Conversie Optimalisatie (CRO)

Onze UX en conversie optimalisatie specialisten werken tijdens een CRO traject aan jouw digitale doelen. Zo onderzoeken we ten eerste hoe jouw webshop of lead generation site meer conversies kan realiseren. Vervolgens creëren we een roadmap met optimalisaties en helpen we jouw site elke maand verbeteren.

User Experience, persuasion, upsell en mails.

Elke maand optimaliseren.

Converterende pagina's

De ideale productpagina of landingspagina, waardoor jouw bezoekers beter converteren? Daar kunnen we bij helpen.

Cross- en upsell

Conversie is eenvoudig: zet alles in de aanbieding. Idealiter wil je echter ook je orderwaarde verhogen en jouw bezoekers de ideale producten voorschotelen.

Analyse – roadmap – optimalisatie

Onze optimalisatie ideeën komen niet uit de lucht vallen. We analyseren je site, bezoekers, beschikbare data en schetsen vanuit daar een roadmap vol met groeikansen.

Sterke waardepropositie

Waarom moet jouw bezoeker bij jou bestellen – en niet bij de concurrent? Samen bedenken we de ideale USP's – en de beste plekken om deze te vertonen op je site.

Journey personalisatie

We zetten customer data platformen (CDP's) in om de ideale customer journey te bouwen voor jouw diverse doelgroepen. Zo bouwen we bijvoorbeeld abandoned cart mails.

Binnen 24 uur contact.

Start vandaag nog met conversie optimalisatie!

We zijn benieuwd naar jouw uitdaging! Onze CRO strategen en marketeers voorzien je graag van advies. Vertel ons hieronder meer over je producten en diensten – we maken graag een eerste vrijblijvende scan, zodat je al gauw handvatten hebt om aan de slag te kunnen.

Een blik op onze werkwijze.

Zo doen we dat.

Onderzoek en strategie

We beginnen een CRO traject met een eerste analyse – en een strak plan van aanpak. Aan de hand van de beschikbare data en de site zelf wordt het onderzoek uitgevoerd. Vanuit daar zetten we een strategie op en prioriteren we de eerste vervolgstappen: het begin om de conversies van jouw site te optimaliseren!

Data setup en analyse

Eén van de eerstvolgende stappen is meestal het opzetten van kwantitatieve en kwalitatieve dataverzameling. We onderzoeken waar frictie op jouw site ontstaat met een datagedreven aanpak. Event tracking stellen we in via Google Tag Manager en Analytics en we analyseren bezoekersgedrag middels Hotjar.

Korte termijn acties

We hebben nu voldoende data om een roadmap op te zetten. Hierin structureren en prioriteren we vervolgacties in een backlog. Denk hierbij aan kansen voor A/B testing, wireframing, personalisatie, laaghangend fruit voor developers en nieuwe tooling. Sommige zaken kunnen jullie zelf oppakken – en anderen pakt Blauwe Monsters op.

A/B testing

Bij websites met voldoende verkeer (20.000+) wordt A/B testing een interessante optie. Hiermee kunnen we optimalisaties en nieuwe features veilig testen, voordat deze permanent worden doorgevoerd. Niet elke test is gelijk succesvol, maar met deze methode kunnen we op de lange termijn aan mooie successen werken.

Optimalisatie

Iets minder verkeer, of is er geen wens voor testing? Veelal gaan we dan aan de slag met UX principes, nieuwe designs, of personalisatie marketing met Customer Data Platforms. Zo kunnen we ook met iets minder verkeer, vaak toch grote impact maken met veranderingen. Benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? Check een van onze cases, of neem contact op voor meer informatie.

Ontmoet het team

Onze conversie specialisten.

Rick van Roon

CRO specialist.

Mike Verstraten

CRO specialist.

Giorgio Cheng

CRO specialist.

Zoek je iets anders?

Bekijk diensten gerelateerd aan CRO

Personalisatie

Ontdek hoe we CDP’s inzetten om te personaliseren

Advertising

Betere resultaten uit je advertenties

B2B marketing

De ideale lead generation strategie en aanpak

E-mailmarketing

Geautomatiseerde e-mails met een persoonlijke touch

Marketplaces

Producten aanbieden op Bol? Onze specialisten weten hoe

SEO

Hoger in de zoekmachine voor sterker verkeer

Direct contact

Start vandaag nog met conversie optimalisatie!

We zijn nieuwsgierig naar jouw digitale uitdagingen. Vertel ons welke projecten je op het oog hebt – en onze consultants gaan graag met je om tafel om te kijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Vrijblijvend advies
Contact diensten CRO Conversie optimalisatie - Blauwe Monsters