Meer dan 8 jaar ervaring als linkbuilding bureau.

Ben je op zoek naar een bureau die je volledig ontzorgt met linkbuilding? Een bureau dat in staat is jouw bedrijf van hogere posities in Google te voorzien én meer organisch verkeer te bezorgen? Zoek niet verder!

Blauwe Monsters biedt de ondersteuning die je zoekt: kwalitatieve backlinks die bijdragen aan jouw autoriteit! Wij maken gratis en geheel vrijblijvend een analyse van jouw backlinkprofiel en spotten groeikansen.

Start vandaag met linkbuilding uitbesteden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Dezelfde dag nog persoonlijk antwoord (ja, ook in het weekend!)

 • Gratis en onderbouwd advies op basis van de huidige stand van zaken

 • Volledige transparantie én permanente plaatsing van jouw link/blog

 • Maandelijks opzegbaar, dit houdt ons scherp

EEN BLIK OP ONZE WERKWIJZE

Meer organisch verkeer realiseren met linkbuilding en SEO.

Nulmeting

We starten elk project met een analyse van de huidige zoekwoorden en URL’s van jouw website. Hiermee brengen we jouw huidige linkprofiel in kaart. Daarnaast kijken we ook naar het linkprofiel van jouw grootste concurrenten in de markt. Op basis van deze nulmeting kijken we naar de strategie die deze concurrenten volgen en hoe wij onze linkbuild strategie hierop gaan uitwerken en vormgeven.

Voorstel

Na een grondige linkbuild analyse bekijken wij de zoekwoorden met de meeste potentie in het behalen van meer organisch verkeer. Niet alleen de zoekvolumes zijn hierin belangrijk, maar ook de zoekintentie van de gebruiker. Dat houdt in dat we bijvoorbeeld voor een webshop ook zullen kijken naar conversie gestuurde zoektermen. Daarnaast bevat het voorstel concrete doelen waar met linkbuilding naar toe gewerkt zal worden.

Aanmaken nulmeting focus URL’s

In een nulmeting zetten we alle URL’s met bijbehorende focus zoekwoorden op een rij en meten we het huidige linkprofiel. Zo verzamelen we belangrijke data en metrics om een startpunt te creëren. Na enige tijd evalueren we vervolgens of en hoe het linkprofiel is gegroeid. Op basis daarvan kunnen we eventueel snel bijsturen en de focus verleggen.

Maandelijkse optimalisatie

Iedere maand plaatsen we relevante links en monitoren we die links met behulp van software programma Content Bird. Verder kijken we maandelijks naar de groei in posities en de verbetering van je linkprofiel. Op basis van deze gegevens bouwen we verder aan de strategie en kunnen we deze aanpassen als dat nodig is.

Analyseren en optimaliseren

Gedurende het traject zullen we continu de nieuwe data die ontstaat analyseren om met behulp hiervan waar nodig bij te sturen. Ook meten wij aan de hand van de nulmeting de organische groei die is doorgemaakt gedurende het linkbuild traject. Hierover versturen wij maandelijks een heldere rapportage, waarmee we de tussentijdse resultaten duidelijk in beeld brengen.

Benieuwd naar wat Blauwe Monsters voor jou of jouw bedrijf kan betekenen?

Succesverhaal Bebsy

Linkbuilding voor zoektermen in de reisbranche.

Al 3 jaar werken we met plezier én succes samen met onze klant Bebsy. Bebsy is de site waar je moet zijn als je een Stedentrip wilt maken. Logisch dus dat Bebsy op de zoekterm ‘Stedentrip’ wil scoren!

 • Een combinatie tussen blogs en losse links

 • Toffe influencer campagne

 • Klanten laten bloggen

 • ‘Stedentrip’ op nummer 2 in Google!

SUCCESVERHAAL MKB AFVAL

Organische topposities in een competitieve markt.

Jaarlijkse groei van 50% in organische bezoekers en transacties!

MKB-afval begon organisch gezien op punt nul. Waarom? MKB-afval was een start-up binnen de bedrijfsafval markt. De website was nieuw, totaal onvindbaar, rankte nog niet op relevante zoektermen en had geen backlinkprofiel.

Begin direct, met een sterk advies.

Samen een werkende linkbuilding strategie bedenken en uitvoeren.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Dezelfde dag nog persoonlijk antwoord (ja, ook in het weekend!)

 • Gratis en onderbouwd advies op basis van de huidige stand van zaken

 • Volledige transparantie én permanente plaatsing van jouw link/blog

 • Maandelijks opzegbaar, dit houdt ons scherp

Contact diensten linkbuilding linkbuilden uitbesteden backlinks SEO - Blauwe Monsters

Veelgestelde vragen over linkbuilding uitbesteden:

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding is een specialisme waar ervaring en de juiste kennis erg belangrijk zijn. Als linkbuilding op een verkeerde manier gaat is het mogelijk om geen gewenste resultaten te zien. Besteed het daarom uit aan een linkbuilding bureau.

Wat doet een linkbuilding bureau?

Een linkbuilding bureau is constant bezig met het verkrijgen van kwalitatieve backlinks naar jouw website. Backlinks afkomstig van relevante website met autoriteit dragen namelijk bij aan jouw organische posities in zoekmachines zoals Google.

Waarom Blauwe Monsters?

Blauwe Monsters heeft al meer dan 8 jaar ervaring als linkbuilding bureau. SEO is het specialisme waar Blauwe Monsters mee begonnen is en sterk in blijft. Door de jaren heen zijn we een full service online marketing bureau geworden waardoor we naast SEO diensten ook in staat zijn om mee te werken aan o.a. SEA, CRO, Marketplaces en Strategie.