Zoekmachine Adverteren (SEA)

Blauwe Monsters helpt je om sterk rendement van jouw campagnes te behalen. Op basis van conversie data en onze expertise in zoekmachine adverteren adviseren wij eerst een strategie. Door vervolgens de kansen te analyseren, het budget (ROI) te monitoren en de ROAS te verbeteren realiseren wij samen met jou de gestelde SEA doelen.

One Ads strategy to rule them all.

Een aanpak die van aanpakken weet.

Converterende en rendabele zoektermen

Zoekopdrachten doelgroep in kaart brengen. Op basis van dit onderzoek worden de advertenties ingericht en de juiste doelgroep getarget.

Tekstadvertenties

Het schrijven van geoptimaliseerde en activerende tekstadvertenties met sterke Call-to-actions.

Bereik je doelgroep met Display

Bereik meer mensen op meer plaatsen online. Met het Google Display Netwerk bereik je meer dan 90% van alle internetgebruikers. Wij richten displaycampagnes in voor de beste performance.

Shopping: de ultieme tool voor directe verkopen

Ontvang directe verkopen van het vergelijkingsplatform van Google en Microsoft. Door middel van feedmarketing zorgen wij voor de juiste vertoningen op het juiste moment.

Ook buiten de zoekmachine zijn veel kansen

Wij spelen in op een veranderde consumentenmarkt. Bereik je doelgroep ook buiten de zoekmachine. Youtube, Gmail en Apps bieden veel mogelijkheden tot remarketing, brand awareness en conversies.

Binnen 24 uur contact.

Start vandaag nog met winstgevende advertising!

We zijn benieuwd naar jouw uitdaging! Onze SEA specialisten voorzien je graag van advies. Vertel ons hieronder meer over je producten en diensten – we maken graag een eerste vrijblijvende scan, zodat je al gauw handvatten hebt om aan de slag te kunnen.

Een blik op onze werkwijze.

Zo doen we dat.

Voorstellen en doelen

We beginnen een SEA-traject met een kennismaking. Vervolgens stellen we samen met jou op wat de beoogde doelen, behoeften en wensen zijn. Daarnaast inventariseren we welke werkzaamheden in het verleden zijn uitgevoerd. Daarmee gaan we een passende aanpak en juiste groeistrategie formuleren.

Onderzoek en analyse

Eerst voeren we een analyse uit die dient als nulmeting. We onderzoeken dan waar kansen liggen door middel van conversie data. Vervolgens stellen we een strategie op. Voordat we hiermee aan de slag gaan bespreken we dit eerst met jou zodat we op één lijn liggen.

Strategie

Op basis van de analyse wordt de juiste groeistrategie voor jouw campagnes en e-commerce gecreëerd. Zo kunnen we tekstadvertenties maken voor de diverse fasen van de customer journey en optimaliseren we jouw feedmarketing. Daarnaast maken we een duidelijke tijdsplanning met daarin de maandelijkse uren. Hierdoor zijn de werkzaamheden altijd transparant en inzichtelijk.

Implementatie

Vervolgens gaan we de afgesproken werkzaamheden uitvoeren en implementeren. Daarbij nemen we jou mee in het proces. Om het beste eruit te halen, stemmen we de SEA-strategie tevens af op de andere diensten om elkaar te versterken. Denk bijvoorbeeld aan SEO of CRO. Daarnaast sturen we bepaalde aspecten van de strategie bij of optimaliseren we deze om sterke resultaten te behalen.

Monitoring en rapportage

Zodra de strategie geïmplementeerd is, monitoren we de resultaten. Blauwe Monsters stuurt altijd maandelijks een rapportage met daarin de resultaten in verhouding tot de gestelde KPI’s. Daarnaast bellen we elke twee weken om eventuele verbeterpunten aan te dragen. Hierdoor blijven geen kansen onbenut en kan de strategie aangepast worden indien nodig.

Ontmoet het team

Onze advertising experts.

Robin Wentzel Blauwe Monsters
Robin Wentzel

SEA specialist & Afdelingsmanager.

Reinier van Duijne

SEA specialist.

Michael van Ruiten

Junior SEA specialist.

Klaas Min

Junior SEA specialist.

Jip Heins

Junior SEA-specialist.

Enes Karaarslan

Junior SEA-specialist.

Eline Brandwijk

Junior SEA-specialist.

Zoek je iets anders?

Bekijk diensten gerelateerd aan SEA.

Personalisatie

Ontdek hoe we CDP’s inzetten om te personaliseren

B2B marketing

De ideale lead generation strategie en aanpak

SEO

Hoger in de zoekmachine voor sterker verkeer

Display marketing

Betere resultaten uit je advertenties

Marketplaces

Producten aanbieden op Bol? Onze specialisten weten hoe

CRO

Je site optimaliseren en meer doelen bereiken

Direct contact

Start vandaag nog met rendabele advertising!

We zijn nieuwsgierig naar jouw digitale uitdagingen. Vertel ons welke projecten je op het oog hebt – en onze consultants gaan graag met je om tafel om te kijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Vrijblijvend advies
Contact diensten display marketing advertising - Blauwe Monsters