Zaal 11: woensdag 29 jan van 10.40–11.00

GENTS: VAN 20 FYSIEKE WINKELS MET ‘OOK’ EEN WEBSHOP NAAR EEN VOLWAARDIGE ONLINE RETAILER

Hoe realiseer je een succesvolle digitale transitie voor een retailer met een outdated website? In deze casus nemen we je mee door de vele uitdagingen, obstakels, maar uiteraard ook de successen. Hoe ga je bijvoorbeeld om met een migratie naar een nieuw platform?

Klaas Schuijt

Kom 29 januari borrelen bij stand 30!

Vanaf 15:30 uur, in de Jaarbeurs Utrecht

Waarom je echt even langs moet komen bij stand 30

Dit jaar staat Blauwe Monsters met +10 man klaar om al jouw online marketing vragen te beantwoorden. Vraag over (technische) SEO, CRO, Google Ads, volledige online marketing strategieën of waarom je nou precies wel of niet met marketplaces aan de slag moet gaan? Geen vraag is te gek voor ons en wij beantwoorden ze graag voor je!

 

 

 

Zaal 1: donderdag 30 jan van 10.30-11.00

DAVID & GOLIATH IN MARKETING: HOE WIN JE ALS KLEINERE PARTIJ VAN DE GROTE SPELERS?

Een verzadigde markt instappen en niet alleen meedoen, maar ook boven het veld uitspringen: hoe doe je dat? Welke marketingkanalen zet je in – en hoe – om je budget zo effectief mogelijk in te zetten?

Sem Oerlemans &
Robert Hoebe

Stel je vragen

Tijdens de webwinkel vakdagen staan er gedurende de hele dag meerdere specialisten bij de stand (stand 30) die jou alle informatie omtrent online marketing kunnen geven!

Video's klanten cases

Bekijk bij onze stand verschillende video’s over klanten waar Blauwe Monsters een succesvolle en effectieve strategie voor hebben opgezet en uitgevoerd! *Met resultaten!

Borrel mee

Borrel je met ons mee op woensdagavond? Leer het team écht goed kennen en hoor nog meer over Blauwe Monsters!