Meer rendement uit je AdWords halen? Klik hier voor een GRATIS consult van onze expert!
GRATIS CONSULT

Page content

Ridix (Persberichten)

Ridix (persbericht) – Succesverhaal

ridix logo

Ridix is de eerste 3D-printerwinkel in Nederland. Daarnaast beschikt Ridix over een eigen webshop. Ze verkopen naast 3D-printers ook alle toebehoren. In de winkel van Ridix kunt u van dichtbij zien hoe een 3D printer werkt. Ridix biedt bovendien betaalbare 3D printers aan, voor zowel zakelijk als particulier gebruik, van de beste kwaliteit. Met de 3D-printers van Ridix kunt u zeker al uw creativiteit kwijt.

Uitdaging:

De uitdaging was om Ridix bekend te maken in Nederland. Ze beschikken over een uniek product en wilde dit zo effectief mogelijk kenbaar maken en op deze manier de naamsbekendheid te vergroten.

Oplossing:

Blauwe Monsters heeft voor Ridix een persbericht geschreven over de opening van de eerste winkel voor 3D-printers. Het persbericht is opgenomen door verschillende media, waardoor het bereik zeer groot was. Bovendien zijn de kosten in verhouding tot het bereik van een goed verspreid persbericht laag.

Resultaat:

  • Het persbericht is onder andere verschenen in de Elsevier, het AD, de Volkskrant en op NUzakelijk.nl.
  • Diverse mediabedrijven hebben contact gezocht met Ridix voor exclusieve interviews die in hun magazines werden geplaatst, hierdoor werd het bereik nog groter.
  • Ridix heeft in heel Nederland aandacht gekregen voor de nieuwe winkel en is daarmee in hun branche direct een bedrijf met een grote naamsbekendheid geworden.

Comment Section

0 reacties op “Ridix (Persberichten)

Plaats een reactie


*