Search Engine Optimization (SEO)

Zoekmachine optimalisatie SEO

De betekenis van SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie. Met het inzetten van SEO zorg je ervoor dat je stijgt in de zoekmachine, hierdoor krijg je meer bezoekers en uiteindelijk meer conversies. Om daadwerkelijk te stijgen in de zoekmachine is het belangrijk dat je SEO op de juiste manier inzet, vraag daarom een SEO specialist om advies. Het vakgebied van SEO is onder te verdelen in drie disciplines: On Page SEO, Off Page SEO en Technische SEO.

In alle aspecten van wat SEO is heeft Blauwe Monsters inmiddels veel ervaring en expertise opgebouwd als SEO bureau. We volgen alle ontwikkelingen op de voet, waardoor we goed weten hoe we voor jou goede resultaten kunnen behalen en behouden in jouw organische vindbaarheid. Wil jij weten wat we op het gebied van SEO voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken gratis met je mee voordat we aan de slag gaan.

Hieronder lees je allerlei verschillende onderwerpen binnen onze SEO wiki.

On Page SEO – Content

Voor zoekmachine optimalisatie is de volgende uitspraak van toepassing: content is king. De zoekmachine kijkt namelijk naar de inhoud van jouw pagina en beoordeeld of deze relevant is voor bepaalde zoektermen.

Off Page SEO – Autoriteit

Off page SEO verwijst naar alle activiteiten die jij en anderen buiten je eigen website om doen om de posities van een pagina bij zoekmachines te verhogen. De bekendste manier van Off page SEO is linkbuilding waarbij andere website doorverwijzen naar jouw website. Linkbuilding uitbesteden is een dienst van Blauwe Monsters waar we al meer dan acht jaar ervaring in hebben.

Technische SEO