Channable.

Ben je op zoek naar een management feedtool waarmee je dynamische advertenties kan maken en je producten kunt aanbieden op meer dan 2500 verkoopkanalen? Dan is Channable een uitstekende tool!

Ken je concurrentie

Waarom Channable?

Blauwe Monsters is officieel partner van Channable en onze specialisten hebben veel ervaring met het werken met deze tool. Channable maakt het managen van je verschillende campagnes effectiever en gemakkelijker. Daarnaast biedt deze tool veel opties om met variabele prijzen en voorraad om te gaan. Andere voordelen van het gebruik van Channable zijn:

  • Multichannel strategie, productfeed voor verschillende kanalen en al je Ads-advertenties uit één tool

  • Automatiseren van je dynamische Ads-advertenties op basis van productdata

  • Je productdata zijn altijd up-to-date

  • API-koppeling voor veel verschillende marketplaces

Efficiënt je Ads-campagnes beheren.

Met de SEA-tool van Channable is het mogelijk om voor Google en Bing Ads geautomatiseerde campagnes, advertentiegroepen, advertenties en zoekwoorden te maken op basis van de dynamische informatie uit de feed. Daarnaast kun je met de Channable feed de opbouw van je campagnes genereren. Met ALS-DAN-regels is het mogelijk om jouw advertenties verder te optimaliseren, pauzeren of te wijzigen. Deze worden vervolgens automatisch bijgewerkt. Voor Google Shopping kun je met slimme regels producten selecteren voor specifieke campagnes en uitsluiten als er bijvoorbeeld geen voorraad meer is. Zodra de campagnestructuur is gemaakt kun je het bid management en de targeting beheren.

Optimaliseer je product feed voor marketplaces

Channable heeft directe koppeling met verschillende marketplaces, zoals Beslist, Amazone en bol.com. Door middel van een API-koppeling met de verschillende marketplaces wordt je productdata automatisch bijgewerkt en kun je de advertenties beheren vanuit Channable. Aan de hand van ALS-DAN regels kun je eenvoudig de productinformatie aanpassen naar de vereisten van elke marketplace. Je kunt je voorraad en verzendstatus direct aanpassen per marktplaats. Met de orderconnectie van Channable worden de bestellingen vanuit de verschillende marketplaces direct doorgestuurd naar jouw online shop. Met de repricer van Channable heb je volledige controle over je eigen strategie.

Het Team

Onze specialisten.

Oussama Mamnouh

SEO specialist.

Jack Zuidam
Jack Zuidam

Marketplace specialist.

Dennis Stokman

Oprichter.

Contact

Ook aan de slag met Channable?

Ook van start met Channable en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en een van onze specialisten gaat dan graag met jou in gesprek wat betreft de mogelijkheden.

vrijblijvend advies