Meer rendement uit je AdWords halen? Klik hier voor een GRATIS consult van onze expert!
GRATIS CONSULT

Page content

Tip 7: Waar voor je geld met Google Adwords

Tip 7: Waar voor je geld met Google Adwords

Vele aspecten spelen een rol in hoeveel u betaald voor uw Google Adwords campagne. Hierdoor is het zo min mogelijk betalen voor Google Adwords met een zo goed mogelijk resultaat een kunst op zich geworden. Goed scoren binnen Adwords met zo min mogelijk kosten vereist veel analyse, ervaring en expertise. Google heeft namelijk voor het bepalen van de posities binnen de advertenties een eigen Algoritme ontwikkeld. Niemand weet precies hoe deze in elkaar zit, maar de factoren die hier een rol in spelen zijn bekend.

 
Zorgen dat u deze factoren goed voor elkaar heeft, maakt dat u een hoge positie kunt genereren binnen de advertenties tegen een zo laag mogelijk prijs. Zo is de kwaliteit van uw landingspagina een belangrijke factor in dit Algoritme. Een Factor die ook een rol speelt is het percentage van de zoekers die klikken op uw advertentie nadat ze deze gezien hebben.

 
Zo zijn er vele factoren die een rol spelen. Voor deze tip hebben we er daarom voor gekozen om een zo volledig mogelijk antwoord te geven. Via deze Link komt u bij de pagina waar we uitgebreid ingaan op hoe uw Google Adwords kosten zijn opgebouwd en welke factoren u kunt verbeteren om tot een goed resultaat te komen tegen zo laag mogelijke kosten.