Meer rendement uit je AdWords halen? Klik hier voor een GRATIS consult van onze expert!
GRATIS CONSULT

Page content

Linkbuilding uitbesteden

Wilt u uw linkbuilding uitbesteden? Blauwe Monsters kan u goed ondersteunen aan kwalitatieve en hoogwaardige links. Veel van onze klanten zijn ooit zelf begonnen met linkbuilden. Bij het aanvragen van backlinks wordt er echter vaak om een link terug gevraagd. Voor de professionele uitstraling van je website is het niet aan te raden om deze vol te zetten met links naar andere websites (soms zelfs concurrenten). Om effectief te linkbuilden is het dan ook belangrijk dat je een groot netwerk hebt van websites waar je links voor de ruilende partij kan plaatsen. Blauwe Monsters heeft een van de grootste netwerken van Nederland.

linkbuilding uitbesteden

Wilt u uw linkbuilding uitbesteden aan Blauwe Monsters dan kunt u de onderstaande punten van ons verwachten.

Monitoren

Gezamenlijk spreken we af welke woorden of categorieën de meeste focus krijgen. We starten met een 0 meting door deze en meerdere zoekwoorden in SeRanking, onze rapportagetool te zetten. De positie van de zoekwoorden worden constant gemonitord en dagelijks geupdate. U krijgt ook een eigen account waarmee u 24 uur per dag kan inloggen en uw zoekposities in een makkelijk overzicht kan zien.

Rapportage

Rapporteren vinden wij heel belangrijk. U wilt inzicht in de gedane werkzaamheden. U wilt tenslotte kunnen zien waar u voor betaald. In onze overzicht rapporteren we u met de links die wij voor uw website hebben geplaatst. Ook vertellen wij hierbij onder welke ankerteksten de links zijn geplaatst en naar welke pagina is gelinkt.

Resultaat

Het resultaat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Wij beloven geen gouden bergen in 1 maand, maar na 4 maanden zullen de eerste indrukwekkende resultaten zeker te zien zijn. Door u hogerop in Google te brengen trekt u meer bezoekers naar uw website en zal dit een positief effect hebben op de omzet.

Een voorbeeld van een aantal resultaten die wij behaald hebben zijn:

  • top 3 positie op het zoekwoord ‘linkbuilden’ (blauwemonsters.nl)
  • nummer 1 positie op het zoekwoord ‘Overhemden’ (hemdvoorhem.nl)
  • nummer 1 positie op het zoekwoord ‘Hippe kinderkleding’ (tofje.nl)

Dit is slechts een aantal voorbeelden van een klein deel van onze klanten. In totaal zijn er ruim 40 klanten die hun linkbuilding aan ons uitbesteden.

Geen contracten

Wij van Blauwe Monsters werken niet met contracten. De simpele reden hiervan is dat wij dit niet klantvriendelijk vinden. Wij zijn overtuigd van wat wij kunnen en zullen daarom zelf aan de klant laten zien dat wij resultaat kunnen leveren. Elke maand is het mogelijk om onze diensten op te zeggen. Ook is het mogelijk om een strippenkaart af te nemen.

Wilt u meer informatie wat wij voor u kunnen doen? Neem gerust contact met ons op of vraag om een vrijblijvende offerte.