Meer rendement uit je AdWords halen? Klik hier voor een GRATIS consult van onze expert!
GRATIS CONSULT

Page content

Google certificaten zijn die belangrijk? (Tip 2)

 

Google certificaten zijn die belangrijk? (Tip 2)

Google certificaten zijn verplicht voor ieder marketingbureau. Google zelf  let strak op de kwaliteit van Internet Marketing Bureau dit doen ze door Google certificaten uit te geven. Deze zijn te behalen door verschillende trainingen te volgen en toetsen te halen. Als deze allemaal behaald zijn krijgt  het Internet Marketing bureau het certificaat Google Partner. Blauwe Monsters is Google Adwords Partner.

 

Niveau van de certificaten:

·       AdWords Fundamentals

Bij deze training leer je de basis principes van online adverteren. Hoe werkt Adwords en wat moet je weten om een goede advertentie campagne in te regelen.

 

·       Search Advertising

Het certificaat voor Search voor gevorderden bij deze training wordt je meegenomen in het echt opzetten beheren en optimaliseren van een aantal tekstadvertentie campagnes. Na deze training is de persoon in staat om ook echt aan de hand van data te optimaliseren.

 

·       Display Advertising

Naast tekst advertenties kun je binnen Google ook adverteren met beeld. Deze zogenaamde banners worden dan getoond in het google display netwerk. Dit zijn bijvoorbeeld advertenties zoals u ze kent van Booking.com. Kortom u zoekt een hotel en de paar dagen erna wordt u via banners op andere websites gewezen op uw plannen om op vakantie te gaan.

 

·       Mobile Advertising

Mobiel adverteren wordt steeds belangrijker. Bij Blauwe Monsters zien we dat het aantal bezoekers en aankopen via mobiel sterk stijgt. We kunnen zelfs wel stellen dan bij onze klanten inmiddels 50% van de bezoekers binnenkomt via een mobile apparaat. Bij deze training leer je hoe goed te adverteren op een mobiel apparaat

 

·       Video Advertising

Adverteren via video neemt een sterke vlucht de afgelopen maanden. Steeds meer bedrijven zien de waarde van Youtube in. In deze training leer je hoe deze campagnes in te richten zodat je veel rendement en merkbeleving creëert voor de klant.

 

·       Shopping Advertising

Google shopping wordt steeds belangrijker zeker bij webshops. Google shopping zijn de advertenties die je ziet in de vorm van plaatjes naast de tekst advertenties. Via shopping krijgt een klant al het product te zien. Zeker bij webshops met producten die tastbaar zijn een erg goed middel. Tijdens deze training leer je omgaan met product feeds en optimalisatie van shopping met de tekstadvertenties.

 

Google Shopping