Alles overE-mailmarketing.

De e-mailmarketing specialisten van Blauwe Monsters helpen jou om de juiste content te creëren voor de juiste doelgroep en deze op de juist tijd te versturen.

Beste cases van 2019

Vrijblijvend advies?

We nemen vaak dezelfde dag nog contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen!

Je wilt meer uit je bestaande klanten halen.

Onze specialisten helpen je graag met een e-mailmarketing strategie op maat. Lees verder en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Door middel van e-mailmarketing kunnen bestaande klanten worden overtuigd om een herhaalaankoop te doen op de website. Blauwe Monsters kan jou helpen met de verschillende facetten van e-mailmarketing en biedt persoonlijke ondersteuning voor een effectieve lange termijn strategie. We beginnen meestal met een uitgebreide analyse van je account en de e-mails en nieuwsbrieven die jij in het verleden hebt verzonden. Uiteraard kunnen we je ook helpen met het opzetten van een account, indien je juist wilt beginnen met e-mailmarketing. Volgens een strategie op maat ondersteunen onze specialisten jou in de keuze voor de juiste tools, contentcreatie, e-mailmarketing automation en meer. Verder monitoren wij de resultaten van verschillende e-mailcampagnes en sturen wij richting een langdurend rendement en een loyale klanten.

Vera Wijermars

Direct contact met een expert

Bel Vera op +31208932656

Of stuur ons een email

 • 1

  Onderzoek en strategie

  Een e-mailmarketing strategie op maat begint met een uitgebreide analyse. Hierbij kijken wij onder andere naar de gebruikte tools en koppelingen, de kans op spam markeringen, het huidige contactenbestand, het aanmeldproces, het design van de nieuwsbrief, de prestaties en inhoud van verzonden campagnes en natuurlijk analyseren wij of jouw mailings voldoen aan de AVG.

 • 2

  Strategie en planning

  Op basis van de analyse en onze gesprekken met jou, stellen wij een strategie en doelstellingen voor de komende periode op. Ook maken wij een planning voor het verzenden van de mailings.

 • 3

  Inrichten van account

  Wij helpen je met het optimaliseren en het juist inrichten van je account. Gebruik je nog geen e-mailmarketing tool of wil je overstappen? Wij adviseren je graag in het maken van de juiste keuze die aansluit bij jouw wensen, bijvoorbeeld de tools van onze partners Hellodialog of Spotler.

 • 4

  Template (re)design

  Het (re)designen van jouw e-mailtemplate behoort ook tot de mogelijkheden. Zo sluit jouw template naadloos aan op de huisstijl, website en andere communicatiekanalen.

 • 5

  Abonnees werven

  Het sturen van een nieuwsbrief is natuurlijk niet mogelijk zonder een publiek. Blauwe Monsters kan jou ondersteunen in het werven van meer abonnees en/of het vergaren van de juiste gegevens. Nieuwe inschrijvingen worden daarna opgevolgd met een passende welkomstcampagne..

 • 6

  Creatie en verzending

  Wij ontzorgen jou graag op het gebied van e-mailmarketing. Daarom kun je ook voor de creatie van relevante content bij ons terecht. Hierbij worden wij ondersteund door onze collega’s van de content afdeling. Verder kunnen wij deze content ook voor je klaarzetten en inplannen in jouw e-mailmarketing tool.

 • 7

  Segmentatie en personalisatie

  Om de juiste mensen op het juiste moment met de juiste boodschap te bereiken, is het belangrijk om te segmenteren. Wij helpen je om de meest relevante en persoonlijke boodschap naar jouw doelgroep te versturen.

 • 8

  E-mailmarketing automation

  E-mailmarketing draait om de juiste boodschap, voor de juiste persoon, op het juiste moment. Door (een deel van) je mailings te automatiseren, kun jij het maximale uit je doelgroep halen. Blauwe Monsters adviseert en implementeert op het gebied van effectieve automatische e-mails.

Gratis quickscan aanvragen?

We nemen vaak dezelfde dag nog contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen!

Deze bedrijven profiteren al maandelijks van onze kennis:

Klantcasus

Hoe wij de officiële valet parking van de luchthaven hebben verslagen

Met een onconventionele aanpak wisten Blauwe Monsters en Airport Parking Solutions de grote spelers te verslaan, middels Search Advertising campagnes.

 • 119% Conversie verhoging
 • 58% Kosten reductie
 • 41% Meer reserveringen
 • 12 Maanden trajecttijd
valet parking