Masterclass Hoger in Google 2018

Content KING worden?

Schrijf je nu in voor slechts €199,-

Masterclass SEO-content schrijven op 23-05-2018

Dennis Stokman 

Je hebt het riedeltje al tien keer gehoord. “Goede content is belangrijk voor SEO!” “Hoger in Google staan betekent meer verkeer, meer omzet!”

Maar is je wel eens in helder Hollands uitgelegd hoe je het zelf kunt doen? Als in: een duidelijk te volgen stappenplan waardoor je zelf relevante SEO content kunt schrijven voor je eigen website?

Nee?

Dan is deze masterclass wat voor jou.

Goede content op je website is tegenwoordig erg belangrijk voor een goede positie in de zoekmachine. Maar lezen mensen die lappen tekst eigenlijk wel?

Het antwoord daarop is… misschien! Eigenlijk gaat het er ook niet om of daadwerkelijke bezoekers op je site de tekst lezen, het gaat er om dat Google de tekst leest. Met behulp van de content op je site kan de zoekmachine namelijk zien waar je site over gaat – en daar wordt dus jouw ranking gedeeltelijk op gebaseerd!

Nu zijn de meeste SEO teksten in de praktijk slecht leesbaar (sommigen zijn zelfs écht lelijk) en vallen ze voor het getrainde oog direct op. En zoals we allemaal weten wordt Google steeds slimmer en zal je vroeg of laat door de mand vallen met een tekst waar de SEO echt in geforceerd is. Content dat lekker wegleest, informatief is voor de bezoekers die het wel lezen en daarbij ook nog eens goed aan Google laat zien waar jouw site om draait… Kijk: dat moet je hebben.

Dus, hoe doe je dat precies? Dat vertellen we je in onze Masterclass SEO content schrijven.

Tijdens de Masterclass SEO content: 

  • Content schrijven: waarom?
  • SEO content schrijven: hoe doe je dat?
  • Hoe bepaal je de zoekwoorden?
  • Wat zijn de beste gratis tools?

Ter voorbereiding op de masterclass kun je vast bedenken wat jouw belangrijkste producten en/of diensten zijn waar je graag mee zou willen scoren in de zoekmachine. Het kan echt alles zijn, want via Google is niets te klein.

Hogeschool In Holland - Bijdorplaan 15 Haarlem

Woensdag

23-05-2018

14:00


Online Webinar opname hoger in Google

7 jaar

Ervaring in Internet marketing

25.000+

Posities gestegen in Google

1.700+

E-books gedownload