Linkbuilding uitbesteden aan een bureau vol specialisten.

Je zoekt een linkbuilding bureau met 8+ jaar ervaring. Een specialist die in staat is jouw bedrijf van hogere posities in Google te voorzien én meer organisch websiteverkeer en conversies te bezorgen. Zoek niet verder! Linkbuilding uitbesteden bij Blauwe Monsters biedt de ondersteuning die je zoekt: kwalitatieve backlinks die bijdragen aan jouw autoriteit!

Start vandaag met linkbuilding uitbesteden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Gratis en onderbouwd advies op basis van de huidige stand van zaken

 • Volledige transparantie én permanente plaatsing van jouw link/blog

 • Maandelijks opzegbaar, dit houdt ons scherp

Diensten linkbuilding linkbuilden uitbesteden backlinks - Blauwe Monsters
Geen klant is hetzelfde.

Linkbuilding bureau voor maatwerk.

Veel linkbuilding bureaus werken met standaard pakketten en linkbuilding prijzen. Dit doen wij bij Blauwe Monsters niet. Waarom niet? Omdat geen situatie hetzelfde is en niet elke backlink heeft dezelfde waarde. Goede SEO is maatwerk. Wij analyseren de unieke situatie van jouw website en de concurrentie. Hoe ziet de content en het backlinkprofiel van de top 3 eruit bij jouw focus zoekwoorden? We kijken wat er nodig is om organische topposities te realiseren. Voor veilig linkbuilding uitbesteden ben je bij ons aan het juiste adres!

Na een gratis scan komen wij met een maatwerk linkbuilding strategie en advies die past bij jouw situatie.

EEN BLIK OP ONZE WERKWIJZE

Linkbuilding uitbesteden voor meer organisch verkeer.

Nulmeting

Als linkbuilding bureau starten we elk project met een analyse van de huidige zoekwoorden en URL’s van jouw website. Hiermee brengen we jouw huidige linkprofiel in kaart. Daarnaast kijken we ook naar het linkprofiel van jouw grootste concurrenten in de markt. Op basis van deze nulmeting kijken we naar de strategie die deze concurrenten volgen en hoe wij onze linkbuild uitbesteden strategie hierop gaan uitwerken en vormgeven.

Voorstel

Na een grondige linkbuild analyse bekijken wij de zoekwoorden met de meeste potentie in het behalen van meer organisch verkeer. Als linkbuilding bureau hebben wij hier veel ervaring in. Niet alleen de zoekvolumes zijn hierin belangrijk, maar ook de zoekintentie van de gebruiker. Dat houdt in dat we bijvoorbeeld voor een webshop ook zullen kijken naar conversie gestuurde zoektermen. Daarnaast bevat het voorstel concrete doelen waar met linkbuilding uitbesteden naar toe gewerkt zal worden.

Aanmaken nulmeting focus URL’s

In een nulmeting zetten we alle URL’s met bijbehorende focus zoekwoorden op een rij en meten we het huidige linkprofiel. Zo verzamelen we belangrijke data en metrics om een startpunt te creëren. Na enige tijd evalueren we als linkbuilding bureau vervolgens of en hoe het linkprofiel is gegroeid door linkbuilding uitbesteden. Op basis daarvan kunnen we eventueel snel bijsturen en de focus verleggen.

Maandelijkse optimalisatie

Iedere maand plaatsen we als linkbuilding bureau relevante links en monitoren we die links met behulp van software programma Content Bird. Verder kijken we maandelijks naar de groei in posities en de verbetering van je linkprofiel. Op basis van deze gegevens bouwen we verder aan de strategie en kunnen we deze aanpassen als dat nodig is.

Analyseren en optimaliseren

Gedurende het traject zullen we continu de nieuwe data die ontstaat analyseren om met behulp hiervan waar nodig bij te sturen. Ook meten wij aan de hand van de nulmeting de organische groei die is doorgemaakt gedurende het linkbuild uitbesteden traject. Hierover versturen wij maandelijks een heldere rapportage, waarmee we de tussentijdse resultaten duidelijk in beeld brengen. Contact tussen opdrachtgever en linkbuilding bureau is voor ons erg belangrijk.

Benieuwd naar wat Blauwe Monsters voor jou of jouw bedrijf kan betekenen?

Succesverhaal Bebsy

Linkbuilding voor zoektermen in de reisbranche.

Al 3 jaar werken we met plezier én succes samen met onze klant Bebsy. Bebsy is de site waar je moet zijn als je een Stedentrip wilt maken. Logisch dus dat Bebsy op de zoekterm ‘Stedentrip’ wil scoren! Door kwalitatief linkbuilding uitbesteden lukt het Bebsy om autoriteit op te bouwen in de branche.

 • Een combinatie tussen blogs en losse links

 • Toffe influencer campagne

 • Klanten laten bloggen

Begin direct, met een sterk advies van een linkbuilding specialist.

Samen met je linkbuilding bureau een werkende strategie bedenken en uitvoeren.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Dezelfde dag nog persoonlijk antwoord (ja, ook in het weekend!)

 • Gratis en onderbouwd advies op basis van de huidige stand van zaken

 • Volledige transparantie én permanente plaatsing van jouw link/blog

 • Maandelijks opzegbaar, dit houdt ons scherp

Contact diensten linkbuilding linkbuilden uitbesteden backlinks SEO - Blauwe Monsters
Ontmoet het team!

Onze SEO en linkbuilding specialisten.

Thirza van Haastregt
Thirza van Haastregt

SEO specialist.

Tess Brouwer
Tess Brouwer

SEO specialist.

Maiko Buttner
Maiko Buttner

SEO Specialist.

Jorin van Doorn
Jorin van Doorn

SEO Specialist.

Berend Koudijs
Berend Koudijs

SEO Specialist.

Veelgestelde vragen over linkbuilding uitbesteden:

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding is een specialisme waar ervaring en de juiste kennis erg belangrijk zijn. Als linkbuilding op een verkeerde manier gaat is het mogelijk om geen gewenste resultaten te zien. Besteed het daarom uit aan een linkbuilding bureau.

Wat doet een linkbuilding bureau?

Een linkbuilding bureau is constant bezig met het verkrijgen van kwalitatieve backlinks naar jouw website. Backlinks afkomstig van relevante website met autoriteit dragen namelijk bij aan jouw organische posities in zoekmachines zoals Google.

Waarom linkbuilden met Blauwe Monsters?

Blauwe Monsters heeft al meer dan 8 jaar ervaring als linkbuilding bureau. SEO is het specialisme waar Blauwe Monsters mee begonnen is en sterk in blijft. Door de jaren heen zijn we een full service online marketing bureau geworden waardoor we naast SEO diensten ook in staat zijn om mee te werken aan o.a. SEA, CRO, Marketplaces en Strategie.

Wat kost linkbuilding?

Er bestaat niet één linkbuilding prijs. Iedere situatie is uniek en het is afhankelijk van de website eigenaren wat zij een backlink waard vinden. Soms is een backlink gratis en soms kunnen linkbuilding tarieven oplopen tot honderden euro’s per link. Ben je van plan om backlinks te kopen? Verdiep je dan goed in wat je koopt.