Cases

Als multidisciplinair marketing bureau komen we diverse online uitdagingen tegen. Benieuwd naar onze cases? Hier vind je een greep uit onze klanten, uitdagingen en resultaten!

Blauwe Monsters Casussen
House of Nutrition

House of Nutrition

Specialist in hoogwaardige sportvoeding

Voor een gevarieerd assortiment hoogwaardige sportvoeding, sportaccessoires en sportkleding ben je bij House of Nutrition aan het juiste adres. Blauwe Monsters is aangesloten voor zowel het uitwerken als uitvoeren van de volledige online marketing strategie. Zo werken wij actief aan het verhogen van de organische zichtbaarheid, het creëren van de juiste content voor zowel e-mailmarketing als de social media kanalen, het verhogen van conversies door te focussen op rendabele zoektermen en optimale inzet van marketplaces. Kortom alles voor meer conversies, verkeer, sales en natuurlijk groei in omzet!

 • Een stijging van 48% in top-3 posities in de zoekmachine
 • Een stijging van 148% in transactiesvia e-mailmarketing

Ondersteunende diensten:

vacansoleil

Vacansoleil

Marktleider in luxe campingvakanties

Met bijna 600 topcampings in 20 landen is VacanSoleil marktleider op het gebied van luxe campingvakanties op het vasteland van Europa. Aan Blauwe Monsters de vraag om de online zichtbaarheid van diverse vakantiebestemmingen te vergroten. Zo is er een SEO strategie uitgewerkt, waarbij de zoekintenties binnen de markt in kaart zijn gebracht. Op basis hiervan zijn op advies van Blauwe Monsters de pagina’s geoptimaliseerd, met zichtbaar resultaat. Momenteel zijn we actief bezig om de website autoriteit te verhogen en hebben we de rol als consultant op het gebied van SEO.

 • 36% meer klikken op focus pagina’s
 • 26% meer vertoningen met focus pagina’s

Ondersteunende diensten:

jhp

JHP Fashion

I don’t do fashion, I AM FASHION

Voor JHP Fashion hebben wij de omzet binnen 2 jaar tijd weten te verdrievoudigen. Dit hebben wij gedaan door een slimme full service marketingstrategie te implementeren met behulp van de diensten SEO, SEA, CRO en Social. Wat betreft SEO zijn we aan de hand van een uitgebreid markt- en zoekwoorden onderzoek tot nieuwe kwalitatieve content gekomen, in de vorm van landingspagina’s. Op deze manier hebben we ook een stijging weten te realiseren in het aantal organische bezoekers.

 • 190% stijging in omzet binnen 24 maanden
 • 256% meer organische bezoekers
 • 50% stijging van het conversiepercentage

Ondersteunende diensten:

combimotors

Combi Motors Verzekeringen

Specialist in motorverzekeringen

Combi Motors is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van motorverzekeringen. Zowel het vergelijken als afsluiten van (motor-)verzekerigen kan bij Combi Motors. Blauwe Monsters ondersteunt bij de volledige online marketing strategie. Denk hierbij aan het in kaart brengen van de markt en diverse zoekintenties, het optimaliseren van technische aspecten en on-page content, het verhogen van het conversiepercentage en de inzet van verschillende social media uitingen. Er komen daarnaast diverse marketing gerelateerde vraagstukken langs, waarbij Blauwe Monsters de rol als consultant heeft.

 • Jaarlijkse groei in organisch verkeer
 • 25% stijging in conversiepercentage (afsluiten van verzekeringen)

Ondersteunende diensten:

123Trapliften

De aanbieder voor tweedehands trapliften

123trapliften.nl is de aanbieder voor tweedehands trapliften. Als dochteronderneming van Otolift is alle kennis in huis voor het vakkundig demonteren, reviseren en monteren van trapliften. Blauwe Monsters ondersteunt 123trapliften met de SEO strategie. Samen met de klant is er gekeken naar de aanwezigheid in de zoekmachine en hoe deze verbeterd kon worden, met als doelstelling marktdominantie. Blauwe Monsters ondersteund 123trapliften met de content op de verschillende websites, de technische gezondheid van de websites en het bouwen van autoriteit op deze sites. Als consultant partner sparren de teams van 123trapliften en Blauwe Monsters regelmatig om de website naar een hoger niveau te tillen.

 • Nummer 1 positie op zoekwoorden als traplift, trapliften, traplift kopen, traplift huren
 • Zoekwoord dominantie op belangrijke zoekwoorden
 • 50% toename van top-3 posities

Ondersteunende diensten:

SEO

green bubble

Green Bubble

De webwinkel voor al jouw kamerplanten

Green Bubble zorgt ervoor dat grote en kleine kamerplanten met behulp van hun webshop regelrecht van de kweker bij jou terecht komen. Aan de hand van een marktonderzoek is de menustructuur verrijkt met pagina’s om verschillende zoekintenties af te vangen dat past bij het product aanbod. Dit om de organische vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de website te verbeteren. Technische optimalisaties zijn toegepast aan de website om gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. Verder wordt er actief gewerkt aan content optimalisaties, welke al positieve resultaten laten zien op behaalde posities (non-branded) en conversies.

 • Meer organische zichtbaarheid door +300 non-branded zoekwoorden in top-3 posities
 • Organische groei op generieke zoektermen, Latijnse productsoorten en informatieve content

Ondersteunende diensten:

SEO

Laminaatenparket.nl

Nummer 1 in vloeren

laminaatenparket.nl is de expert op het gebied van vloeren. Naast de webshop hebben ze nog 8 fysieke winkels en hier komen steeds meer winkels bij. Blauwe Monsters ondersteunt laminaatenparket.nl met de SEO strategie. Samen met de klant wordt de strategie opgesteld op de verschillende facetten zoals techniek, content en autoriteit. Daarnaast heeft Blauwe Monsters een consultancy rol waarbij ze ondersteunen bij verschillende vraagstukken zoals bijvoorbeeld de website migratie.

 • Nummer 1 positie op zoekwoorden PVC vloeren, visgraat vloer, houten vloeren en parketvloer
 • Jaarlijkse groei in organisch verkeer

Ondersteunende diensten:

Opdrachtgevers waar trots op zijn om voor te werken.