Alles overSearch Engine Advertising.

Het Ads team van Blauwe Monsters analyseert jouw conversie data en stelt een lucratieve groeistrategie op voor jouw campagnes.

Beste cases van 2019

Vrijblijvend advies?

We nemen vaak dezelfde dag nog contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen!

Je wilt optimale resultaten halen met jouw advertenties.

Daarbij kunnen onze gecertificeerde specialisten jou ondersteunen en ontzorgen. Op deze pagina zie je de werkwijze uitgelegd en de resultaten die daaruit voortkomen.

Blauwe Monsters helpt je om sterk rendement van jouw campagnes te behalen. Op basis van conversie data en onze expertise adviseren wij eerst een strategie. Door vervolgens de kansen te analyseren, het budget (ROI) te monitoren en de ROAS te verbeteren realiseren wij samen met jou de gestelde SEA doelen.

Reinier van Duijne

Direct contact met een expert

Bel Reinier op +31208932656

Of stuur ons een email

 • 1

  Voorstellen en doelen

  We beginnen een SEA-traject met een kennismaking. Vervolgens stellen we samen met jou op wat de beoogde doelen, behoeften en wensen zijn. Daarnaast inventariseren we welke werkzaamheden in het verleden zijn uitgevoerd. Daarmee gaan we een passende aanpak en juiste groeistrategie formuleren.

 • 2

  Onderzoek en analyse

  Eerst voeren we een analyse uit die dient als nulmeting. We onderzoeken dan waar kansen liggen door middel van conversie data. Vervolgens stellen we een strategie op. Voordat we hiermee aan de slag gaan bespreken we dit eerst met jou zodat we op één lijn liggen.

 • 3

  Strategie

  Op basis van de analyse wordt de juiste groeistrategie voor jouw campagnes en e-commerce gecreëerd. Zo kunnen we tekstadvertenties maken voor de diverse fasen van de customer journey en optimaliseren we jouw feedmarketing. Daarnaast maken we een duidelijke tijdsplanning met daarin de maandelijkse uren. Hierdoor zijn de werkzaamheden altijd transparant en inzichtelijk.

 • 4

  Implementatie

  Vervolgens gaan we de afgesproken werkzaamheden uitvoeren en implementeren. Daarbij nemen we jou mee in het proces. Om het beste eruit te halen, stemmen we de SEA-strategie tevens af op de andere diensten om elkaar te versterken. Denk bijvoorbeeld aan SEO of CRO. Daarnaast sturen we bepaalde aspecten van de strategie bij of optimaliseren we deze om sterke resultaten te behalen.

 • 5

  Monitoring en rapportage

  Zodra de strategie geïmplementeerd is, monitoren we de resultaten. Blauwe Monsters stuurt altijd maandelijks een rapportage met daarin de resultaten in verhouding tot de gestelde KPI’s. Daarnaast bellen we elke twee weken om eventuele verbeterpunten aan te dragen. Hierdoor blijven geen kansen onbenut en kan de strategie aangepast worden indien nodig.

Gratis quickscan aanvragen?

We nemen vaak dezelfde dag nog contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen!

Deze bedrijven profiteren al maandelijks van onze kennis:

Klantcasus

Hoe wij de officiële valet parking van de luchthaven hebben verslagen

Met een onconventionele aanpak wisten Blauwe Monsters en Airport Parking Solutions de grote spelers te verslaan, middels Search Advertising campagnes.

 • 119% Conversie verhoging
 • 58% Kosten reductie
 • 41% Meer reserveringen
 • 12 Maanden trajecttijd
valet parking