Linkbuilding in Oostenrijk.

Als je jouw organische vindbaarheid in de Oostenrijkse markt wilt verbeteren dan moet je waarschijnlijk aan de slag gaan met linkbuilden. Blauwe Monsters kan je daarmee helpen!

OVER BLAUWE MONSTERS

Waarom Blauwe Monsters?

Met 10 jaar ervaring is Blauwe Monsters een van de beste SEO bureau’s in Nederland. Door onze expertise op het gebied van linkbuilden kunnen wij voor jou de best backlinks in Europa realiseren. Dit zorgt ervoor dat we veel grote bedrijven hebben mogen helpen om hun organische prestaties te verbeteren. Wil je beginnen met linkbuilden in Oostenrijk? Dan zit je bij Blauwe Monsters goed!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Linkbuilding uitbesteden voor Oostenrijk?

Door onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk kunnen wij voor vrijwel elk soort bedrijf kwalitatieve backlinks realiseren. Zelf backlinks voor je website vergaren kan erg tijdrovend zijn. Door Blauwe Monsters in te schakelen voor jouw linkbuilding activiteiten heb je snel gegarandeerde backlinks van hoge autoriteit domeinen. Dit maakt het opbouwen van autoriteit door middel van linkbuilding in Oostenrijk erg makkelijk.

Door de jaren heen hebben wij de kans gehad om bedrijven in veel verschillende branches te helpen om hun organische zichtbaarheid te verbeteren en topposities in Google te verkrijgen. Als wij goede content op jouw website combineren met kwalitatieve backlinks, dan liggen er topposities in de zoekmachine in het vooruitzicht!

Heb je interesse om te starten met linkbuilding in Oostenrijk? We laten je graag wat succescases zien! Wil je het liefst eerst kijken of onze manier van werken goed past bij jouw bedrijf? We maken de eerste analyse gratis voor je, zo kan je direct zien wat voor kwaliteit wij leveren aan onze klanten.

Waar wij op letten bij linkbuilding in Oostenrijk.

Bij linkbuilding in Oostenrijk is er een aantal punten waar wij aandacht aan besteden om zo snel mogelijk resultaten te behalen. Als er hoge kwaliteit domeinen naar jouw website verwijzen, dan zullen zoekmachines jouw domein belangrijker vinden. Naast de kwaliteit van de verwijzende domeinen zijn er nog meer factoren die het effect van linkbuilden in Oostenrijk beïnvloeden.

Relevantie

Als je effectief wilt linkbuilden in de Oostenrijkse markt dan is relevantie een belangrijk aspect. Als er websites naar jouw domein verwijzen die veel informatie bevatten over jouw branche of niche, dan zal Google jouw website sneller als een relevant zoekresultaat beschouwen binnen deze branche. Naast relevantie qua branche, is het ook belangrijk dat de domeinen in dezelfde markt actief zijn. Wil je dus je organische vindbaarheid verhogen in Oostenrijk door middel van linkbuilding? Dan zorgen wij ervoor dat we kwalitatieve Oostenrijkse domeinen naar jouw website laten verwijzen. Hierdoor zal Google makkelijker begrijpen dat je domein pagina’s bevat die relevant zijn in Oostenrijkse zoekresultaten.

Whitepaper marketplaces

Autoriteit

Bij het kiezen van linkbuild domeinen is het dus belangrijk om te letten op relevantie, maar ook autoriteit speelt een grote rol. Er zijn verschillende manieren om een beeld te vormen van de autoriteit van een website. Wij kijken hierbij zelf naar pagina autoriteit, domein autoriteit, trust flow en citation flow. Door het gebruik van deze metrics zorgen wij ervoor dat je alleen links verkrijgt van de hoogste kwaliteit domeinen.

Domeinstructuur

De laatste belangrijke factor als je wilt linkbuilden in Oostenrijk is domeinstructuur. Verschillende domeinstructuren hebben verschillende voor en nadelen. Over het algemeen zijn er twee manieren om dit aan te pakken:

Enkel domein: Dit betekent dat al je verschillende land-gerichte websites onder 1 domein vallen (zo zal je URL structuur er ongeveer zo uitzien: voorbeeld.com/nl, voorbeeld.com/at). Deze structuur heeft het voordeel dat alle linkbuilding in Oostenrijk activiteiten op een domein focussen. Hierdoor is het dus makkelijker en goedkoper om website autoriteit op te bouwen.

Meerdere domeinen: Deze structuur houdt in dat je voor verschillende landen waar je bedrijf actief is verschillende domeinen hebt (bijvoorbeeld voorbeeld.nl, voorbeeld.at etc.). Een voordeel van deze structuur is dat zoekmachines snel kunnen herkennen dat jouw website een relevant zoekresultaat zal zijn in een bepaald land. Wel worden de waardes met deze domeinstructuur individueel opgebouwd. Zo zal je dus met het linkbuilden in Oostenrijk op een van je websites waarde opbouwen, maar de andere domeinen groeien niet mee.

Strategische meeting van een SEO bureau

Een blik op onze werkwijze

Zo helpen we je met linkbuilding in Oostenrijk.

Nulmeting

Eerst starten onze specialisten met het verzamelen van data. Hierin kijken we naar wat de concurrentie heeft gedaan en wat er nodig is deze concurrenten te verslaan.

Advies en strategie

Wanneer er inzichtelijk is gemaakt waar jullie staan ten opzichte van de concurrentie. Gaan we een linkbuilding plan opstellen. In dit plan komen terug welke ankers en url’s interessant zijn voor linkbuilding.

Uitvoeren en communicatie

Tijd om te starten. Wij verzamelen de beste domeinen, schrijven de content aan de hand van de belangrijkste keywords. Zorgen dat de content geplaatst wordt. Buiten het schrijven van de content zullen wij ook outreach doen naar de grote labels in Oostenrijk. Zo ontvangen jullie enkel de allerbeste verwijzingen!

Monitoring

Iedere eerste week van de nieuwe maand ontvang je een uitgebreide rapportage. Dit doen we door midden van Google Datastudio. Hierin worden bijvoorbeeld de geplaatste links en het effect van de links gerapporteerd.

Ontmoet het team

Onze SEO specialisten.

Ruben Senneker

SEO specialist.

René van Steen

SEO specialist.

Maiko Buttner

SEO specialist.

Op zoek naar iets anders?

Bekijk onze andere diensten.

CRO

Je site optimaliseren en meer doelen bereiken

Advertising

Betere resultaten uit je advertenties

SEO

Hoger in de zoekmachine voor sterker verkeer

Personalisatie

Ontdek hoe we CDP’s inzetten om te personaliseren

E-mailmarketing

Geautomatiseerde e-mails met een persoonlijke touch

Marketplaces

Producten aanbieden op Bol? Onze specialisten weten hoe

Direct contact

Start vandaag nog met linkbuilding in Oostenrijk!

Er zit altijd iemand bij de telefoon om jouw vragen te beantwoorden. Vertel ons over jouw digitale uitdagingen!

Vrijblijvend advies
Contact diensten technische SEO - Blauwe Monsters