Meer rendement uit je AdWords halen? Klik hier voor een GRATIS consult van onze expert!
GRATIS CONSULT

Page content

Zoekmachine optimalisatie

Wilt u uw doelgroep beter bereiken via de organische resultaten in Google? En wilt u meer verkeer en conversies genereren met uw website of webwinkel? Blauwe Monsters helpt u hierbij middels een uitgebreide zoekmachine-optimalisatie (SEO)-strategie. Bij Blauwe Monsters streven we naar een langdurige samenwerking omdat wij ervan overtuigd zijn dat zoekmachine-optimalisatie een proces is wat zich altijd blijft ontwikkelen.

SEO Diensten

Blauwe Monsters heeft verschillende diensten waar onze SEO-specialisten u mee kunnen helpen. Hierbij kunt u denken aan een zoekwoordenonderzoek, content marketing en linkbuilding (offpage optimalisatie). Daarnaast zetten onze SEO-specialisten verschillende tools in om de resultaten en ontwikkelingen van uw website of webshop maar ook zeker die van de concurrentie te monitoren.

  • Zoekwoorden onderzoek
    • Een goed en uitgebreid zoekwoorden onderzoek zorgt ervoor dat uw website voorzien wordt van de juiste zoekwoorden. Blauwe Monsters gaat op zoek naar de juiste zoekwoorden waar uw doelgroep op zoekt. Aan de hand van het zoekwoorden onderzoek bepalen we de juiste structuur voor de website. Bij het bepalen van de structuur wordt er gekeken welke pagina’s worden opgenomen in het menu en voor welke zoekwoorden landingspagina’s worden aangemaakt om zo een zo groot mogelijke ‘vangnet’ te creëren om uw doelgroep naar de website of webshop te leiden. Het creëren van de juiste structuur is onderdeel van de onpage optimalisatie.

 

  • Content marketing
    • Eén van de belangrijkste punten van een goede SEO-strategie is het creëren van goede content voor de website of webshop. Goede content zorgt ervoor dat de relevantie van de website of webshop stijgt en dit leidt tot hogere posities in de zoekmachine. Blauwe Monsters ondersteunt in het creëren van goede content. Daarnaast kunnen onze specialisten dit werk ook volledige uit handen nemen. Ook dit is een onderdeel van onpage optimalisatie.

 

  • Linkbuilding
    • Linkbuilding is het creëren van waardevolle links naar uw website of webshop. Door deze inkomende links stijgt de waarde van uw website of webshop wat uiteindelijk zorgt voor een stijging in de zoekmachine. Blauwe Monsters is de expert op het gebied van linkbuilding. Dit komt mede door het eigen blognetwerk van meer dan 50.000 websites. Dit biedt onze klanten exclusiviteit op links die de concurrentie niet kan bemachtigen. Doordat Blauwe Monsters alles getest heeft op de eigen webshop (hemdvoorhem.nl) weten onze specialisten precies hoe ze een zo natuurlijk mogelijk linkbuild profiel moeten opbouwen.

 

Ben je geïnteresseerd in één van onze SEO diensten of benieuwd wat Blauwe Monsters voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op, zodat één van onze specialisten samen met u kan kijken naar de mogelijkheden op het gebied van zoekmachine optimalisatie voor uw website of webshop.