Meer rendement uit je AdWords halen? Klik hier voor een GRATIS consult van onze expert!
GRATIS CONSULT

Page content

Search Engine Advertising

Search Engine Advertising (SEA) is een effectieve manier om uw specifieke doelgroep te bereiken en tot actie over te laten gaan op uw website. Blauwe Monsters adviseert en ondersteund u bij het bepalen van de website & campagne doelstellingen. De campagnes worden gemanaged en geoptimaliseerd door onze gecertificeerde specialisten en de resultaten worden voor u inzichtelijk gemaakt. Blauwe Monsters doet tijdens dit proces proactief aan kennisoverdracht.

 

Werkwijze Blauwe Monsters

  1. Bepalen van de website & campagnedoelstellingen
  2. Het bouwen van de campagne(s)
  3. Campagne management & optimalisatie
  4. Monitoring van de resultaten en kennisoverdracht

 

SEA & Display Diensten

Blauwe Monsters creëert tekst- en displaycampagnes voor verschillende fase in de customer journey. Hiervoor worden de campagnes per device (desktop, mobile en tablet) uit één gezet en geoptimaliseerd. De tekstadvertenties worden getoond in de zoekmachines Google, Bing en Yahoo. Display advertenties zoals banners worden aan de gewenste doelgroep vertoond in het Google Display Netwerk.

 

  • Tekstadvertenties

De tekstadvertenties worden getoond in zoekresultaten van de zoekmachine. Hiermee kan er direct een toppositie binnen Google, Bing en Yahoo gerealiseerd worden. Het is mogelijk om de advertenties op zeer specifieke zoektermen naar voren te laten komen in de zoekmachine. Dit maakt deze advertentiemethode dan ook zeer geschikt voor zowel grote als kleinere marketingbudgetten.

  • Productvermeldingsadvertenties (Google shopping)

Google Shopping is ideaal om producten direct naar voren te laten komen in de zoekresultaten en de productvergelijkingspagina van Google. Producten kunnen hier vertoond worden met behulp van een datafeed. Blauwe Monsters ondersteund en adviseert u bij het implementeren van de datafeed en het managen van de shopping campagnes in AdWords.

  • Display advertenties

Display banneradvertenties kunnen worden vertoond aan bezoekers die al eerder op uw website zijn geweest, maar ook aan nieuwe bezoekers en doelgroepen die mogelijk geïnteresseerd zijn naar specifieke producten of diensten. Blauwe Monsters maakt gebruik van een handige bannertechnologie waarmee zowel onze eigen specialisten als klanten heel eenvoudig HTML5 banners kunnen creëren voor de online bannercampagnes.

 

Heeft u interesse in onze SEA en Displayadvertentie diensten of bent u benieuwd wat Blauwe Monsters voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op, zodat één van onze specialisten samen met u kan kijken naar de mogelijkheden op het gebied van online adverteren voor uw website of webshop.