Linkbuilding uitbesteden aan een bureau vol specialisten.

Je zoekt een linkbuilding bureau met 10+ jaar ervaring. Een specialist die in staat is jouw bedrijf van hogere posities in Google te voorzien én meer organisch websiteverkeer en conversies te bezorgen. Linkbuilding uitbesteden bij Blauwe Monsters biedt de ondersteuning die je zoekt.

Start vandaag met linkbuilding uitbesteden.

  • Gratis en onderbouwd advies van linkbuilding specialisten

  • Volledige transparantie én permanente plaatsing van jouw link/blog

  • Maandelijks opzegbaar, dit houdt ons scherp

Diensten linkbuilding linkbuilden uitbesteden backlinks - Blauwe Monsters
Geen klant is hetzelfde.

Linkbuilding bureau voor maatwerk.

Veel linkbuilding bureaus werken met standaard pakketten en linkbuilding prijzen. Dit doen wij bij Blauwe Monsters niet. Waarom niet? Omdat geen situatie hetzelfde is en niet elke backlink heeft dezelfde waarde. Goede SEO is maatwerk. Wij analyseren de unieke situatie van jouw website en de concurrentie. Hoe ziet de content en het backlinkprofiel van de top 3 eruit bij jouw focus zoekwoorden? We kijken wat er nodig is om organische topposities te realiseren. Voor veilig linkbuilding uitbesteden ben je bij ons aan het juiste adres!

Na een gratis scan komen wij met een maatwerk linkbuilding strategie en advies die past bij jouw situatie.

EEN BLIK OP ONZE WERKWIJZE

Linkbuilding uitbesteden voor meer organisch verkeer.

Nulmeting

Als linkbuilding bureau starten we elk project met een analyse van de huidige zoekwoorden en URL’s van jouw website. Hiermee brengen we jouw huidige linkprofiel in kaart. Daarnaast kijken we ook naar het linkprofiel van jouw grootste concurrenten in de markt. Op basis van deze nulmeting kijken we naar de strategie die deze concurrenten volgen en hoe wij onze linkbuild uitbesteden strategie hierop gaan uitwerken en vormgeven.

Voorstel

Na een grondige linkbuild analyse bekijken wij de zoekwoorden met de meeste potentie in het behalen van meer organisch verkeer. Als linkbuilding bureau hebben wij hier veel ervaring in. Niet alleen de zoekvolumes zijn hierin belangrijk, maar ook de zoekintentie van de gebruiker. Dat houdt in dat we bijvoorbeeld voor een webshop ook zullen kijken naar conversie gestuurde zoektermen. Daarnaast bevat het voorstel concrete doelen waar met linkbuilding uitbesteden naar toe gewerkt zal worden.

Aanmaken nulmeting focus URL’s

In een nulmeting zetten we alle URL’s met bijbehorende focus zoekwoorden op een rij en meten we het huidige linkprofiel. Zo verzamelen we belangrijke data en metrics om een startpunt te creëren. Na enige tijd evalueren we als linkbuilding bureau vervolgens of en hoe het linkprofiel is gegroeid door linkbuilding uitbesteden. Op basis daarvan kunnen we eventueel snel bijsturen en de focus verleggen.

Maandelijkse optimalisatie

Iedere maand plaatsen we als linkbuilding bureau relevante links en monitoren we die links met behulp van software programma Content Bird. Verder kijken we maandelijks naar de groei in posities en de verbetering van je linkprofiel. Op basis van deze gegevens bouwen we verder aan de strategie en kunnen we deze aanpassen als dat nodig is.

Analyseren en optimaliseren

Gedurende het traject zullen we continu de nieuwe data die ontstaat analyseren om met behulp hiervan waar nodig bij te sturen. Ook meten wij aan de hand van de nulmeting de organische groei die is doorgemaakt gedurende het linkbuild uitbesteden traject. Hierover versturen wij maandelijks een heldere rapportage, waarmee we de tussentijdse resultaten duidelijk in beeld brengen. Contact tussen opdrachtgever en linkbuilding bureau is voor ons erg belangrijk.

Wat is belangrijk bij het uitbesteden van linkbuilding?

Autoriteitspositie voor zoekverkeer

Linkbuilding uitbesteden is het proces van inkomende links van externe websites naar jouw eigen website verkrijgen. Deze linkverwijzing geeft aan dat er waardevolle content op jouw website staat, of dat jouw website als referentie wordt gebruikt. Simpelweg kan dit worden gezien als een “stem” voor jouw website. Bij het verkrijgen van meerdere links zullen zoekmachines jouw website als autoriteit zien, waardoor je beter gevonden wordt in de zoekresultaten.

Vroeger keek Google vooral naar de kwantiteit van de links die naar jouw website verwezen. In 2012 kwam hier verandering in toen Google zijn Penguin-update uitrolde. Met deze update werden de backlinks met lage waarde minder belangrijk voor de zoekresultaten binnen Google, wat zorgde voor veel verschuivingen.

Kwalitatieve backlinks

Op dit moment is het belangrijk om bij linkbuilding te focussen op het vergaren van hoge kwaliteit links. Een hoge kwaliteit backlink is relevant aan het onderwerp en/of dienstenaanbod van de website. Een relevante verwijzende backlink betekent concreet dat er een backlink wordt vergaard van een website die uit dezelfde branche of categorie komt.

Naast relevantie is de autoriteit van de website waar de link vandaan komt ook belangrijk. Deze kunnen we bepalen met verschillende tooling. Zo gebruiken wij Moz voor de Domein Autoriteit (DA) en Ahrefs voor de Domain Rating (DR). Daarnaast gebruiken we Majestic als tool om te kijken naar de Citation Flow en Trust Flow van een website. Deze waardes geven een indicatie van de waarde van het domein en zijn belangrijk voor de benodigde variatie in het linkprofiel.

Natuurlijke linkbuilding

Bij linkbuilding uitbesteden is het van groot belang dat de backlinks naar jouw website op een natuurlijke manier geplaatst worden. Bij Blauwe Monsters zorgen we ervoor dat alle backlinks op verschillende dagen van de maand geplaatst worden, wat het meest natuurlijk overkomt.

Waarom linkbuilding uitbesteden bij Blauwe Monsters

Blauwe Monsters is het ideale linkbuilding bureau aangezien wij een groot bereik hebben aan websites waarop wij backlinks naar jouw website kunnen plaatsen. Door ons grote aanbod in alle branches hebben we altijd relevante backlinks beschikbaar voor jouw website niche. Bij het kiezen van de domeinen kijken we allereerst naar relevantie en op de tweede plaats naar de autoriteit van de website.

Ons linkbuilding bureau heeft ruim 9 jaar ervaring, waardoor we precies weten welk type links wel werken en welke type links niet werken. Wij maken uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit backlinks die bijdragen aan een duurzame online strategie.
Binnen de samenwerking zijn wij altijd open en transparant in onze werkwijze en maken we maandelijkse rapportages van de progressie van linkbuilding in een dashboard. Zo kan jij op maandelijkse basis overzichtelijk zien wat de veranderingen zijn in de zoekposities en kunnen wij aantonen wat het effect is van linkbuilding.

Ontmoet het team!

Onze SEO en linkbuilding specialisten.

Tim Zijlstra

Stagiair Online Marketing.

Thirza van Haastregt

SEO specialist.

Tess Brouwer

SEO specialist.

Ruben Senneker

SEO specialist.

Rens van Oosten

SEO-specialist.

René van Steen

SEO specialist.

Patrick Wissink

Online marketeer.

Oussama Mamnouh

SEO specialist.

Nina de Ruig

Online Marketeer.

Mats Kolf

Stagiair Online Marketing.

Martijn Ouwehand

SEO specialist.

Maiko Buttner

SEO specialist.

Krista Pieterse

Online marketeer.

Koen Egberts

Operationeel manager.

Klaas Schuijt

Operationeel manager.

Jorin van Doorn

SEO specialist.

Ilse van Heerwaarden

Stagiair Online Marketing.

Graciela Mulder

Stagiair Online Marketing.

Ehis Van Schijndel

Online marketeer.

Britt Hillaert

Online marketeer.

Bo de Bast

Online marketeer.

Succesverhaal Bebsy

Linkbuilding voor zoektermen in de reisbranche.

Al 3 jaar werken we met plezier én succes samen met onze klant Bebsy. Bebsy is de site waar je moet zijn als je een Stedentrip wilt maken. Logisch dus dat Bebsy op de zoekterm ‘Stedentrip’ wil scoren! Door kwalitatief linkbuilding uitbesteden lukt het Bebsy om autoriteit op te bouwen in de branche.

  • Een combinatie tussen blogs en losse links

  • Toffe influencer campagne

  • Klanten laten bloggen

Begin direct, met een sterk advies van een linkbuilding specialist.

Samen met je linkbuilding bureau een werkende strategie bedenken en uitvoeren.

  • Dezelfde dag nog persoonlijk antwoord (ja, ook in het weekend!)

  • Gratis en onderbouwd advies op basis van de huidige stand van zaken

  • Volledige transparantie én permanente plaatsing van jouw link/blog

  • Maandelijks opzegbaar, dit houdt ons scherp

Contact diensten linkbuilding linkbuilden uitbesteden backlinks SEO - Blauwe Monsters

Veelgestelde vragen over het uitbesteden van linkbuilding

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het vergaren van backlinks van andere websites naar jouw website, waardoor je hoger in de zoekresultaten van Google komt. Een link telt als ware als een stem voor jouw website en bij het verkrijgen van meerdere backlinks werk je binnen de zoekmachine toe naar een autoriteitspositie voor zoekverkeer. 

Wat kost het om linkbuilding uit te besteden?

Dit varieert heel erg naar wat jouw wensen en ambities zijn voor jouw website. Heb je een website met bijvoorbeeld veel producten en wil je op veel verschillende zoekwoorden gevonden worden? Dan wil je maandelijkse meerdere links hebben naar verschillende pagina’s op jouw website. In dat geval kost het uitbesteden van linkbuilding dus meer. Wil je echter beter gevonden worden op een beperkt aantal zoekwoorden op een enkele pagina? Dan is linkbuilding relatief veel goedkoper. Ook speelt de mate van concurrentie een grote rol, Het ligt dus heel erg aan de markt én jouw groeiambities als website-eigenaar. Meer weten? Neem contact met ons op en wij spreken jouw specifieke situatie graag door!

Werkt linkbuilding nog steeds?

Jazeker! Dit is nog steeds binnen SEO een van de belangrijkste factoren, naast content en website techniek, om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Zonder backlinks naar jouw website zal het zelfs erg lastig zijn om voor competitieve zoekwoorden in de top van de zoekresultaten in Google te komen. 

Waar plaatsen jullie de backlinks?

Wij plaatsen de backlinks alleen op kwalitatieve websites en zijn hierin volledig transparant. Maandelijks zullen wij de geplaatste links delen via een rapportage zodat jij zelf kan terug zien op welke websites de links naar jouw eigen website zijn geplaatst. 

Wat voor linkbuilding pakketten hebben jullie? 

Bij Blauwe Monsters doen we niet aan linkbuilding pakketten. Hierin zijn we uniek, vergeleken met andere linkbuilding bureaus. Bij ons betaal je vooraf besproken all-in prijzen per link die wij naar jouw website plaatsen. Op deze wijze weet jij zeker dat je jouw linkbuilding uitbesteedt op een eerlijke en transparante manier. Daarnaast streven wij altijd naar een langetermijnsamenwerking, waarbij je niet vastzit aan vaste en lange contracten. Elke maand weer moeten wij onszelf bewijzen, omdat maandelijks opzeggen een optie is.

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding is een specialisme waar ervaring en de juiste kennis erg belangrijk zijn. Als linkbuilding op een verkeerde manier gaat is het mogelijk om geen gewenste resultaten te zien. Besteed het daarom uit aan een linkbuilding bureau.

Wat doet een linkbuilding bureau?

Een linkbuilding bureau is constant bezig met het verkrijgen van kwalitatieve backlinks naar jouw website. Backlinks afkomstig van relevante website met autoriteit dragen namelijk bij aan jouw organische posities in zoekmachines zoals Google.

Waarom Blauwe Monsters als linkbuilding specialist?

Blauwe Monsters heeft al meer dan 9 jaar ervaring als SEO bureau. SEO is het specialisme waar Blauwe Monsters mee begonnen is en sterk in blijft. Door de jaren heen zijn we een full service online marketing bureau geworden, waardoor jij naast SEO diensten jouw online marketing kan uitbesteden bij ons met onder andere diensten als SEA, CRO, Marketplaces en Strategie.