feed marketing icon

Feed marketing

Steeds meer webshops maken gebruik van feed marketing kanalen zoals Google Shopping. Feed marketing maakt het mogelijk om op productniveau te adverteren op basis van een productfeed. Een groot voordeel hiervan is dat data zoals prijsaanpassingen en product voorraden automatisch in de advertenties kunnen worden doorgevoerd. Blauwe Monsters kan jou hierin ondersteunen.

Voordelen feed marketing

 • Snellere aankopen
 • Afgestemd op de juiste doelgroep
 • Inzichtelijke resultaten

Contact

Direct beginnen met rendabele internet marketingstrategie? Of zoek je eerst advies? We helpen graag. Vermeld hieronder je naam, mailadres en je vraag of bericht. Dan geven we zo snel mogelijk antwoord!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat wij voor je kunnen doen

zoekwoorden onderzoek

Google Shopping advertenties

We zorgen dat je in de Shopping feed goed zichtbaar bent.

Dynamische product banner advertenties

Breng de juiste producten bij potentiële klanten.

Dynamische tekstadvertenties

Het matchen van de advertenties aan precieze zoektermen.

Advertenties op prijsvergelijkingssites

Essentieel voor het bereiken van potentiële klanten die al ver in de funnel zitten.

Feed marketing bij Blauwe Monsters

Wij van Blauwe Monsters werken altijd resultaatgericht. De feed marketing campagnes houden we op elk moment bij en passen we zo nodig aan. Ook je eigen inbreng is voor ons belangrijk.

Contracten

Geen langlopende contracten

 • Maandelijks opzegbaar
 • Ook andere oplossingen mogelijk
full service

Resultaatgericht

 • Continu optimaliseren
 • Ruimte voor overleg

Overtuigd? Of benieuwd?

Ben je geïnteresseerd in één van onze SEO diensten of benieuwd wat Blauwe Monsters voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op, zodat één van onze specialisten samen met jou kan kijken naar de mogelijkheden op het gebied van zoekmachine optimalisatie voor je website of webshop.

jules van dongen

Feed marketing uitgelegd

Full Funnel strategie

Feed marketing geeft de mogelijkheid om de ROI te verhogen en het aantal conversies te maximaliseren via een Full Funnel strategie. Vergelijkingssites zoals Google Shopping zijn zeer geschikt om oriënterende bezoekers te benaderen en kennis te laten maken met jouw producten en shop. Hierna kunnen bijvoorbeeld tekst- en display-advertenties worden afgestemd op de meer aankoop gerichte zoekwoorden en (remarketing) doelgroepen (overwegingsfase/lower funnel).

Productfeed optimaliseren

Een complete en kwalitatief goede productfeed bepaalt in grote mate het succes van een feed marketing campagne. Zo’n productfeed maakt Blauwe Monsters aan met behulp van verschillende tools per vergelijkingssite/kanaal. Vervolgens worden deze geoptimaliseerd zodat ze voldoen aan de eisen van het betreffende marketingkanaal. Denk hierbij aan de volgende variabelen: product type, categorie, merk, maat, leeftijdscategorie, kleur, voorraad en nog veel meer. Blauwe Monsters maakt hierbij gebruik van meerdere slimme feed marketing tools.

Werkwijze Blauwe Monsters

 1. Bepalen van de website & campagnedoelstellingen
 2. Het bouwen van de productfeed & campagne(s)
 3. Campagne/feed-management en optimalisatie met behulp van van geavanceerde PPC management
 4. technologie voor een maximaal resultaat
 5. Inzichtelijke resultaten en actieve kennisoverdracht

Resultaat krijgen

Blijft het resultaat uit, dan is het een kwestie van blijven optimaliseren. Bij Blauwe Monsters optimaliseren we continu, tot we gewenst resultaat zien. Het is voor ons essentieel om de omzet van de klant te zien verhogen, en met succesvolle feed marketing is dit een garantie.