Linkbuilding.

Linkbuilding is één van de manieren die wij toepassen om jouw website beter te positioneren in Google. Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links vanaf andere websites naar jouw website. Je bouwt hiermee dus autoriteit op en dat zorgt indirect voor hogere rankings in Google.

Diensten linkbuilding linkbuilden uitbesteden backlinks - Blauwe Monsters
Binnen 24 uur contact

Start vandaag nog met SEO en linkbuilding!

We zijn benieuwd naar jouw uitdaging! Onze SEO specialisten voorzien je graag van advies. Vertel ons meer over je producten en diensten. Vervolgens maken wij graag een eerste vrijblijvende scan, zodat je al gauw handvatten hebt om zelf aan de slag te gaan. Liever niet zelf aan de slag? Linkbuilding uitbesteden zorgt voor rust zodat jij je op andere doelen kan richten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Een blik op onze werkwijze

Zo helpen we je om meer verkeer te realiseren met linkbuilding en SEO.

Nulmeting

We starten elk project met een analyse van de huidige zoekwoorden en URL’s van jouw website. Hiermee brengen we jouw huidige linkprofiel in kaart. Daarnaast kijken we ook naar het linkprofiel van jouw grootste concurrenten in de markt. Op basis van deze nulmeting kijken we naar de strategie die deze concurrenten volgen en hoe wij onze linkbuild strategie hierop gaan uitwerken en vormgeven.

Voorstel op basis van de analyse

Na een grondige linkbuild analyse bekijken wij de zoekwoorden met de meeste potentie in het behalen van meer organisch verkeer. Niet alleen de zoekvolumes zijn hierin belangrijk, maar ook de zoekintentie van de gebruiker. Dat houdt in dat we bijvoorbeeld voor een webshop ook zullen kijken naar conversie gestuurde zoektermen. Daarnaast bevat het voorstel concrete doelen waar met linkbuilding naar toe gewerkt zal worden.

Aanmaken nulmeting focus URL’s

In een nulmeting zetten we alle URL’s met bijbehorende focus zoekwoorden op een rij en meten we het huidige linkprofiel. Zo verzamelen we belangrijke data en metrics om een startpunt te creëren. Na enige tijd evalueren we vervolgens of en hoe het linkprofiel is gegroeid. Op basis daarvan kunnen we eventueel snel bijsturen en de focus verleggen.

Maandelijkse optimalisatie

Iedere maand plaatsen we relevante links en monitoren we die links met behulp van software programma Content Bird. Verder kijken we maandelijks naar de groei in posities en de verbetering van je linkprofiel. Op basis van deze gegevens bouwen we verder aan de strategie en kunnen we deze aanpassen als dat nodig is.

Analyseren en optimaliseren.

Gedurende het traject zullen we continu de nieuwe data die ontstaat analyseren om met behulp hiervan waar nodig bij te sturen. Ook meten wij aan de hand van de nulmeting de organische groei die is doorgemaakt gedurende het linkbuild traject. Hierover versturen wij maandelijks een heldere rapportage, waarmee we de tussentijdse resultaten duidelijk in beeld brengen.

Ontmoet het team!

Onze SEO specialisten.

Klaas Schuijt

SEO specialist.

Ruben Senneker

SEO specialist.

Rene van Steen

SEO specialist.

Martijn Breken

SEO specialist.

Koen Egberts

SEO specialist.

Op zoek naar iets anders?

Bekijk onze andere diensten.

CRO

Je site optimaliseren en meer doelen bereiken

Advertising

Betere resultaten uit je advertenties

SEO

Hoger in de zoekmachine voor sterker verkeer

Personalisatie

Ontdek hoe we CDP’s inzetten om te personaliseren

E-mailmarketing

Geautomatiseerde e-mails met een persoonlijke touch

Marketplaces

Producten aanbieden op Bol? Onze specialisten weten hoe

Direct contact

Start vandaag nog met linkbuilding!

Er zit altijd iemand bij de telefoon om jouw vragen te beantwoorden. Vertel ons over jouw digitale uitdagingen!

Alle ins en outs van linkbuilding weten? Lees het op onze linkbuilding kennisbank.

Vrijblijvend advies
Contact diensten linkbuilding linkbuilden uitbesteden backlinks SEO - Blauwe Monsters