Copywriting bij Blauwe Monsters.

Bij Blauwe Monsters werken we met een volledige contentafdeling, bestaande uit ervaren copywriters. Blauwe Monsters helpt je bij het creëren, controleren en redigeren van verschillende soorten tekst.

Wat is copywriting precies?

Copywriting is een breed begrip en slaat dan ook op vele soorten tekstcreatie. De letterlijke betekenis van copywriting is ‘tekstschrijven’ en daar komt het in hele grote lijnen ook op neer. Als copywriter creëer je tekstuele content dat zich met name richt op de commerciële markt. In eerste instantie denk je bij zulke commerciële content misschien direct aan reclameteksten, productomschrijvingen of brochures. Toch behelst het vak van copywriter bij Blauwe Monsters een heel stuk meer dan dat!

Digital copywriter

Wat doet een copywriter bij Blauwe Monsters?

De copywriters op de contentafdeling van Blauwe Monsters hebben jarenlange ervaring met het creëren van krachtige en relevante content. Copywriting vanuit verschillende achtergronden, van bekwame neerlandici tot heuse journalisten. Toch hebben ze allemaal belangrijke dingen gemeen: ze hebben een vlotte (digitale) pen en van de kleinste spelfout gaan hun nekharen al recht overeind staan.

De contentcreatie van Blauwe Monsters is in 9 van de 10 gevallen gericht op zoekintentie. Met behulp van een zoekwoordenonderzoek weten onze specialisten exact welke zoektermen relevant zijn in jouw branche. Deze termen verwerken we vervolgens op een strategische manier in de content. Zo ontstaan relevante teksten die volledig geoptimaliseerd zijn voor jouw vindbaarheid in de zoekmachine. Vaak vormt deze content uiteindelijk de basis voor een volledig uitgewerkte SEO-strategie.

  • Onze copywriters creëren:

  • Landingspagina’s

  • (On-page) Blogs

  • Whitepapers

  • E-Books

  • Nieuwsbrieven

  • Persberichten

  • Social-media posts

  • Advertorials

Het Team

Onze specialisten.

Xandra Niemantsverdriet

Contentspecialist.

Sacha Renkema

Online marketeer.

Leo Hoekstra

Contentspecialist.

Krista Pieterse

Online marketeer.

Contact

Start met hoogwaardige SEO-copywriting!

Ben jij op zoek naar een goede copywriter die de boodschap van jouw bedrijf goed weet te vertalen naar sterke en relevante teksten? Dan ben je bij Blauwe Monsters aan het juiste adres. Onze content specialisten staan voor je klaar en helpen je maar wat graag met (SEO-)copywriting. Door strategisch in te spelen op de juiste zoekwoorden, maken we de teksten op jouw website vindbaar voor de zoekmachine. Vind jij je website graag terug bovenaan de zoekresultaten? Neem dan vandaag nog contact op met Blauwe Monsters!

vrijblijvend advies