Blauwe Monsters
22 januari 2018 in
e-Commerce

Tip 36: Verrijk je e-commerce kennis op de webwinkelvakdagen

In de week van de webwinkel vakdagen past eigenlijk maar 1 tip vanuit Blauwe Monsters en dat is bezoek de Webwinkel vakdagen en verrijk je e-commerce kennis. Als Internet marketing specialist kijken we vanuit Blauwe Monsters jaarlijks uit naar dit mooie evenement waar met betrekking tot e-commerce veel te halen is. Als internet marketing expert kunnen we uiteraard ook niet ontbreken op dit evenement en daarom zullen we dit jaar stand 155 bemannen en praten we je graag met betrekking tot de ontwikkelingen op het gebied van internet marketing en verloten we schitterende online marketingprijzen. Nu vraag je je vast af wat is er nog meer te beleven en te halen op deze webwinkelvakdagen. Daarom nemen we je in deze tip graag mee wat er 24 en 25 januari te beleven is in de jaarbeurs in Utrecht. Let op als je de webwinkelvakdagen wil bezoeken dien je je wel even aan te melden. Dit is overigens gratis!

Wat is er te beleven?

Allereerst is er de beursvloer waar heel veel exposanten staan. Denk hierbij aan ING, DHL, Bol.com en ook Blauwe Monsters!!. De exposanten zijn onder te verdelen in het soort oplossing wat ze bieden op het gebied van e-commerce. Op deze beursvloer kan je lekker ongedwongen rondlopen en praten met de verschillende standhouders en zo je kennis op het gebied van e-commerce ontspannen verrijken. Op de beursvloer zijn we 265 e-commerce leveranciers. Dus de kans is enorm dat hetgeen je zoekt op e-commercegebied er is. Naast de beursvloer zijn er 12 lezingenzalen waarin verschillende e-commerce sprekers hun kennis zullen etaleren. In deze lezingen worden actuele thema’s behandeld maar worden ook praktische tips gegeven.

Keynote sprekers

Naast de 12 lezingzalen is er 1 grote zaal beschikbaar waar keynote sprekers lezingen zullen geven. Altijd willen weten hoe top bestuurders hun e-commerce strategie vormgeven? Dan is dit je kans! Personen die een lezing in de grote zaal zullen geven zijn onder andere Pieter Zwart van Coolblue en Huub Vermolen van bol.com. Op de website van de webwinkelvakdagen is een planning beschikbaar wanneer welke lezing is. Als je zeker wil weten dat je de gewenste lezing kan bijwonen kan je al een stoel reserveren.

Kortom als je iets met e-commerce doet is dit een evenement wat je niet mag missen. Een echte aanrader is het uiteraard ook om onze stand te bezoeken. Door middel van ballonprikken maak je kans op schitterende online marketingprijzen. Dus we zien je 24 en/of 25 januari!