Alles overFEED MARKETING.

De SEA specialisten van Blauwe Monsters zorgen ervoor dat jouw productdatabase goed weergeven wordt op andere platforms.

Beste cases van 2019

Vrijblijvend advies?

We nemen vaak dezelfde dag nog contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen!

Je wilt beter vindbaar zijn met jouw producten op vergelijkingswebsites.

Daar kunnen onze feed marketing specialisten bij helpen. Hier lees je hoe een feed marketing traject eruit ziet.

Vandaag de dag is het belangrijk dat jouw bedrijf online zichtbaar is én dat de productdatabase van jouw website volledig up-to-date is. Steeds meer mensen starten namelijk online hun zoektocht naar producten. Met feed marketing brengen onze SEA specialisten jouw producten onder de aandacht bij potentiële klanten. Het resultaat is hogere omzet, ook op andere platforms zoals Google Shopping.

Robin Wentzel

Direct contact met een expert

Bel Robin op +31208932656

Of stuur ons een email

 • 1

  Vooronderzoek

  Onze feed marketing specialisten starten met een inventarisatie van de huidige situatie. Is er bijvoorbeeld al sprake van feed marketing of niet? Op basis van het vooronderzoek wordt de strategie aangepast en de werkzaamheden uitgevoerd. Wanneer er nog niets is ingesteld voor jouw website, dan moet er eerst een programma geïnstalleerd worden. Denk bijvoorbeeld aan Channable.

 • 2

  Installeren en implementeren

  Zodra er een programma aanwezig is, controleren we daarna of alle nodige koppelingen goed staan ingesteld. Indien nodig laden we zelf de koppelingen van jouw producten in. Vervolgens gaan we per marketing kanaal alles inrichten. Ieder kanaal heeft namelijk zijn eigen regels, uitzonderingen en vereisten.

 • 3

  Biedingen

  De derde stap is om per marketing kanaal een biedingsstrategie op te stellen. Uiteraard doen onze feed marketing experts dit in overleg met jou. Zodra de biedingen zijn bepaald, dan gaat het systeem zelf aan de slag.

 • 4

  Problem solving

  Helaas is zo’n groot traject als feed marketing niet zonder slag of stoot. Wanneer alle bovenstaande stappen zijn doorlopen, dan is er een kans dat problemen zich voordoen. Onze specialisten brengen in kaart wat er mis is gegaan en lossen de problemen op.

 • 5

  Monitoring

  Ten slotte monitoren we hoe de opgezette feed marketing verloopt op de diverse marketing kanalen. Zo controleren we of de biedingen juist zijn ingesteld en of er aanpassingen nodig zijn. Hierdoor creëren we een optimaal efficiënte werkwijze en profiteer jij van de voordelen van goed ingestelde feed marketing.

Gratis quickscan aanvragen?

We nemen vaak dezelfde dag nog contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen!

Deze bedrijven profiteren al maandelijks van onze kennis:

Klantcasus

Hoe wij de officiële valet parking van de luchthaven hebben verslagen

Met een onconventionele aanpak wisten Blauwe Monsters en Airport Parking Solutions de grote spelers te verslaan, middels Search Advertising campagnes.

 • 119% Conversie verhoging
 • 58% Kosten reductie
 • 41% Meer reserveringen
 • 12 Maanden trajecttijd
valet parking