Alles overLINKBUILDING.

De SEO specialisten van Blauwe Monsters helpen jou bij het opzetten van een effectieve linkbuilding strategie zodat jouw SEO doelstellingen behaald worden.

Beste cases van 2019

Vrijblijvend advies?

We nemen vaak dezelfde dag nog contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen!

Je wilt hogere organische posities in Google en meer verkeer.

Onze specialisten zijn ervaren met het toepassen van linkbuilding in een SEO strategie.

Linkbuilding is, naast content en techniek, één van de drie pijlers van SEO. Het hebben van relevante backlinks wordt nog steeds gezien als één van de meest belangrijke ranking factoren voor de zoekmachine. Hiermee is linkbuilden één van de manieren die wij toepassen om jouw website beter te positioneren in de zoekmachine.

Door middel van linkbuilden verkrijg je relevante links vanaf andere websites naar jouw website. Kwaliteit is hierbij altijd belangrijker dan kwantiteit. Google hecht waarde aan relevante backlinks, omdat er op andere websites over jouw website gepraat wordt. Je bouwt hiermee dus autoriteit op en dat zorgt indirect voor hogere rankings in Google.

Ruben Senneker

Direct contact met een expert

Bel Ruben op +31208932656

Of stuur ons een email

 • 1

  Nulmeting

  We starten elk project met een analyse van de huidige zoekwoorden en URL’s van jouw website. Hiermee brengen we jouw huidige linkprofiel in kaart. Daarnaast kijken we ook naar het linkprofiel van jouw grootste concurrenten in de markt. Op basis van deze nulmeting kijken we naar de strategie die deze concurrenten volgen en hoe wij onze linkbuild strategie hierop gaan uitwerken en vormgeven.

 • 2

  Voorstel op basis van de analyse

  Na een grondige linkbuild analyse bekijken wij de zoekwoorden met de meeste potentie in het behalen van meer organisch verkeer. Niet alleen de zoekvolumes zijn hierin belangrijk, maar ook de zoekintentie van de gebruiker. Dat houdt in dat we bijvoorbeeld voor een webshop ook zullen kijken naar conversie gestuurde zoektermen. Daarnaast bevat het voorstel concrete doelen waar met linkbuilden naar toe gewerkt zal worden.

 • 3

  Aanmaken nulmeting focus URL’s

  In een nulmeting zetten we alle URL’s met bijbehorende focus zoekwoorden op een rij en meten we het huidige linkprofiel. Zo verzamelen we belangrijke data en metrics om een startpunt te creëren. Na enige tijd evalueren we vervolgens of en hoe het linkprofiel is gegroeid. Op basis daarvan kunnen we eventueel snel bijsturen en de focus verleggen.

 • 4

  Maandelijkse optimalisatie

  Iedere maand plaatsen we relevante links en monitoren we die links met behulp van softwareprogramma Contentbird. Verder kijken we maandelijks naar de groei in posities en de verbetering van je linkprofiel. Op basis van deze gegevens bouwen we verder aan de strategie en kunnen we deze aanpassen als dat nodig is.

 • 5

  Analyseren en optimaliseren

  Gedurende het traject zullen we continu de nieuwe data die ontstaat analyseren om met behulp hiervan waar nodig bij te sturen. Ook meten wij aan de hand van de nulmeting de organische groei die is doorgemaakt gedurende het linkbuild traject. Hierover versturen wij maandelijks een heldere rapportage, waarmee we de tussentijdse resultaten duidelijk in beeld brengen.

Linkbuilding uitbesteden?

Om hogere organische posities in Google en meer verkeer voor jouw website te behalen, is linkbuilding onmisbaar binnen jouw online strategie. Toch komt er bij linkbuilding meer kijken dan je vooraf zou denken. Voor het beste resultaat moet linkbuilding consequent en handmatig worden uitgevoerd om zo een natuurlijk linkprofiel te creëren. Voor veel ondernemingen kost linkbuilding te veel tijd om zelf uit te voeren of ze beschikken niet over voldoende kennis. Om deze redenen besteden veel bedrijven het linkbuilden dan ook uit.

Als je linkbuilding bij Blauwe Monsters uitbesteedt, dan gaat één van onze linkbuild specialisten gericht aan de slag om op een natuurlijke manier voor jouw website relevante en kwalitatieve backlinks te vergaren. Door onze ervaring met linkbuilden beschikken wij over uitgebreide kennis die nodig is om structureel kwalitatieve backlinks te verzamelen. Door bij ons linkbuilden uit te besteden bouwen we voor jou aan een ijzersterk linkprofiel!

Gratis quickscan aanvragen?

We nemen vaak dezelfde dag nog contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen!

Deze bedrijven profiteren al maandelijks van onze kennis:

Klantcasus

Hoe wij de officiële valet parking van de luchthaven hebben verslagen

Met een onconventionele aanpak wisten Blauwe Monsters en Airport Parking Solutions de grote spelers te verslaan, middels Search Advertising campagnes.

 • 119% Conversie verhoging
 • 58% Kosten reductie
 • 41% Meer reserveringen
 • 12 Maanden trajecttijd
valet parking