linkbuilding

Linkbuilding

Linkbuilding is het bouwen van een relevant netwerk/profiel van websites die naar jouw website linken. Het verzamelen van relevante links naar je website is van belang om een hoge domein autoriteit op te bouwen en hierdoor een hogere positie in google te behalen, Google hecht namelijk veel waarde het aantal relevante inkomende links. Sinds Blauwe Monsters bestaat zijn we bezig met linkbuilding, de ervaring binnen linkbuilding is hierdoor erg groot en kunnen we aantonen dat het uitbesteden van linkbuilding aan Blauwe Monsters werkt. Blauwe Monsters zorgt ervoor dat er relevante backlinks van verschillende websites naar jouw website geplaatst worden om zo de positie in google te verhogen en te versterken.

Waarom linkbuilding helpt!

  • Hogere domein autoriteit
  • Hogere positie in de zoekmachine
  • Meer bezoekers op je website

Contact

Direct beginnen met rendabele internet marketingstrategie? Of zoek je eerst advies? We helpen graag. Vermeld hieronder je naam, mailadres en je vraag of bericht. Dan geven we zo snel mogelijk antwoord!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat wij voor je kunnen doen

Blog links

Blog links zijn links die verwijzen vanuit een geschreven blog naar jouw website.

Influencer links

Influencer links zijn links vanaf blogs en websites van influencers.

zoekwoorden onderzoek

Backlinks

Backlinks zijn losse links die verwijzen vanaf een website.

Linkdirectories

Linkdirectories zijn links vanaf subdomeinen.

Overtuigd of heeft u nog meer vragen?

Ben je geïnteresseerd in linkbuilding of benieuwd wat Blauwe Monsters voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op, zodat één van onze specialisten samen met u kan kijken naar de mogelijkheden op het gebied van zoekmachine optimalisatie voor uw website of webshop.

dennis stokman

Blauwe Monsters stelt een aantal eisen bij linkbuilden.

Blog links

Blog links zijn links vanaf relevante waardevolle websites waarop een blog staat met een link erin naar jouw website. Blog links kunnen sterk bijdragen aan de linkbuilding strategie. Deze blogs worden speciaal geschreven voor jouw website en is hierdoor erg relevant. Blauwe Monsters staat voor kwaliteit en relevantie. Om een goed resultaat te behalen uit linkbuilding is het belangrijk dat het plaatsen van links op de juiste manier gebeurd.

Influencer links

Influencer zijn bekende bloggers in allerlei verschillende branches. Een link vanaf zo’n websites/blog creëert veel organisch bereik. Hierdoor zorg je voornamelijk voor meer bezoekers en is daardoor automatisch een sterke backlink. Relevantie binnen linkbuilden is ontzettend belangrijk. Met relevantie bedoelen we het soort website waarop een link geplaatst wordt. Wanneer er een link geplaatst wordt naar Blauwe Monsters met het woord ‘internet marketing’ op een website over tuinspullen is de link niets waard.

Losse backlinks

Losse backlinks hebben veel kracht binnen linkbuilding. Door meerdere relevante losse backlinks te verkrijgen vanaf een andere website zorg je ervoor dat je je linkprofiel snel uitbreidt. De waarde van de losse backlinks bepaald hoeveel waarde er wordt doorgegeven naar jouw website. Hoe hoger de waarde van een bepaalde website is hoe hoger de linkwaarde is. Een website heeft veel waarde wanneer deze een hoge domein autoriteit heeft, de domein autoriteit (DA) wordt vervolgens weer bepaald door het soort inkomende links.

Linkdirectories

Linkdirectories zijn links vanaf subdomeinen. Dit is voornamelijk een oude manier van linkbuilding maar is nog steeds relevante en waardevol mits je het goed inzet. Het plaatsen van partner links zorgen voor een natuurlijk linkprofiel, google ziet namelijk door het plaatsen van partnerlinks in combinatie met losse backlinks en blog links dat je varieert en hierdoor ‘natuurlijke’ links verkrijgt.