Whitepaper: Hoe behoud je verkeer en omzet bij een website migratie?

Bijna elke website gaat tijdens zijn bestaan migreren. Dit kan verschillende redenen hebben. Zo kan het zijn dat de structuur van de website niet optimaal is, je wilt overgaan naar een ander CMS, je een naamsverandering wil doorvoeren of je bijvoorbeeld internationaal gevonden wilt worden.

Nu lijkt een migratie relatief simpel uitvoerbaar, maar niets is minder waar. Er zijn namelijk enorm veel factoren waar je rekening mee moet houden. Wanneer je de migratie namelijk verkeerd uitvoert, is de kans groot dat je (al) jouw organische verkeer kwijtraakt. Een goede migratie bespaart je dus veel tijd, geld en kopzorgen! In deze whitepaper nemen we je mee in verschillende soorten migraties en de belangrijkste stappen die daarbij komen kijken.

De whitepaper in het kort:

  • Redenen om te migreren

  • De voordelen van een website migratie

  • Veel voorkomende fouten

  • De verschillende soorten migraties

  • De verschillende stappen van een website migratie-traject

Download de whitepaper

  • Je ontvangt de whitepaper direct op je mail (check ook je spam)!

Direct contact

Ook succesvol migreren?

Wil je graag het verkeer en omzet zien stijgen, in plaats van wegzakken? Dan kunnen de SEO-specialisten bij Blauwe Monsters een volledige migratie uitvoeren zodat jouw nieuwe website niet alleen straalt, maar ook nog eens meer bezoekers ontvangt! Neem contact met ons op om jouw migratie te bespreken:

Vrijblijvend advies