Alles overMARKETPLACES.

De specialisten van Blauwe Monsters helpen je om jouw omzet en succes met e-commerce te vergroten via marketplaces.

Beste cases van 2019

Vrijblijvend advies?

We nemen vaak dezelfde dag nog contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen!

Succesvol omzet genereren via marketplaces.

Daar helpen onze marketplaces specialisten je graag bij. Op deze pagina zie je hoe we dat doen en wat voor resultaten het oplevert.

Steeds meer consumenten doen online hun aankopen. Hierdoor is de autoriteit van marketplaces de afgelopen jaren sterk toegenomen binnen de e-commerce. Blauwe Monsters biedt vanzelfsprekend ook ondersteuning hierbij. Zo zorgen onze marketplaces specialisten ervoor dat jij goed te vinden bent op de gewenste marketplaces. Op die manier speel jij optimaal in op deze ontwikkeling en profiteer je direct van de voordelen.

Rinaldo Sobnath

Direct contact met een expert

Bel Rinaldo op +31208932656

Of stuur ons een email

 • 1

  Onboarding

  We starten door in kaart te brengen welke van je producten geschikt zijn voor marketplaces - en voor welke marketplaces. Via Channable optimaliseren we je feed en integreren we je producten. Hoe een feed eruitziet, dat verschilt per marketplace.

 • 2

  Content & SEO

  Vanuit onze jarenlange SEO expertise onderzoeken we de juiste zoektermen en -strategieën. We optimaliseren je content voor relevante zoekopdrachten en bouwen een Branded Store Page met eigen look & feel, banners, menu's en meer.

 • 3

  Adverteren (sellers)

  Advertising voor sellers doen we op Sponsored Products en Sponsored Brands. Het verschil zit hem in de promotie van individuele producten, versus complete collecties van producten. We bouwen Sponsored Products die verschijnen tussen de organische resultaten, maar zijn ook in staat om boven, tussen en onder de resultaten te adverteren middels Sponsored Brands.

 • 4

  Adverteren (vendors)

  Voor vendors focussen we de advertenties volledig op display en video.

 • 5

  Monitoring & Optimalisatie

  De biedstrategieën evalueren we continue, om te kijken of er ruimte is voor verbetering. We optimaliseren keywords, budgetten, ASIN's en updaten met regelmaat titels en productomschrijvingen voor betere posities.

Gratis quickscan aanvragen?

We nemen vaak dezelfde dag nog contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen!

Deze bedrijven profiteren al maandelijks van onze kennis:

Klantcasus

Hoe wij de officiële valet parking van de luchthaven hebben verslagen

Met een onconventionele aanpak wisten Blauwe Monsters en Airport Parking Solutions de grote spelers te verslaan, middels Search Advertising campagnes.

 • 119% Conversie verhoging
 • 58% Kosten reductie
 • 41% Meer reserveringen
 • 12 Maanden trajecttijd
valet parking