Alles overSEO.

Het SEO team van Blauwe Monsters zoekt een manier om relevant verkeer binnen te halen en creëert een rendabele strategie.

Beste cases van 2019

Vrijblijvend advies?

We nemen vaak dezelfde dag nog contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen!

Jij wilt beter online gevonden worden en meer organisch verkeer.

Onze SEO specialisten kunnen voor jou het verschil maken. Op deze pagina zie je hoe we te werk gaan en welke resultaten je daardoor kunt behalen.

Blauwe Monsters streeft er altijd naar om een doeltreffende strategie op te stellen voor de lange termijn. We onderzoeken ten eerste wat de huidige situatie is wat betreft organische resultaten en de techniek van jouw website. Vervolgens formuleren we op basis van onze kennis en diverse tools een SEO-strategie op maat en implementeren we dit samen met jou

Koen Egberts

Direct contact met een expert

Bel Koen op +31208932656

Of stuur ons een email

 • 1

  Doelstellingen

  We beginnen een SEO-traject met een kennismaking, omdat onze SEO specialisten een strategie op maat willen aanbieden. Vervolgens brengen we jouw ambities, doelen en intenties in kaart door middel van een checklist. De uiteindelijke aanpak passen we aan op al deze informatie.

 • 2

  Onderzoek en analyse

  De tweede stap, die we na het gesprek zetten, is het uitvoeren van een website analyse. Onze SEO experts brengen door middel van een marktonderzoek het zoekgedrag van jouw doelgroep in kaart. Daarnaast controleren we jouw website op techniek, backlinks en on-page factoren zoals content.

 • 3

  Strategie

  Na deze uitgebreide analyse is duidelijk wat de verbeterpunten zijn voor jouw website met als doel meer relevant, organisch verkeer. Blauwe Monsters houdt van een concrete aanpak. Daarom maken onze SEO specialisten een actielijst waarin de strategie stap-voor-stap staat toegelicht.

 • 4

  Implementatie en uitvoering

  Aan de hand van de SEO-strategie voeren we met jou de verbeteringen voor de website uit. In deze fase creëren we content, voeren we een backlink strategie uit en optimaliseren we samen jouw website op technische factoren.

 • 5

  Monitoring en optimalisatie

  Je ontvangt van Blauwe Monsters altijd een maandelijkse rapportage met de daarin verrichte werkzaamheden en resultaten. Daarnaast zullen de SEO specialisten tevens een proactief advies geven in de vorm van verbeterpunten en suggesties voor optimalisaties. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er geen kansen onbenut blijven.

Gratis quickscan aanvragen?

We nemen vaak dezelfde dag nog contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen!

Deze bedrijven profiteren al maandelijks van onze kennis:

Klantcasus

Hoe wij de officiële valet parking van de luchthaven hebben verslagen

Met een onconventionele aanpak wisten Blauwe Monsters en Airport Parking Solutions de grote spelers te verslaan, middels Search Advertising campagnes.

 • 119% Conversie verhoging
 • 58% Kosten reductie
 • 41% Meer reserveringen
 • 12 Maanden trajecttijd
valet parking