Meer rendement uit je AdWords halen? Klik hier voor een GRATIS consult van onze expert!
GRATIS CONSULT

Page content

Over ons

Blauwe Monsters ontstond vanuit een behoefte van onze eigen webwinkel, hemdvoorhem.nl. De site had zo veel succes, dat het aannemen van een marketingmedewerker nodig werd. Een fulltime medewerker was toen nog een erg grote stap, dus besloten we andere ondernemers te vragen of zij met dezelfde uitdagingen rondliepen. Dat bleek een schot in de roos: medewerker Corné, die nog steeds bij ons werkt, ging op urenbasis voor deze webshops aan de slag. Zo kon iedere ondernemer met een passend budget gebruik maken van onze diensten. Nog steeds gebruiken we deze resultaatgerichte manier voor veel verschillende ondernemers.

Leider in SEO

Onze eerste focus ligt altijd op organische groei, de groei via de ‘witte’ Google resultaten. Natuurlijk is adverteren ook noodzakelijk, maar de basis van iedere winnende strategie bestaat uit een goede balans tussen betaald en onbetaald verkeer via Google. Zo slagen wij erin om 80% van de kopers bij hemdvoorhem.nl organisch binnen te halen. Dit doen we door een goede contentstrategie, aangevuld met een goede linkbuildstrategie.

Linkbuilding & bloggen

Linkbuilding is het verkrijgen van links naar je website. Omdat wij het grootste en meest waardevolle netwerk van de Benelux hebben, kunnen wij je stijging in de zoekmachine garanderen. Zo verdien je niet alleen jouw investering terug, maar groeit je onderneming door meer bezoekers én meer omzet via Google.

Daarnaast zien we dat Google steeds hogere eisen stelt aan deze links. Wij geloven daarom in inhoudelijke blogs, die zorgen voor een goede autoriteit van je website.

Ondernemerschap

Onze medewerkers hebben één ding gemeen: ze denken allemaal als ondernemers. Ze denken niet alleen als ondernemers mee met de klant, maar zijn ook zelf in het dagelijks leven ondernemend. Iedere online marketeer bij Blauwe Monsters heeft zijn eigen website, waardoor alles is getest door de persoon zelf.

Geen contracten

Wij geloven in ons concept. Veel bureaus binnen onze sector werken met langlopende contracten, wij niet. Wij werken op basis van resultaat. Als een klant om wat voor reden dan ook niet tevreden is, dan kan onze dienstverlening maandelijks gestopt worden.

Op deze manier bewijzen wij elke maand opnieuw onze toegevoegde waarde.

USP’s:

  • We werken niet met contracten
  • Het meest waardevolle linkbuildnetwerk
  • Beste partij op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie)
  • Alles onder één dak

Comment Section

0 reacties op “Over ons

Plaats een reactie


*