Meer rendement uit je AdWords halen? Klik hier voor een GRATIS consult van onze expert!
GRATIS CONSULT

Page content

Bodyfashion Born (SEO)

Bodyfashion Born (SEO) – Succesverhaal

blauwe monsters bodyfashion born

Bodyfashion Born is al ruim 25 jaar een begrip in de lingeriebranche. Bodyfashion Born was één van de eerste lingeriewinkels die met online verkopen begon. De techniek van webwinkels was in het begin niet zo goed als nu en enkele jaren geleden heeft Bodyfashion Born dan ook gekozen voor een nieuw design en CMS. Het assortiment, dat voornamelijk uit (prothese) lingerie en badmode bestaat, werd in dit nieuwe ontwerp veel beter belicht en de techniek van het nieuwe CMS sluit goed aan op de ontwikkelingen van de zoekmachines.

Uitdaging:

Het realiseren van meer bezoekers die bereid zijn tot het kopen van producten, hierdoor zal het conversiepercentage stijgen. De hogere bezoekersaantallen moesten gerealiseerd worden via de organische weg. Meer bezoekers en een hoger conversiepercentage moeten uiteindelijk zorgen voor een verdubbeling van de omzet.

Oplossing:

Blauwe Monsters heeft op basis van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en een concurrentieanalyse een strategie bedacht. Deze strategie is samen met Bodyfashion Born uitgewerkt. Daarna is de website geoptimaliseerd voor de zoekmachine, iedere landingspagina heeft een hoofdzoekwoord. Na interne optimalisatie heeft ook het linkbuilden bijgedragen en de verbeterde organische posities.

Resultaten

  • Het aantal bezoekers die vanuit de zoekmachine op de website komen is met 80% toegenomen ten opzichte van het jaar ervoor.
  • In 5 maanden tijd is de omzet, welke voortkomt uit SEO, verdubbeld.
  • Het conversiepercentage is in 5 maanden met 20% toegenomen..

Comment Section

0 reacties op “Bodyfashion Born (SEO)

Plaats een reactie


*