E-commerce strategie.

Binnen retail en binnen B2B heeft er afgelopen jaren een flinke verschuiving plaatsgevonden richting e-commerce. Het benutten van de online kansen die uit deze verschuiving voortvloeien, vragen om een gedegen e-commerce strategie.

Strategische meeting van een SEO bureau

E-commerce marketing.

Diensten marketplaces advertising - Blauwe Monsters

Blauwe Monsters is een full service online marketingbureau. Hierdoor kunnen we met jou een volledige e-commerce marketing strategie uitdenken, maar ook uitvoeren. Hieronder een aantal belangrijke e-commerce expertises die binnen Blauwe Monsters aanwezig zijn.

  • SEO

  • SEA

  • CRO

  • Feed management

  • Marketplaces

E-commerce strategie bepalen en uitvoeren.

Aan de hand van grondige analyses op basis van beschikbare data kunnen we voor jou de potentiële kansen in je online markt in kaart brengen. Dit is de basis van de e-commerce strategie. Het benutten van deze online kansen vraagt vaak om een investering, zowel in tijd als advertentiebudget. Samen met jou kunnen we een businesscase uitwerken. Zo komen we tot een investering die uiteindelijk voldoende rendement zal opleveren. Uiteraard staat vrij welke online marketing activiteiten je aan ons uitbesteedt. Deze taken zullen we projectmatig aanpakken, in samenwerking met de e-commerce medewerkers binnen jouw bedrijf. Zo ontstaat er een agile werkwijze waarin we stap voor stap toewerken naar de gestelde doelen. Op kwartaalbasis kunnen we de resultaten presenteren aan de belangrijkste stakeholders binnen jouw bedrijf.

Onze werkwijze

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek zullen we een grondige inventarisatie doen om de kern van je bedrijf en de gestelde doelen goed te doorgronden. Op basis daarvan zullen we een voorstel op maat maken en een plan uitstippelen voor de aankomende periode. Blauwe Monsters werkt zonder langetermijncontracten. Zo is er vanuit jouw kant altijd de ruimte om voorwaarden aan te passen in de samenwerking.

het team

Onze specialisten.

Tim Zijlstra

Stagiair Online Marketing.

Thirza van Haastregt

SEO specialist.

Tess Brouwer

SEO specialist.

Ruben Senneker

SEO specialist.

Rens van Oosten

SEO-specialist.

René van Steen

SEO specialist.

Patrick Wissink

Online marketeer.

Oussama Mamnouh

SEO specialist.

Nina de Ruig

Online Marketeer.

Mats Kolf

Stagiair Online Marketing.

Martijn Ouwehand

SEO specialist.

Maiko Buttner

SEO specialist.

Krista Pieterse

Online marketeer.

Koen Egberts

Operationeel manager.

Klaas Schuijt

Operationeel manager.

Jorin van Doorn

SEO specialist.

Ilse van Heerwaarden

Stagiair Online Marketing.

Graciela Mulder

Stagiair Online Marketing.

Ehis Van Schijndel

Online marketeer.

Britt Hillaert

Online marketeer.

Bo de Bast

Online marketeer.

Contact

Meer weten?

Wil je graag meer weten over de manier waarop Blauwe Monsters jou kan helpen met je e-commerce strategie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

vrijblijvend advies