User Experience design.

Behalve verkeer, wil je natuurlijk ook dat jouw website bezoekers eenvoudig kunnen navigeren op je site – en de gewenste doelen behalen. Soms is het daarvoor nodig dat de lay-out van belangrijke pagina’s wordt verbeterd. Daar is UX design voor.

Binnen 24 uur contact

Vragen over UX design, of direct beginnen?

We zijn benieuwd hoe we jou kunnen helpen. Onze UX designers voorzien je graag van advies in een eerste gesprek. Vertel ons hieronder meer over je producten en diensten – we maken graag kennis, zodat we inzicht krijgen hoe we je het best kunnen ondersteunen.

Een blik op onze werkwijze

Zo helpen we jou met UX design.

Inventarisatie wensen

Voordat we aan de slag gaan met onderzoeken en schetsen, willen we eerst graag weten hoe we jou (en je klanten en bezoekers) het best kunnen helpen. Tijdens een eerste gesprek met jou kunnen we het leeuwendeel van onze (en jouw) belangrijkste vragen beantwoorden. Denk hierbij aan belangrijke doelen en micro conversies, maar ook de informatie die essentieel is om een bepaalde pagina zo goed mogelijk vorm te geven.

Funnel en flow onderzoek

Na de inventarisatie hebben we een goed beeld van wat er nodig is. We kunnen aan de slag met de creatie van een funnel. Wellicht beschikt jouw site al over een, soms gedeeltelijke, funnel die bezoekers doorlopen alvorens een lead of betalende klant te worden. Mocht hier nog geen helder beeld van zijn, dan creëren we deze samen met jou vanaf 0 in een flow chart. Hierin maken we helder wat de gewenste (navigatie)paden zijn in de site.

Wireframing

Zodra inzichtelijk is hoe de funnel eruit moet zien en wat de ideale customer journey is voor bezoekers of klanten, kunnen we aan de slag met wireframing. Een wireframe is simpel gezegd een schets waarin we toffe ideeën teweegbrengen om pagina lay-outs mee vorm te geven. Het grote voordeel van een wireframe is dat het hierin eenvoudig is om overzicht te krijgen over de diverse secties van een pagina – en het is makkelijk om aanpassingen in te maken.

Feedback en verwerking

Voor sterk UX design is absoluut een sterke samenwerking nodig. Om tot het beste resultaat te komen, hebben we jouw feedback nodig, met name in de wireframing fase. Veelal beginnen met het wireframen van een homepage of landingspagina. Zodra we een wireframe hebben waar we tevreden mee zijn, vragen we om jouw feedback. Dit is waardevol, omdat we jouw inzicht in je doelgroep en lead generation nodig hebben om tot een goed eindproduct te komen. Je feedback verwerken we en we bespreken samen weer de nieuwe versie van het wireframe.

Final design

Zodra we het allemaal eens zijn over de wireframes (met de verwerkte feedback etc.) kunnen we aan de slag met het daadwerkelijke ontwerp. We gaan nu de pagina’s invulling geven aan de hand van je huisstijl(en). Indien nodig bedenken we deze zelf – natuurlijk in samenwerking met jou. Daarnaast maken we suggesties voor sterk beeldmateriaal welke de propositie en customer journey ondersteunt. Ook voor het “final” design houden we feedbackrondes, zodat we samen het beste resultaat kunnen waarborgen. Wanneer we helemaal happy zijn, communiceren we het UX design met de developer en houden we een oogje in het zeil voor de correcte implementatie.

Ontmoet het team

Onze UX design specialisten.

Rick van Roon

CRO specialist.

Mike Verstraten

CRO specialist.

Giorgio Cheng

CRO specialist.

Op zoek naar iets anders?

Bekijk onze andere diensten.

CRO

Je site optimaliseren en meer doelen bereiken

Advertising

Betere resultaten uit je advertenties

SEO

Hoger in de zoekmachine voor sterker verkeer

Personalisatie

Ontdek hoe we CDP’s inzetten om te personaliseren

E-mailmarketing

Geautomatiseerde e-mails met een persoonlijke touch

Marketplaces

Producten aanbieden op Bol? Onze specialisten weten hoe

Direct contact

Start vandaag nog met een goed advies!

Er zit altijd iemand bij de telefoon om jouw vragen te beantwoorden. Vertel ons over jouw digitale uitdagingen!

Vrijblijvend advies
Contact diensten CRO Conversie optimalisatie - Blauwe Monsters