Winst behalen met on-page bloggen.

Heb jij al een on-page blog strategie opgenomen in de algehele content strategie? Bloggen is dé manier om te laten zien dat jij de autoriteit in je vakgebied bent!

Start vandaag nog met on-page bloggen

On-page bloggen is een uitstekende manier om kennis te delen en de vindbaarheid in de zoekmachine van jouw bedrijf te vergroten. Bovendien kun je een blog strategie inzetten voor meerdere doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van brand awareness of leadgeneratie. Zou jij graag de voordelen van een blog strategie willen ervaren? Maar heb je er simpelweg geen tijd, beschik je niet over de juiste kennis of ben je geen ster in schrijven? Wij nemen graag jouw schrijfwerk uit handen! Neem contact met ons op via de contact button en laten we de mogelijkheden bespreken.

Wat valt er te behalen?

Hoe gaan wij te werk?

Een goede blog is maatwerk en lost het probleem op van de bezoeker. Daarom starten we het traject met een intake. Daarin bespreken we jouw ideeën en doelen voor de blog. Vervolgens zullen wij een zoekwoorden onderzoek uitvoeren om relevante onderwerpen met hoge zoekvolumes in jouw vakgebied te ontdekken. Is er al een blog aanwezig op jouw website, maar leidt er nog niet genoeg verkeer naar de blogs wat je wel voor ogen had? Deze zullen we ook optimaliseren met nieuwe zoekwoorden uit het zoekwoordenonderzoek. Vervolgens zullen we een afspraak maken voor een feedbackronde over het zoekwoordenonderzoek. Aan de hand van relevantie, volumes en seizoenen wordt er een contentkalender opgesteld voor een bepaalde periode. Op de afgesproken tijd wordt de eerste versie van een blog jouw kant opgestuurd, zodat je de mogelijkheid hebt om nog aanvullingen te doen. Nadat het is aangepast, is de blog klaar voor live gang!

  • Sla niet 2, maar 3 vliegen in één klap

  • Wordt de autoriteit in jouw vakgebied. Onderscheid jezelf en los de ‘problemen’ op van de websitebezoeker

  • Combineer on-page bloggen met je SEO-strategie en wordt gevonden op vele relevante zoektermen

  • Meer klanten, meer conversies of een grotere naamsbekendheid? Bereik je doelstellingen met een blog strategie!

Het Team

Onze specialisten.

Xandra Niemantsverdriet

Contentspecialist.

Sacha Renkema

Online marketeer.

Leo Hoekstra

Contentspecialist.

Krista Pieterse

Online marketeer.

Contact

Ook aan de slag met on-page bloggen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

vrijblijvend advies
Online marketing bureau Hoofddorp Amsterdam digitale strategie - Blauwe Monsters