Meer rendement uit je AdWords halen? Klik hier voor een GRATIS consult van onze expert!
GRATIS CONSULT

Page content

Ontwikkeling op het gebied van video in je email

Ontwikkeling op het gebied van video in je email

 email de ontwikkeling van

Wat gaat er veranderen in de email wereld? Een van de ontwikkelingen is het opzetten van een mail. U kunt dan minder dynamische en geavanceerde codes gebruiken. Daarbij heb je als email ontwikkelaar te maken met de verschillende email programma’s zoals Outlook, Apple Mail en Gmail. Maar wat zijn de verwachtingen op het gebied van email in het jaar 2016?

Er zijn een paar wensen over toepassingen die plaats kunnen vinden in de mail wereld. En een van die wensen is het beschikbaar maken om een video in een mail te kunnen plaatsen, hierdoor kunt u aan een klant gelijk laten zien hoe het product werkt en hoe het er uitziet (grootte, kleur etc.) en door dit middel kunt u ook gelijk onderscheiden en opvallen als merk. Helaas wordt het idee om een video in de mail te plaatsen nog door de meeste email programma’s niet ondersteund, zoals Apple Mail, Gmail en Outlook. Wat gek is, want in een van de voorgaande versies van Apple (iOS) was het wel mogelijk om een video in een mail te plaatsen. Maar na de update naar iOS8 was het niet meer mogelijk. Ook de laatste Apple iOS versie ondersteund de video in de mail niet.

Wat al wel mogelijk is om te gebruiken en u zo toch te onderscheiden en op te vallen, is het gebruiken van bewegende gif-afbeeldingen/animaties. Zo vergroot u dus de ervaring van de gebruikers van uw email. Daarnaast versterkt het gebruik van gif-afbeeldingen en animaties je merk bekendheid. Het is namelijk een handige middel om een nieuw product of dienst te introduceren in de markt.

Niet alleen het ontwikkelen van een mail zal makkelijker worden, maar ook het opzetten van een automatische emailcampagne zal eenvoudiger gaan. Door de aanpassingen zal de email marketeer meer zelf kunnen doen.