Nuttige info? deel het met anderen

SEO uitbesteden bij Blauwe Monsters


SEO oftewel Search Engine Optimization is het optimaliseren van een website of webshop om zo beter vindbaar te zijn in de zoekmachines. Goede zoekposities binnen de zoekmachines worden steeds belangrijker hierdoor gaan ook steeds meer bedrijven investeren in SEO. Zoekposities veranderen continue en de concurrentie neemt steeds meer toe. Ondanks deze ontwikkelingen is het nog steeds mogelijk om goede posities binnen de zoekmachine te bemachtigen. Met een goede SEO strategie is alles mogelijk. Veel bedrijven besteden hun SEO strategie uit bij een internet marketing bureau.

Waarom SEO uitbesteden?

De ontwikkelingen op het gebied van SEO gaan razend snel en voor veel bedrijven is het dan ook niet mogelijk om de gehele SEO zelf te doen, simpelweg omdat ze de expertise niet hebben. Een goede SEO strategie is niet iets wat je als bedrijf even naast je normale werkzaamheden doet. Helemaal omdat de concurrentie ook niet stil zit op het gebied van SEO. Het uitbesteden van SEO is dan ook zeker een aanrader, helemaal als je echte topposities wil behalen binnen de zoekmachine. Bij Blauwe Monsters weten wij door onze ervaring in verschillende branches precies welke SEO strategie voor jouw website werkt. De specialisten van Blauwe Monsters zijn dagelijks actief voor meer dan 100 verschillende klanten en zijn mede hierdoor altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Benieuwd of SEO uitbesteden bij Blauwe Monsters je verder kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze Specialisten staan altijd voor je klaar om de mogelijkheden voor jouw website te bespreken.

De 3 onderdelen van een succesvolle SEO strategie

Een resultaat gerichte SEO strategie bestaat uit veel verschillende onderdelen. Google is de enige die exact weet welke factoren precies invloed hebben op de ranking binnen Google. Echter na onze jaren lange ervaring op het gebied van SEO in verschillende branches weten wij dat er drie belangrijke pijlers zijn namelijk: content, techniek en linkbuilding. De combinatie van deze drie pijlers vormen de basis voor een succesvolle SEO strategie.

Content

Google komt regelmatig met updates die de ranking binnen de zoekmachine beïnvloeden. Sinds de laatste paar grote updates is duidelijk geworden dat de content op de webpagina steeds belangrijker wordt. Bij Blauwe Monsters zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van content marketing. Belangrijk is dat de content op de website continu vernieuwd en geoptimaliseerd wordt. Wil je dit onderdeel van SEO uitbesteden bij Blauwe Monsters? Geen probleem! Onze specialisten staan altijd voor je klaar om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden op het gebied van content marketing.

Techniek

De tweede pijler die belangrijk is binnen de SEO strategie is de website techniek. De focuspunten hebben allemaal betrekking op de user experience. Denk hierbij aan snelheid, websitestructuur en responsiveness. Dit houdt in de dat de laadsnelheid van de website goed moet zijn. Daarnaast moet de website op alle apparaten goed te gebruiken zijn. Tot slot zorgt een goede websitestructuur ervoor dat de gebruikers makkelijk over de website kunnen navigeren.

Linkbuilding

Linkbuilding is nog steeds een belangrijke ranking factor binnen Google. Links naar jouw website geven de ‘populariteit’ van de website aan. Hoe meer links hoe populairder de website is en hoe hoger de ranking binnen Google. Echter zijn er de afgelopen jaren grote ontwikkelingen geweest op het gebied van linkbuilden. Zo wordt tegenwoordig steeds meer naar de kwaliteit van de links gekeken. Kwaliteit wordt belangrijker dan kwantiteit. Door veel kwalitatieve links te verzamelen kun je met je website hoger in de zoekresultaten van Google komen. Blauwe Monsters is een expert op het gebied van linkbuilden en helpt je graag op het gebied van linkbuilding.

Ben je benieuwd wat SEO uitbesteden voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Nuttige info? deel het met anderen