Over Blauwe Monsters

   Ontstaan Blauwe Monsters

   Vanuit de behoefte aan online marketing voor onze eigen webshop is Blauwe Monsters ontstaan. Door de groei van HemdVoorHem.nl was er een behoefte aan bekwame marketing medewerkers die HemdVoorHem.nl naar een hoger niveau konden tillen. Deze zoektocht resulteerde toen helaas niet in een match met een reeds bestaand marketingbureau.

   Hierdoor werd vervolgens het besluit genomen om een online marketingmedewerker aan te nemen. Het idee was tevens om deze medewerker ook in te zetten voor andere ondernemers met een website of webshop. Dit alles werd gerealiseerd in 2012 onder de naam Blauwe Monsters. Wij zijn inmiddels (nog steeds) met HemdVoorHem.nl in hetzelfde pand gevestigd. Dit zorgt ervoor dat wij nauw contact houden met de praktijk. Zo zien we bij succesvolle aanpassingen aan de website letterlijk het aantal verzonden pakketten stijgen.

   Blauwe Monsters logo

   De focus op groeien!

   Blauwe Monsters is een online marketingbureau met een scherpe focus op SEO, SEA en CRO. Onze aandacht ligt dus met andere woorden vooral op groei! Wij helpen jou om het maximale rendement uit de website te halen. Dit doen wij samen met jou door een strategie op maat te bepalen met realistische doelstellingen en KPI’s. Samen met jou selecteren we de geschikte middelen die voor jouw website of bedrijf tot het maximale resultaat zullen leiden. Door maandelijks persoonlijk contact met de klant zijn onze experts in staat om een toegevoegde waarde te leveren aan onze klanten en partners.

   Wij geven talent een kans om zich te ontwikkelen binnen Blauwe Monsters en om door te groeien tot de specialist die zij willen zijn. Blauwe Monsters krijgt daarom structureel verschillende coaches en experts over de vloer. Dat soort bezoeken dragen namelijk bij aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Bovendien zijn wij hierdoor op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen die spelen in de online markt.

   Wij vinden het van belang om onze kennis te delen met anderen. Daarom geven wij geregeld gastcolleges op het ROC en verschillende Hogescholen. Daarnaast bieden wij ook verschillende trainingen en workshops aan, zoals een jaarlijks terugkerende masterclass gericht op SEO technisch schrijven.

   Het team

   dennis stokman
   Dennis Stokman
   Oprichter / Mede eigenaar
   michiel snoek
   Michiel Snoek
   Oprichter / Mede eigenaar
   Koen Egberts
   SEO specialist
   Klaas Schuijt
   SEO Specialist
   Robin Wentzel
   PPC Consultant
   corne ouwerkerk
   Corné Ouwerkerk
   PPC Consultant
   jules van dongen
   Jules van Dongen
   Accountmanager
   Lois Khufs
   Lois Kuhfus
   SEO specialist
   Hanneke Bakker
   Hanneke Bakker
   Online marketeer / Social Monster
   nathan korfker
   Nathan Korfker
   SEO specialist
   mechteld schoemaker
   Mechteld Schoemaker
   Marketeer & Designer
   Lacheany Powel
   Content specialist
   Bram de Lange
   Accountmanager
   Robert Hoebe
   CRO & SEO specialist
   Mark Koningen
   SEO specialist
   Bas Langeveld
   Online marketeer
   Sem Oerlemans
   Accountmanager
   arthur hoogendoorn
   Arthur Hoogendoorn
   SEO specialist
   demi
   Demi Zoetendaal
   Online marketeer
   Ruben Senneker
   Ruben Senneker
   SEO Specialist

   Heb je vragen?

   +31 20 893 26 56
   info@blauwemonsters.nl