sea icon

Search Engine Advertising (SEA)

Search Engine Advertising (SEA) is een effectieve manier om een specifieke doelgroep te bereiken en tot actie over te laten gaan op jouw website. Blauwe Monsters adviseert en ondersteunt bij het bepalen van de website en SEA strategie om het aantal rendabele conversies te maximaliseren. De SEA campagnes worden gemanaged en geoptimaliseerd door onze gecertificeerde specialisten en de resultaten worden voor jou inzichtelijk gemaakt.

De tekstadvertenties worden getoond in zoekresultaten van de zoekmachine. Hiermee kan er direct een toppositie gerealiseerd worden binnen Google, Bing en Yahoo. Google Shopping is ideaal om producten direct naar voren te laten komen in de zoekresultaten en de productvergelijking pagina van Google. Producten worden hier vertoond met behulp van een datafeed.

Dit is waarom jij SEA nodig hebt

  • Relevante bezoekers
  • Snelle resultaten
  • Optimale omzet uit je bezoekers
  • Grotere naamsbekendheid

Contact

Direct beginnen met rendabele internet marketingstrategie? Of zoek je eerst advies? We helpen graag. Vermeld hieronder je naam, mailadres en je vraag of bericht. Dan geven we zo snel mogelijk antwoord!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat wij voor je kunnen doen

Tekstadvertenties Google

Bij de juiste zoekwoorden bovenaan de zoekresultaten verschijnen.

Tekstadvertenties Bing & Yahoo

Aangezien niet de hele wereld Google gebruikt en we toch alle potentiële klanten willen bereiken.

zoekwoorden onderzoek

Google Shopping

Hierop adverteren betekent veel converterende bezoekers.

Monitoring & rapporteren

Je ontvangt heldere rapportages van de resultaten.

SEA bij Blauwe Monsters

Bij Blauwe Monsters werken we op basis van resultaten. Als campagnes niet de gewenste resultaten behalen optimaliseren we ze dusdanig dat ze dat wel gaan doen. Ook vinden we het belangrijk dat onze klanten onze SEA strategie begrijpen. We doen veel aan actieve kennisoverdracht bij onze SEA campagnes.

full service

Resultaatgericht

  • Continu optimaliseren
  • Ook advies
Contracten

Geen langdurige contracten

  • Maandelijks opzegbaar
  • Toch nog kennis meegekregen

Ben je geïnteresseerd in SEA?

Ben je geïnteresseerd in één van onze SEA diensten of benieuwd wat Blauwe Monsters voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op, zodat één van onze specialisten samen met jou kan kijken naar de mogelijkheden op het gebied van zoekmachine adverteren voor je website of webshop.

Jules van Dongen

SEA werkwijze

Doelstellingen

Het doel van SEA is het realiseren van meer geïnteresseerde bezoekers naar uw website waardoor de online omzet toeneemt.  Blauwe Monsters stemt samen met de klant de SEA-doelstellingen af en vertaalt deze naar KPI’s in een meetplan (dashboarding). Met web analytics worden de conversie analyses uitgevoerd.

Bouwen van de campagne(s)

In deze fase stellen we de campagnes op. Inmiddels is het duidelijk welke soort informatie en er in de advertenties moet komen te staan en worden welke relevante doelgroepen bereikt moeten worden. Onze SEA-specialisten maken gebruik van hun kennis om de campagnes goed op te stellen en relevant zijn voor de doelgroep.

Management en optimalisatie

De campagne managen en optimaliseren is een belangrijk aspect van SEA. Dit doen wij met behulp van geavanceerde PPC management technologie. Hiermee behalen wij een maximaal resultaat. Campagnes worden door onze SEA-specialisten dagelijks gecontroleerd, geoptimaliseerd en up to date gehouden. Beschikbare budgetten worden verdeeld naar goed en minder converterende campagnes.

Monitoren en kennis overdragen

We monitoren de resultaten nauwkeurig. Deze resultaten rapporteren wij vervolgens weer aan jou. In heldere dashboards krijg je te zien wat voor resultaten je campagnes behaald hebben, en of je doelstellingen gehaald zijn. Daar hoort ook een stuk kennisoverdracht bij, omdat we graag hebben dat je begrijpt waarom we de campagnes op een bepaalde manier geoptimaliseerd hebben.