zoekmachine optimalisatie icon

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De doelgroep beter bereiken door middel van gratis (organische) resultaten in de zoekmachine? Wij helpen jou graag om meer relevante bezoekers vanuit de zoekmachine naar de website te krijgen. Dit realiseren wij door samen met jou een zoekmachine optimalisatie (ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd) strategie op maat te bepalen.

Waarom SEO?

Een goede SEO strategie is het fundament van elke website of webshop. Met een goede SEO strategie wordt functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, logica en relevantie aangebracht binnen de website. Hierdoor zal je beter zichtbaar zijn in Google en de overige zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie is namelijk gericht op het creëren van een rendabele langetermijnstrategie.

Voordelen van een goede SEO strategie:

  • Meer conversies of leads
  • Meer relevant gratis (organisch) verkeer naar de website
  • Betere zichtbaarheid in Google
  • Betere kwaliteitsscores binnen PPC campagnes

Contact

Direct beginnen met rendabele internet marketingstrategie? Of zoek je eerst advies? We helpen graag. Vermeld hieronder je naam, mailadres en je vraag of bericht. Dan geven we zo snel mogelijk antwoord!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom SEO (zoekmachine optimalisatie) uitbesteden aan Blauwe Monsters?

Door onze jarenlange ervaring en bewezen resultaten als internet marketing bureau kunnen wij jou ondersteunen om het maximale resultaat uit jouw website te halen. Onze SEO experts zijn op de hoogte van alle SEO ranking factoren en de laatste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Daarnaast werkt Blauwe Monsters met de beste tools die nodig zijn om jouw website optimaal te laten renderen op SEO gebied.

Wij hebben vertrouwen in de SEO strategieën die we uitzetten voor onze klanten. Dit is ook de reden dat Blauwe Monsters niet werkt met langetermijncontracten. Je kunt altijd maandelijks bij ons opzeggen. Zo blijven wij uitgedaagd om jou elke maand weer te overtuigen van onze werkwijze.

Contracten

We werken zonder langlopende contracten

  • Maandelijks opzegbaar
  • Wij werken op basis van resultaat
  • Alles getest op eigen webshop
full service

Goede SEO scan

  • Concurrentie analyse
  • Technische audit

Overtuigd?

Ben je geïnteresseerd in één van onze SEO diensten of benieuwd wat Blauwe Monsters voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op, zodat één van onze specialisten samen met jou kan kijken naar de mogelijkheden op het gebied van zoekmachine optimalisatie voor jouw website of webshop.

020 893 26 56 info@blauwemonsters.nl
jules blauwe monsters

SEO expertises

Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel binnen SEO. Linkbuilding zorgt namelijk voor meer autoriteit en draagt daarom bij aan hogere posities in de zoekmachine. Google hecht veel waarde aan het aantal relevante links die naar jouw website verwijzen. De waarde van de verwijzende websites spelen hierbij een grote rol. De waarde wordt bepaald door het aantal inkomende relevante links, content op de website en vindbaarheid in de zoekmachine. Binnen linkbuilding zijn er verschillende soorten links. Links vanuit een blog op een website heeft bijvoorbeeld meer waarde dan een los linkje vanaf een subdomein. Lees meer over linkbuilding.

Content marketing

Wanneer je een website hebt, dan heb je natuurlijk content nodig. Bijvoorbeeld een stuk tekst met uitleg over je producten of diensten. Die content moet echter wel goed aansluiten op de doelgroep. Het moet enige waarde bieden (relevantie), informatief, leuk en lekker leesbaar zijn… En oh ja: het liefst moet de content ook nog SEO zijn. Oftewel bijdragen aan de vindbaarheid van je website. Hoe je dat allemaal voor elkaar bokst? Middels content marketing. Goede SEO content spreekt niet alleen je doelgroep aan, maar zorgt er ook voor dat Google jouw pagina’s meer waardeert en dus beter indexeert. Onze copywriters zitten voor je klaar!

Zoekwoordenonderzoek

Tijdens het zoekwoordenonderzoek wordt het zoekgedrag van potentiële klanten of bezoekers van een website in kaart gebracht. Het doel is om de content op de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de zoekopdrachten van de gebruikers van de zoekmachine. Hierbij wordt gekeken naar zoekwoorden waarop bezoekers momenteel de website binnenkomen, zoekwoorden die de concurrentie gebruikt en andere mogelijk relevante zoekwoorden en -termen.  Aan de hand van het zoekwoordenonderzoek wordt de juiste structuur voor de website bepaald. Zoals welke pagina’s moeten worden opgenomen in het menu en voor welke zoekwoorden aparte landingspagina’s moeten worden aangemaakt om een zo groot mogelijk deel van de doelgroep naar de website of webshop te leiden.

Monitoring & analyse

Door de resultaten van je website goed te monitoren en te analyseren, is het mogelijk om inzicht te krijgen in het functioneren van de uitgevoerde SEO-strategie.
Google Analytics, Google Search Console en Google datastudio zijn Google tools die Blauwe Monsters inzet om te monitoren en te analyseren. Daarnaast maken wij gebruik van Semrush, Seranking, Linkbird en Screaming Frog. Het continu monitoren en analyseren zorgt ervoor dat de strategie constant kan worden bijgestuurd. Op die manier behaal je namelijk het maximale rendement.
Blauwe Monsters deelt maandelijks begrijpelijke dashboards en overzichtelijke rapportages met jou als klant. Hierdoor hebben jij en je collega’s altijd eenvoudig inzicht in de resultaten.

Heb je vragen?

+31 20 893 26 56
info@blauwemonsters.nl