Alles overLINKBUILDING.

De SEO specialisten van Blauwe Monsters helpen jou bij het opzetten van een effectieve linkbuilding strategie zodat jouw SEO doelstellingen behaald worden.

Beste cases van 2019

Vrijblijvend advies?

We nemen vaak dezelfde dag nog contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen!

Je wilt hogere organische posities in Google en meer verkeer.

Onze specialisten zijn ervaren met het toepassen van linkbuilding in een SEO strategie.

Linkbuilding is één van de manieren die wij toepassen om jouw website beter te positioneren in Google. Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links vanaf andere websites naar jouw website. Google hecht hier waarde aan, omdat er op andere websites over jouw website gepraat wordt. Je bouwt hiermee dus autoriteit op en dat zorgt indirect voor hogere rankings in Google.

Ruben Senneker

Direct contact met een expert

Bel Ruben op +31208932656

Of stuur ons een email

 • 1

  0-meting

  We starten dit project met een analyse van de huidige zoekwoorden en URL’s van jouw website.

 • 2

  Voorstel op basis van de analyse

  Op basis van deze analyse bekijken wij de zoekwoorden met de meeste potenties in het behalen van meer organisch verkeer. Niet alleen de volumes zijn hierin belangrijk maar ook de intentie van de gebruiker. Dat houdt in dat we voor een webshop zullen kijken naar conversie gestuurde zoektermen.

 • 3

  Aanmaken nulmeting focus URL’s

  In een nulmeting zetten we alle URL’s met bijbehorende focus zoekwoorden op een rij en meten we het huidige linkprofiel. Hierin zetten we belangrijke data en metrics op een rij om een startpunt te creëren. Na enige tijd kunnen we dan evalueren of en hoe het linkprofiel is gegroeid. Hierop kunnen we eventueel bijsturen en de focus verleggen.

 • 4

  Maandelijkse optimalisatie

  Iedere maand monitoren we de links met behulp van onze eigen software Contentbird. Verder kijken we naar de groei in posities en de verbetering van je linkprofiel en hoe we de strategie hier verder op kunnen aanpassen als dat nodig is.

Gratis quickscan aanvragen?

We nemen vaak dezelfde dag nog contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen!

Deze bedrijven profiteren al maandelijks van onze kennis:

Klantcasus

Hoe wij de officiële valet parking van de luchthaven hebben verslagen

Met een onconventionele aanpak wisten Blauwe Monsters en Airport Parking Solutions de grote spelers te verslaan, middels Search Advertising campagnes.

 • 119% Conversie verhoging
 • 58% Kosten reductie
 • 41% Meer reserveringen
 • 12 Maanden trajecttijd
valet parking