Google Ads uitbesteden.

Wil jij converterende klanten aanspreken met Google Ads? Met een team van Ads specialisten weten wij het beste resultaat te halen uit jouw campagnes. Speel in op de juiste zoekintenties en gebruik winnende biedstrategieën voor een hoge Return on Ad Spend.

Contact diensten display marketing advertising - Blauwe Monsters
Samen een groeistrategie bepalen

Maximaal resultaat uit jouw Google Ads strategie!

Om sterk converterende Google Ads-campagnes op te bouwen, zullen we samen naar jouw bedrijfsstrategie kijken. Wanneer je voor Google Ads uitbesteden bij Blauwe Monsters kiest, beginnen we met een kennismaking. In deze kennismaking stellen we jouw doelen, behoeften en wensen op. Vervolgens analyseren we de huidige conversie data en maken we een nulmeting. Vanuit dit oogpunt zetten we een groeistrategie op. Vervolgens gaan we aan de slag met het optimaliseren van huidige Google Ads-campagnes en/of het opbouwen van gloednieuwe campagnes. Daarna houden we het Google Ads-account scherp in de gaten om kansen te benutten en de budgetten te bewaken. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij, binnen het budget, de conversies behaalt die je voor ogen hebt

 • Meer conversies

 • Efficiënter gebruik van Google Ads-budgetten

 • Meer tijd voor andere werkzaamheden

 • Beter inzicht in conversiedata

Hulp bij adverteren op Google

SEA marketing uitbesteden.

Naast het goed organisch vindbaar zijn binnen Google is adverteren met tekstadvertenties, display of shopping een goede manier om potentiële klanten te bereiken. Dit proces kan tijdrovend zijn en soms een lage omzet opleveren. Door SEA uit te besteden aan Blauwe Monsters krijg jij de ruimte om je te focussen op het leveren van hoge kwaliteit producten en/of services.

Alles is mogelijk

Manieren van Google Ads uitbesteden.

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen, alle verschillende vormen van Google Ads. Het kan soms best lastig zijn om te bepalen welke advertenties bij jouw product of service passen. Bij Blauwe Monsters begrijpen we dat. We kijken daarom graag met je mee of één of meerdere van de Google Ads bij jouw bedrijf past. Zo kun je bij ons de volgende soorten Google Ads uitbesteden:

 • Google tekstadvertenties voor het aanspreken van de consument met de juiste zoekintentie.

 • Display: het visueel (re)targeten van je doelgroep voor een betere naamsbekendheid en ter ondersteuning van andere Ads.

 • Shopping: het direct verkopen van producten door middel van feedmarketing. Ideaal voor webshops.

 • Video advertenties om ook via kanalen zoals YouTube de juiste doelgroep te bereiken.

De beste tools voor Google Ads

Software voor nóg betere resultaten.

Blauwe Monsters heeft als Google Ads bureau met meer dan 8 jaar ervaring verschillende advertentie tools gehad. Zo hebben wij alleen de beste tools kunnen selecteren. Onze SEA-specialisten kennen de weg in Google Ads, Optmyzr, Channable en Semrush. Zo ben jij er zeker van dat jouw campagnes optimaal draaien en de conversies binnenrollen. Naast deze tooling zijn onze specialisten ook bekend met Bing Ads en Marketplaces.

Blauw specialisme

Google Ads uitbesteden bij Blauwe Monsters

Google Ads (voorheen Google Adwords) uitbesteden kan bestaan uit campagnes opbouwen op basis van een zoekwoordenonderzoek, campagnes optimaliseren en het monitoren van de advertenties.

 • Spreek jouw doelgroep aan met de meest relevante advertenties.

 • Een groeistrategie voor zowel korte- als lange termijndoelen.

 • Goed inzicht in de resultaten door middel van transparante rapportages.

 • Direct contact met Blauwe Monster voor optimale Google Ads.

het team

Google Ads specialisten

Tobias Kruijmer

Business development manager.

Sjoerd van Harmelen Blauwe Monsters
Sjoerd Van Harmelen

Advertising specialist.

Robin Wentzel Blauwe Monsters
Robin Wentzel

SEA specialist & Afdelingsmanager.

Robert Waasdorp
Robert Waasdorp

Commercieel adviseur.

Reinier van Duijne

SEA specialist.

Michael van Ruiten

Junior SEA specialist.

Klaas Min

Junior SEA specialist.

Jules van Dongen

Commercieel adviseur.

Corné Ouwerkerk
Corné Ouwerkerk

PPC consultant.

Contact

Start met Google Ads Uitbesteden.

Wij bespreken graag samen met jou de mogelijkheden voor adverteren. We luisteren en denken mee, geheel vrijblijvend natuurlijk.

vrijblijvend advies