Vragen? Wij horen graag van u!

Onlinemarketing is essentieel voor uw webshop of website, op dit moment gaan steeds meer webshops en websites beginnen aan online marketing. Het is zaak om uw concurrenten bij te blijven en zelfs over hun heen te gaan. Het liefst wordt u snel gevonden op google en krijgt u veel bezoekers die conversie opleveren.

Blauwe Monsters helpt u hierbij, wij geven u advies op maat en helpen u verder naar de top! Wij verdiepen ons in de branche waarin u zit, analyseren uw concurrenten en zorgen voor resultaat. Op dit moment is Blauwe Monsters dagelijks bezig met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Denk aan retailers in de kleding, elektronica, wellness en dierenvoeding. Blauwe Monsters zorgt voor een gebruiksvriendelijke site voor zowel de klant als de zoekmachine google. Hierbij richten wij ons op vindbaarheid op bepaalde zoekwoorden, naamsbekendheid van uw bedrijf en het belangrijkste op een hoog conversiepercentage.

Blauwe Monsters iets voor u?

Het maakt niet uit in wat voor branche u zit of wat u verkoopt, Blauwe Monsters helpt uw bedrijf online groeien en meedoen in de zoekmachine. Blauwe Monsters heeft professionele kennis op gebied van:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Zoekmachine adverteren (SEA)
  • Conversiegericht werken
  • Klantgerichtheid

Constant zijn wij bezig met het inhoudelijk verbeteren van uw webshop of website, we gaan mee met de tijd en zorgen voor het halen van de gestelde doelstellingen. Naast dat de technische aspecten kijken wij ook naar waar uw verbeterpunten liggen waardoor u een hoger conversiepercentage krijgt. Blauwe Monsters kijkt met u mee en houdt regelmatig contact met u. Online ervaring en een grote kennis op zowel technisch als inhoudelijk gebied maakt Blauwe Monsters uniek.
Bekijk hier een aantal van onze succesverhalen of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek.