Magento marketing

Gebruik je het Magento-platform voor jouw e-commerce? Of ben je van plan om deze te gaan gebruiken? Dan is het verstandig om een Magento-specialist in te schakelen voor de strategieontwikkeling.

Bij Blauwe Monsters hebben wij al jaren aantoonbare ervaring op het gebied van Magento. Daarbij werken we samen met Itonomy: dé specialist in Adobe Magento Commerce-oplossingen!

Magento-specialist

Als Magento-specialist ondersteunen wij jou graag bij diverse vraagstukken. Bij ons kun je terecht voor onder andere:

  • Het upgraden van Magento 1 naar Magento 2

  • De migratie van een ander CMS naar Magento 2

  • De vormgeving van het design van jouw Magento 2 website

  • Indien nodig het koppelen van systemen en koppelingen zoals Google Analytics, Channable en meer.

Over Magento

Magento is al jaren een ijzersterk e-commerceplatform met uitgebreide en nuttige features op het gebied van design, snelheid en functionaliteit. Het is niet voor niets het meest gekozen e-commerce platform onder ondernemers. Met het Magento-platform heb je volledige vrijheid om je webshop te ontwikkelen. Magento biedt zowel kleine als grote webshops de oplossing om hun webwinkel te ontwikkelen. Het platform voorziet je namelijk van toekomstgerichte software die moeiteloos meeschaalt met de groei van jouw online business.

Ben je benieuwd of het Magento-platform ook bij jouw webshop past? Wij kijken graag met jou mee of jouw webshop en ambities bij het Magento-platform passen.

Magento voor zowel B2B als B2C

Door de diversiteit van het Magento-platform is deze zowel voor B2B als B2C websites zeer geschikt. B2B-bedrijven bevinden zich steeds meer in het speelveld van B2C-bedrijven en hier sluit Magento naadloos op aan. Met bijvoorbeeld een ingebouwde B2B-module is het mogelijk om zakelijke klanten makkelijker dan ooit te bedienen. Voor zowel B2C- als B2B-klanten denken wij al in het ontwikkeltraject mee over de mogelijkheden in conversie- en verkeersoptimalisatie. Op deze manier leggen wij de basis voor jouw online marketing strategie waarmee we direct na de livegang mee aan de slag kunnen.

Vaste betrouwbare partner

In Blauwe Monsters heb je een vaste en betrouwbare partner met enorm veel ervaring met het Magento-platform en Magento-marketing. Wij bedienen op dit moment meer dan 50 klanten die draaien op het Magento-platform. Daarnaast beschikken wij over een groot team aan Magento-gecertificeerde werknemers die zich ieder in hun eigen Magento-marketingspecialisme hebben ontwikkeld. Met dit team realiseren wij al jarenlang complexe Magento en e-commerce oplossingen.

Het Team

Onze Magento specialisten

Tim Zijlstra

Stagiair Online Marketing.

Thirza van Haastregt

SEO specialist.

Tess Brouwer

SEO specialist.

Ruben Senneker

SEO specialist.

Rens van Oosten

SEO-specialist.

René van Steen

SEO specialist.

Patrick Wissink

Online marketeer.

Oussama Mamnouh

SEO specialist.

Nina de Ruig

Online Marketeer.

Mats Kolf

Stagiair Online Marketing.

Martijn Ouwehand

SEO specialist.

Maiko Buttner

SEO specialist.

Krista Pieterse

Online marketeer.

Koen Egberts

Operationeel manager.

Klaas Schuijt

Operationeel manager.

Jorin van Doorn

SEO specialist.

Ilse van Heerwaarden

Stagiair Online Marketing.

Graciela Mulder

Stagiair Online Marketing.

Ehis Van Schijndel

Online marketeer.

Britt Hillaert

Online marketeer.

Bo de Bast

Online marketeer.

Contact

Starten met Magento?

Benieuwd geworden hoe Blauwe Monsters jou kan helpen? Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kunnen wij een goed beeld creëren waar jouw kansen liggen. Onze specialisten en consultants voorzien je graag van praktische en strategisch advies op gebied van Magento marketing.

vrijblijvend advies