Meer rendement uit je AdWords halen? Klik hier voor een GRATIS consult van onze expert!
GRATIS CONSULT

Page content

Blauwe Monster Strippenkaart

Blauwe Monster Strippenkaart

Bij Blauwe monsters hebt u de mogelijkheid om een strippenkaart te kopen. Deze strippenkaart bestaat uit een x aantal uren, u bepaalt hoeveel blauwe monsters strippenkaarturen dit zijn. Wel is het zo hoe groter de strippenkaart is die u koopt, hoe voordeliger het wordt.

Hoe werkt de strippenkaart?

Het grootste voordeel van de strippenkaart is dat u zelf kunt bepalen waar u deze uren voor inzet. Hebt u een website die al goed is ingericht, maar wilt u graag eens om de zoveel tijd advies over de techniek of hulp bij nieuwe content? Dan beslist u hoeveel uren wij hieraan gaan besteden. Maar u kunt ook hulp krijgen bij AdWords, social media, linkbuilden of andere marketingactiviteiten. In plaats van één bepaalde dienst kunt u met de strippenkaart gebruik maken van al onze diensten en dat zonder onverwachte kosten.

Dankzij onze transparante werkwijze, weet u precies waar u aan toe bent. Iedere maand ontvangt u van ons een overzicht van het aantal bestede uren én wat wij hebben gedaan in deze uren.

Besparen met de strippenkaart

Het uurtarief van onze Blauwe Monsters bedraagt €85,- en één uur op de strippenkaart is dus hetzelfde waard. Maar koopt u een strippenkaart van 10 uur, dan ontvangt u één uur gratis. Hieronder vindt u een overzicht hoe dit voordeel zich doorzet.

  • Strippenkaart 10 uur €850,- + 1 uur gratis.
  • Strippenkaart 15 uur €1275,- + 2 uur gratis.
  • Strippenkaart 20 uur € 1700,- + 3 uur gratis.
  • Strippenkaart 25 uur € 2125,- + 4 uur gratis.
  • Strippenkaart 30 uur € 2550,- + 5 uur gratis.

Wilt u graag een strippenkaart die uit meer dan 30 uur bestaat, dan is dit uiteraard mogelijk. Voor deze extra grote strippenkaarten geven wij u graag een gepast en nog voordeliger tarief.