E-mailmarketing.

De e-mailmarketing specialisten van Blauwe Monsters helpen jou om de juiste content te creëren voor de juiste doelgroep en deze op het juiste moment te versturen. Wij zijn partner van ActiveCampaign, MailBlue en Spotler.

Diensten content marketing - Blauwe Monsters
Binnen 24 uur contact

Start vandaag nog met e-mailmarketing!

We zijn benieuwd naar jouw uitdaging! Onze e-mail strategen en marketeers voorzien je graag van advies. Vertel ons hieronder meer over je producten en diensten – we maken graag een eerste vrijblijvende scan, zodat je al gauw handvatten hebt om aan de slag te kunnen.

Een blik op onze werkwijze

Zo creëren we voor jou de beste e-mail campagnes.

Onderzoek en strategie

Een e-mailmarketing strategie op maat begint met een uitgebreide analyse. Hierbij kijken wij onder andere naar de gebruikte tools en koppelingen, de kans op spam markeringen, het huidige contactenbestand, het aanmeldproces, het design van de nieuwsbrief, de prestaties en inhoud van verzonden campagnes en natuurlijk analyseren wij of jouw mailings voldoen aan de AVG. Op basis van de analyse en onze gesprekken met jou, stellen wij een strategie op maat en doelstellingen voor de komende periode op. Ook maken wij een planning voor het verzenden van de mailings.

Inrichten van account en template (re)design

Wij helpen je met het optimaliseren en het juist inrichten van je account. Gebruik je nog geen e-mailmarketing tool of wil je overstappen? Wij adviseren je graag in het maken van de juiste keuze die aansluit bij jouw wensen, bijvoorbeeld de tools van onze partners ActiveCampaign of Spotler. Het (re)designen van jouw e-mailtemplate behoort ook tot de mogelijkheden. Zo sluit jouw template naadloos aan op de huisstijl, website en andere communicatiekanalen.

Abonnees, segmentatie en personalisatie

Het sturen van een nieuwsbrief is natuurlijk niet mogelijk zonder een publiek. Blauwe Monsters kan jou ondersteunen in het werven van meer abonnees en/of het vergaren van de juiste gegevens. Door te segmenteren helpen wij je om daarna de meest relevante en persoonlijke boodschap naar jouw doelgroep te versturen.

Creatie en verzending

Wij ontzorgen jou graag op het gebied van e-mailmarketing. Daarom kun je ook voor de creatie van relevante content bij ons terecht. Hierbij worden wij ondersteund door onze collega’s van de content afdeling. Verder kunnen wij deze content ook voor je klaarzetten en inplannen in jouw e-mailmarketing tool.

E-mailmarketing automation

E-mailmarketing draait om de juiste boodschap, voor de juiste persoon, op het juiste moment. Door (een deel van) je mailings te automatiseren, kun jij het maximale uit je doelgroep halen. Blauwe Monsters adviseert en implementeert op het gebied van effectieve automatische e-mails en campagnes, zoals automatische opvolgingen, welkomst mailings of een verlaten winkelmandje campagne.

Ontmoet het team

Onze e-mailmarketeers.

Sacha Renkema

Online marketeer.

Fabian Marks

B2B marketeer.

Britt Hillaert

Online marketeer.

Op zoek naar iets anders?

Bekijk onze andere diensten.

CRO

Je site optimaliseren en meer doelen bereiken

Advertising

Betere resultaten uit je advertenties

SEO

Hoger in de zoekmachine voor sterker verkeer

Personalisatie

Ontdek hoe we CDP’s inzetten om te personaliseren

E-mailmarketing

Geautomatiseerde e-mails met een persoonlijke touch

Marketplaces

Producten aanbieden op Bol? Onze specialisten weten hoe

Direct contact

Start vandaag nog met e-mail marketeers!

Er zit altijd iemand bij de telefoon om jouw vragen te beantwoorden. Vertel ons over jouw digitale uitdagingen!

Vrijblijvend advies
Conversie team Blauwe Monsters