27 juni 2024 | Jan van Krimpenweg 7 te Haarlem | Blauwe Monsters

Digitale groeiversnelling met Hubspot

Al je marketingtools op een centrale plek? Maak kennis met HubSpot: hét nummer 1 CRM-systeem voor je sales-, marketing- en klantenservice-activiteiten. Of je nu leads wilt omzetten naar trouwe klanten, een manier zoekt om je sales processen te automatiseren of beter inzicht wilt krijgen in je data, HubSpot zorgt voor een snelle en krachtige integratie met jouw database en overige tools.

  • Anonieme bezoekers op je website identificeren

  • Warme leads genereren

Ontdek de mogelijkheden van HubSpot tijdens het event ‘HubSpot als groeiversneller’ 27 juni om 14:00 uur bij Blauwe Monsters in Haarlem!

De afweging

Waarom kiezen voor HubSpot?

HubSpot is een echte one-stop-shop waarmee je al je waardevolle data van de verschillende teams binnen je organisatie centraliseert in een overzichtelijk CRM-systeem. Dankzij de verschillende Hubs binnen HubSpot kun jij je marketingstrategie naadloos aan laten sluiten op je salesactiviteiten en andersom!

  • Automatiseren van campagnes

  • Continu inzicht in je resultaten met behulp van overzichtelijke dashboards

Hoe nu verder?

Blauwe Monsters en Bikkelhart als jouw HubSpot-partners

Elke organisatie is uniek en daarom is een zorgvuldige aanpak bij het integreren van HubSpot met jouw andere marketingtools een vereiste. De specialisten van Bikkelhart en Blauwe Monsters hebben de kennis en ervaring om jouw oragnisatie met behulp van HubSpot te ondersteunen. Door HubSpot te implementeren kunnen we jouw klantreis verder ontwikkelen, analyseren en optimaliseren. Wij zijn jouw HubSpot-partner en zorgen samen met Bikkelhart voor een volledige inrichting van HubSpot. Wil je liever een grondige check of je huidige instellingen goed zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften? Onze experts adviseren je graag!