Meer relevant verkeer met SEO.

Met meer dan 8 jaar ervaring in zoekmachine marketing en de beste tools, helpen we jou met de ideale SEO strategie en aanpak. Resultaat: elke maand meer relevant verkeer uit de zoekmachine; bezoekers die actief op zoek zijn naar jouw producten en diensten. Lees hier hoe wij als SEO bureau jou kunnen ondersteunen.

Vanuit een doelgerichte strategie naar organische groei.

Elke maand heldere rapportages.

Op naar de #1 plek in Google

De ideale SEO strategie en aanpak: wij weten hoe we dat voor jouw site moeten doen. Zodat je toewerkt naar een rendabele zoekmachine strategie.

Structured data

Reviews, sterren, belangrijke productinformatie. Met structured data geef je meer info mee aan een zoekresultaat en verhoog je jouw CTR. Hoe je dit correct implementeert, dat weten wij als geen ander.

Analyse – strategie – Implementatie

Een goed begin is het halve werk, met SEO bouw je aan een goed fundament. Zoekmachine optimalisatie gaat niet over één nacht ijs, maar met een sterke aanpak ben je sneller waar je wil staan.

Aantrekkelijke meta descriptions

Bovenaan staan is één ding, kliks krijgen een tweede. Gelukkig doen onze content schrijvers dit al jaren, en schrijven ze voor jou graag activerende titels en omschrijvingen.

Gevonden worden op jouw producten en diensten

Welke zoektermen gebruikt iemand die op zoek is naar jouw producten? En hoe zorg je ervoor dat je zichtbaar bent? Wij onderzoeken de beste strategie.

Binnen 24 uur contact.

Start vandaag nog met SEO!

We zijn benieuwd naar jouw uitdaging! Onze SEO specialisten en consultants voorzien je graag van praktisch en strategisch advies. Vertel ons hieronder meer over je producten en diensten – we maken graag een eerste vrijblijvende SEO scan, zodat je al gauw een goed beeld hebt waar jouw kansen liggen. En hoe Blauwe Monsters als SEO bureau je kan helpen om je doelstellingen te behalen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Een blik op onze werkwijze.

Zo realiseren we meer verkeer voor jouw site!

Intake

We beginnen een SEO-traject met een kennismaking, omdat onze SEO specialisten een strategie op maat willen aanbieden. Vervolgens brengen we jouw ambities, doelen en intenties in kaart door middel van een checklist. De uiteindelijke aanpak passen we aan op al deze informatie.

Onderzoek en analyse

De tweede stap, die we na het gesprek zetten, is het uitvoeren van een website analyse. Onze SEO experts brengen door middel van een marktonderzoek het zoekgedrag van jouw doelgroep in kaart. Daarnaast controleren we jouw website op techniek, backlinks en on-page factoren zoals content.

Strategie

Na deze uitgebreide analyse is duidelijk wat de verbeterpunten zijn voor jouw website met als doel meer relevant, organisch verkeer. Blauwe Monsters houdt van een concrete aanpak. Daarom maken onze SEO specialisten een actielijst waarin de strategie stap-voor-stap staat toegelicht. Ook stellen we samen concrete doelen op voor de korte en lange termijn.

Implementatie en uitvoering

Aan de hand van de SEO-strategie voeren we met jou de verbeteringen voor de website uit. In deze fase creëren we content, voeren we een backlink strategie uit en optimaliseren we samen jouw website op technische en onpage factoren.

Monitoring en optimalisatie

Je ontvangt van Blauwe Monsters altijd een maandelijkse rapportage met de daarin verrichte werkzaamheden en resultaten. Daarnaast zullen de SEO specialisten tevens een proactief advies geven in de vorm van verbeterpunten en suggesties voor optimalisaties. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er geen kansen onbenut blijven.

Ontmoet het team!

Onze SEO specialisten.

Koen Egberts

SEO Specialist.

Britt Hillaert

SEO Specialist.

Klaas Schuijt

SEO Specialist.

Rene van Steen

SEO Specialist.

Jorin van Doorn

SEO Specialist.

Ruben Senneker

SEO Specialist.

Robin Boomgaard

SEO Specialist.

Demi Zoetendaal

SEO Specialist.

Op zoek naar iets anders?

Onze gerelateerde diensten.

Linkbuilding

Op zoek naar de beste backlinks

Content marketing

Met sterke (SEO) content kom je verder

Advertising

Betere resultaten uit je advertenties

CRO

Je site optimaliseren en meer doelen bereiken

Technische SEO

Techniek legt het fundament van SEO

B2B marketing

De ideale lead generation strategie en aanpak

Direct contact

SEO uitbesteden? Start vandaag nog!

We zijn nieuwsgierig naar jouw digitale uitdagingen. Vertel ons welke projecten je op het oog hebt – en onze consultants gaan graag met je om tafel om te kijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Vrijblijvend advies
Online marketing bureau Hoofddorp Amsterdam digitale strategie - Blauwe Monsters