E-mailcampagnes opzetten met Copernica.

Copernica is een uitgebreide en krachtige e-mailmarketing tool en wordt ook ingezet voor marketing automation. Copernica bevat tal van mogelijkheden voor het creëeren en verfijnen van effectieve e-mailcampagnes.

Copernica marketing software

Wat kun je met Copernica?

Copernica is bij uitstek geschikt voor bedrijven die actief met hun doelgroep in gesprek willen raken en blijven. Copernica biedt een compleet pakket met veel functionaliteiten voor een vaste prijs per maand. Met de uitgebreide optie E-mailings binnen de Marketing Suite is het bijvoorbeeld mogelijk om e-mailtemplates helemaal naar eigen wens op te bouwen. Met Copernica kun je complexe automatische campagnes opbouwen, click- en- bounce tracking en dynamische content implementeren. Ook is het mogelijk om binnen Copernica een uitgebreide database op te bouwen en te beheren van waaruit je complexe en geavanceerde segmentaties aan kunt maken. Kortom: Copernica bevat alles om jouw e-mailmarketing naar het volgende niveau te tillen!

Blauwe Monsters en Copernica

Hoe kunnen wij je ondersteunen?

E-mailmarketing mag eigenlijk niet  ontbreken als onderdeel binnen jouw digitale strategie. Toch blijkt de inzet van e-mails als marketinginstrument vaak een ondergeschoven kindje, terwijl je er als bedrijf enorm van kunt profiteren. Blauwe Monsters heeft ervaring met Copernica en kan je alles vertellen over de juiste aanpak! Wij denken graag met je mee over de juiste strategie en weten precies wat Copernica marketing software allemaal te bieden heeft. Zo helpen wij je met het inrichten van je database, het uitdenken van de juiste strategie, het ontwerp van je mail templates en het optimaliseren van campagnes. Of je nu op zoek bent naar advies, ondersteuning of volledige uitbesteding van je e-mailmarketing met Copernica, Blauwe Monsters helpt je graag!

De sterkste eigenschappen van Copernica marketing software op een rij:

  • Responsive templates voor mobiele gebruikers

  • Echt maatwerk voor zo hoog mogelijke deliverability

  • (Relationeel) Database management

  • Copernica e-mail automation mogelijk

  • Marketing Suite met Drag-and-drop editor

  • Scherpe tarieven door bulk voordelen

vergelijking

Copernica versus andere e-mail software?

Copernica software is opgebouwd als een echte applicatie en is relatief handig in gebruik. Denk hierbij aan het Drag and Drop systeem, de vele opties (verschillende elementen die je kunt aangeven voor desktop of mobiel) en mogelijkheden voor variatie in layouts. Copernica software sluit goed aan bij Magento-klanten, omdat de beleving die het met zich meebrengt hier erg op lijkt. Echter is het wel zo dat Copernica wat beperkter is in het aanbod qua templates in vergelijking met andere tools. Dit hoeft geen probleem te zijn, mits je creatief genoeg bent om zelf aan de slag te gaan met het opbouwen van verschillende Copernica campagnes.

Als het aankomt op de Database heeft Copernica een groot pluspunt t.o.v. andere aanbieders. Zo is het mogelijk om met multidimensionale databases te werken hetgeen enorm bijdraagt aan de flexibiliteit en vrijheid van het programma. Mogelijk dat het als beginnende Copernica gebruiker wat overweldigend op je overkomt en dat het even duurt voordat je alles onder controle hebt. Hier kunnen wij je natuurlijk in ondersteunen!

Als laatste zouden we graag de voordelen m.b.t. het automatiseren van e-mailcampagnes willen benadrukken. Op basis van klantinformatie en het groeperen van klanten kun je automatische e-mails laten versturen of aanpassen. Denk hierbij aan het verzenden van een automatische verjaardagsmail, korting mails of leuke acties voor specifieke aangemaakte segmenten.

Het team

E-mailmarketing specialisten.

Vera Wijermars
Vera Wijermars

E-mailmarketing specialist.

Blauwe Monsters helpt

Start vandaag nog met het inzetten van Copernica marketing software!!

Wil je meer informatie over de inzet van Copernica voor het creëren van effectieve campagnes? Bel ons op zodat we samen aan jouw doelstellingen kunnen werken!

vrijblijvend advies
Diensten feed marketing ads - Blauwe Monsters