

BlogBlauwe Monsters

Social selling in een B2B-markt

Social selling wordt steeds belangrijker, zeker in de B2B-markt. Cold callen wordt steeds minder gedaan en er wordt vanuit de overheid steeds meer gedaan om dit te stoppen. Hierdoor worden social kanalen meer van belang, omdat je de potentiële klant hiermee warm kunt maken voordat je gaat bellen.

Lees meer

Marketing Sales anderhalvemeter 1,5 meter maatschappij Blauwe Monsters
BlogBlauwe Monsters

Hoe houd ik mijn marketing op gang in de 1,5 meter maatschappij?

Ik zal niet teveel in herhaling treden dat het coronacrisis is en dat we daar allemaal hard door geraakt worden. Dat is helaas een feit. Ook is het helaas een feit dat we met een aantal maatregelen nog lang te maken zullen hebben. Na de periode van verkramping wordt het nu echter tijd om vooruit te kijken en een plan te maken hoe om te gaan met de omstandigheden waar we in grote waarschijnlijkheid langer mee te maken krijgen. Het afwachten totdat het voorbij is, is simpelweg geen optie.

Lees meer

Blauwe Monsters

Blauwe Monsters op de Webwinkel Vakdagen 2020

Ook in 2020 is Blauwe Monsters weer aanwezig op de Webwinkel Vakdagen. Het grootste e-commerce-event van de Benelux vindt plaats op 29 en 30 januari in de Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar zijn er weer talloze inspirerende sprekers, netwerkmogelijkheden en experts aanwezig. Blauwe Monsters is voor het vijfde jaar op rij aanwezig op de Webwinkel Vakdagen, dit jaar zullen we te vinden zijn op stand nummer 30.

Lees meer