Alles overCONTENT MARKETING.

Het content team van Blauwe Monsters creëert content in lijn met de stijl van jouw website geheel volgens de strategie.

Beste cases van 2019

Vrijblijvend advies?

We nemen vaak dezelfde dag nog contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen!

Jij wilt meer bereiken met de content van jouw website.

Onze content specialisten kunnen daarbij het verschil maken. Hieronder lees je hoe we te werk gaan en wat contentmarketing allemaal inhoudt.

Goede content kan het verschil maken voor iedere website. Niet alleen kan het gunstig zijn voor jouw posities in de zoekmachine. Contentmarketing kun je daarnaast inzetten voor uiteenlopende doelstellingen, van brand awareness tot aan meer conversies. Het is daarbij vooral belangrijk om een goede strategie voor ogen te houden. Dit kan een overkoepelende SEO-strategie of een aparte contentstrategie zijn.

Demi Zoetendaal

Direct contact met een expert

Bel Demi op +31208932656

Of stuur ons een email

 • 1

  Voorfase

  Door middel van een checklist brengen we in kaart wat precies jouw verwachtingen en wensen zijn. Zo bespreken we wat de gewenste stijl is, wie de doelgroep is en wat het uiteindelijke doel is van de contentstrategie. Vervolgens vertalen we doelstellingen naar KPI’s zodat we weten welke gegevens we moeten gaan meten.

 • 2

  Nulmeting en content curatie

  Daarna starten we met een nulmeting en content curatie. De nulmeting is het startpunt voor de gegevens die horen bij de KPI’s. Door middel van de content curatie maken we inzichtelijk welke content er al is, wat daar eventueel mee gedaan moet worden en hoe we bestaande content op een andere manier kunnen inzetten.

 • 3

  Onderzoek

  Vervolgens voeren we onderzoek uit waarbij de focus ligt op kanshebbende zoekwoorden en relevante onderwerpen. Door middel van dit onderzoek wordt de content gap met de concurrent duidelijk. Tegelijkertijd zoeken we de sweet spot op tussen jou en de beoogde doelgroep.

 • 4

  Strategie

  Uit het onderzoek vloeit een contentstrategie voort waarmee we de beoogde doelen kunnen behalen. Blauwe Monsters is altijd transparant in de werkzaamheden. Daarom wordt de contentstrategie en de bijbehorende werkzaamheden bijgehouden in een overzichtelijke backlog.

 • 5

  Content kalender en distributieplan

  Als onderdeel van de contentstrategie stellen we een content kalender op. Daarin staat vermeld wat voor type content met welk onderwerp op welk specifiek moment gecreëerd moet worden. In deze kalender houden we tevens bij of de gemaakte content al geplaatst is. Een tweede onderdeel van de contentstrategie is het content distributieplan. Hierin staat concreet aangegeven waar welke content geplaatst of gedeeld wordt. Op die manier behouden we samen het overzicht.

 • 6

  Monitoring en optimalisatie

  Contentmarketing is een vloeiend traject dat steeds optimalisatie en evaluatie vereist. Daarom houdt Blauwe Monsters gedurende het creëren en plaatsen van de content bij wat voor effecten de contentstrategie heeft. Daarnaast denken de content specialisten met je mee. Als er optimalisatie mogelijkheden en verbeterpunten zijn, dan krijg je dit direct te horen.

Gratis quickscan aanvragen?

We nemen vaak dezelfde dag nog contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen!

Deze bedrijven profiteren al maandelijks van onze kennis:

Klantcasus

Hoe wij de officiële valet parking van de luchthaven hebben verslagen

Met een onconventionele aanpak wisten Blauwe Monsters en Airport Parking Solutions de grote spelers te verslaan, middels Search Advertising campagnes.

 • 119% Conversie verhoging
 • 58% Kosten reductie
 • 41% Meer reserveringen
 • 12 Maanden trajecttijd
valet parking