Nuttige info? deel het met anderen

SEO Bureau Blauwe Monsters


Ben je opzoek naar een specialistisch SEO bureau? Blauwe Monsters brengt jouw SEO strategie en website naar een hoger niveau.

We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het SEO landschap. Doordat we meer dan 150 klanten bedienen in alle denkbare branches en expertises zijn we goed in staat om voor jou de passende strategie te implementeren. Dit doen we voor zowel business to business en business to consumer klanten.

Wij zijn van mening dat een goede samenwerking tussen een SEO bureau en de klant valt of staat bij goede communicatie, transparantie en heldere doelstellingen vooraf. In de praktijk merken wij dat goed en structureel klantcontact zorgt voor het maximale rendement uit een SEO strategie.

Blauwe Monsters geeft jou inzicht in alles wat we voor jou doen. We rapporteren maandelijks de uitgevoerde werkzaamheden en de behaalde resultaten. Omdat wij vertrouwen hebben in onze werkwijze en strategie werken we niet met lange termijncontracten. Maandelijks kan je de samenwerking met Blauwe Monsters opzeggen. Hierdoor proberen wij je elke maand opnieuw te overtuigen van onze toegevoegde waarde.

Een succesvolle SEO strategie voor iedere organisatie vanuit een gespecialiseerd SEO bureau

Wanneer we een SEO strategie vormgeven, baseren we dit altijd op 3 online marketing pijlers:

  1. Content
  2. Techniek
  3. Autoriteit/backlinks

Content

De content vormt altijd de basis van de website. Door de juiste content toe te voegen wordt jouw website goed gevonden op de voor jou relevante zoektermen. Hoe relevanter je bent hoe hoger je in Google uiteindelijk zal positioneren. Als marketing bureau kijken wij natuurlijk verder dan wat Google zegt. Door in de SERP (search engine result page) van Google te komen zijn een aantal factoren belangrijk. Content zorgt ervoor dat je een eerste positie inneemt in de zoekmachine.

De zoekmachine probeert de gebruiker altijd het beste resultaat te tonen voor de ingevoerde zoekopdracht. Daarom is het van belang om de zoekmachine met de juiste content zo goed mogelijk duidelijk te maken wat er op een specifieke pagina te vinden is. Hierdoor krijg je automatisch ook relevante bezoekers.

Techniek

Als ervaren SEO bureau weten wij precies hoe je deze pagina’s SEO (search engine optimization) technisch in elkaar moet steken. Naast de techniek moet de content relevant blijven aan het product, dienst of de categorie waarover je de tekst schrijft. Daarom kijken wij als online marketing bureau altijd naar de juiste combinatie van techniek en content. De structuur van je website is daarnaast van groot belang. Hoe is de website opgebouwd? Op welke CMS draait het? Is de code goed opgebouwd en hoe zit het met de snelheid van je website? Op technisch vlak is er vaak veel te verbeteren waardoor je mooie resultaten kan boeken.

Autoriteit

De derde pijler, autoriteit blijft zeer belangrijk. De zoekmachine gebruikt backlinks en autoriteit om onderscheid te kunnen maken in websites met vergelijkbare content en techniek. Google hecht dus veel waarde aan het feit als andere websites naar jouw website verwijzen

Samenwerken met Blauwe Monsters?

Zijn wij het SEO bureau dat jouw website naar een hoger niveau mag tillen? Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Graag maken we een audit voor je om te kijken welke mogelijkheden tot optimalisatie we zien en welke SEO campagne het beste bij jou past.

Naast zoekmachine optimalisatie kan Blauwe Monsters je ondersteunen met verschillende expertises. Wij helpen bedrijven met het maximale rendement halen uit hun Google Ads campagnes. Wanneer je conversiepercentage achterblijft kunnen wij je ondersteunen met conversie optimalisatie.

Nuttige info? deel het met anderen