Resultaatgericht online marketing uitbesteden.

Ben je op zoek naar een internet marketing bureau die met je meedenkt én ook de uitvoering oppakt? Een marketing bureau dat in staat is jouw bedrijf meer leads, bezoekers en conversies te bezorgen? Online marketing uitbesteden bij Blauwe Monsters biedt de ondersteuning die je zoekt!

full-service online marketing bureau
Gratis eerste advies en kansenanalyse!

Online marketing uitbesteden.

Door de jaren heen hebben we binnen Blauwe Monsters veel ervaring opgedaan op gebied van online marketing, hierdoor kunnen jij bij ons succesvol online marketing uitbesteden. Wij zijn inmiddels inzetbaar als full-service internet marketing bureau door een uitbreiding van onze dienstverlening. Wil je content marketing uitbesteden voor je website teksten of een SEO specialist voor strategisch advies? Dan zit je bij Blauwe Monsters goed! Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis eerste advies aan voor online marketing uitbesteden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ONZE DIENSTVERLENING

Wat doet een internet marketing bureau?.

Online marketing is een breed begrip en bestaat uit verschillende diensten. Blauwe Monsters heeft specialisten binnen al deze aspecten die gezamenlijk jouw volledige online marketing strategie zullen realiseren. Jij kunt zonder zorgen jouw volledige online marketing ativiteiten uitbesteden, aangezien Blauwe Monsters de expert is in onder meer de volgende onderdelen van online marketing:

 

Conversie optimalisatie

ORGANISCHE ZICHTBAARHEID

Zoekmachine optimalisatie (SEO).

Een belangrijk onderdeel van je online marketing uitbesteden is zoekmachine optimalisatie, beter bekend als SEO (search engine optimization). Het grote doel van SEO is om belangrijke en relevante zoekwoorden binnen je branche zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten van de zoekmachines te krijgen. Zo willen wij bij Blauwe Monsters graag hoog in de zoekresultaten komen bij mensen die ‘online marketing uitbesteden’ googelen. Wij hebben meer dan 20 specialisten in huis die voor jou een volledige SEO-strategie kunnen uitwerken, om ook voor jouw business zo hoog mogelijk te scoren op relevante zoekwoorden. Dit leidt uiteindelijk tot meer verkeer, wat weer meer conversie tot gevolg moet hebben!

ADVERTENTIE KANALEN

Zoekmachine adverteren (SEA).

Met adverteren in de zoekmachine – ook wel SEA (search engine advertising) genoemd – betaal je om bovenaan in de zoekresulataten te komen. Dit zijn de advertenties die bovenaan de zoekresultaten vertoont worden na het invoeren van een zoekopdracht. Door te adverteren in Google kun je heel gericht targeten op de doelgroep die je wilt bereiken. Blauwe Monsters heeft verschillende SEA-specialisten in dienst die je kunnen helpen om het beste rendement te behalen op jouw campagnes. Door het verzamelen en optimaliseren van data zullen wij voor jou rendabele advertentie campagnes realiseren

E-mailmarketing.

Met e-mailmarketing benader je je bestaande klanten op een actieve manier. Hierdoor verhoog je de verbinding tussen jouw brand en de klant, wat kan zorgen dat je klanten behoudt. Je kunt met dit medium Het begint bij een uitgebreide analyse, waarna we de strategie opstellen.  De e-mailmarketing specialisten van Blauwe Monsters helpen je om de beste content te creëren waarop jouw doelgroep het beste aansluit. Daarnaast versturen we de e-mails ook op het meest geschikte moment. Blauwe Monsters is partner van onder andere ActiveCampaign en Spotler.

Conversie optimalisatie (CRO).

Met conversie optimalisatie zorgen onze specialisten bij Blauwe Monsters ervoor dat de bezoekers op je website ook daadwerkelijk tot een conversie overgaan. CRO (conversion rate optimization) gaat over het optimaliseren van jouw website lay-out & design zodat een groter percentage van het websiteverkeer een conversie doet. De CRO-specialisten bij Blauwe Monsters weten op basis van uitgebreid onderzoek en analyses precies hoe ze het conversie ratio van jouw website omhoog krijgen.

Marketplaces.

Consumenten kopen al jarenlang veel op marktplaatsen zoals Bol.com, Amazon, en Leen Bakker. De populariteit van marketplaces groeit nog elk jaar flink en voor e-commercepartijen is het bijna een must om ook op een marketplace te verkopen. De specialisten van Blauwe Monsters zorgen ervoor dat jij goed te vinden bent op de gewenste marketplaces. Op die manier speel jij optimaal in op deze ontwikkeling en profiteer je direct van extra omzet via dit kanaal.

Socialmedia-advertising.

Social media is in de afgelopen jaren in razend tempo een belangrijk onderdeel geworden van je onlinemarketingstrategie. Met socialmedia-advertising kun je op een relatief eenvoudige manier je naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroten binnen je doelgroep. Met een goede socialmediacampagne trek je meer relevant verkeer naar je website en verhoog je uiteindelijk het aantal conversies. De social-specialisten van Blauwe Monsters helpen je hier graag bij! Of je nu in de B2B of de B2C actief bent!

Facebook Instagram social media marketplaces Blauwe Monsters Blog

ONZE WERKWIJZE ALS INTERNET MARKETING BUREAU

In 5 stappen succesvol online marketing uitbesteden.

Vertel ons over jouw ambities

We starten natuurlijk met een kennismaking. Persoonlijk contact met jouw internet marketing bureau is belangrijk om een band op te bouwen en elkaar te leren kennen. Als de lijntjes kort zijn, dan krijgen we samen meer voor elkaar. Tijdens dit moment horen we graag de strategie, doelstellingen en KPI’s van jouw organisatie. Op basis van een intakeformulier zorgen we ervoor dat alle vragen beantwoord zijn. Vervolgens stellen we een resultaatgericht voorstel op.

Voorstel om te groeien

Na de kennismaking is het aan Blauwe Monsters om aan de slag te gaan. Alle input uit het eerste gesprek en de antwoorden op het intakeformulier gieten wij in een voorstel en plan van aanpak. Als internet marketing bureau met 8 jaar ervaring hebben wij veel voorstellen mogen maken en presenteren. Ieder voorstel is uniek, omdat geen enkele klant hetzelfde is. Het voorstel moet passen aansluiten bij jouw doelstellingen. Samen komen we tot de beste strategie.

Uitvoering door een online marketing specialist

Nadat het voorstel samen is gemaakt komt de uitvoering. Blauwe Monsters heeft enthousiaste specialisten van alle online marketing disciplines in dienst. De uitvoerende specialisten en de klant hebben geregeld contact en werken samen aan de beoogde doelen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar meer conversies? Onze CRO specialist wijst je de weg. Meer lange termijn websitebezoekers? Dan staan onze SEO specialisten voor je klaar. Wil je toch liever direct resultaat? Start dan samen met onze PPC specialisten met Ads. Alle vormen van online marketing uitbesteden is mogelijk.

Rapportage en monitoring

Online is alles meetbaar. Meten is weten en daarom is het als internet marketing bureau noodzakelijk om resultaten te meten. Bij Blauwe Monsters hebben wij alle digital marketing tools die een bureau moet hebben. Denk aan Ahrefs, SEMrush, Majestic, Hotjar en Datatrics. Via op maat gemaakte rapportages in onder andere Google Data Studio zijn resultaten altijd toegankelijk voor de klant. Als full service marketing bureau weten we hoe we SEO, SEA, en CRO moeten meten en rapporteren.

Evalueren en strategisch meedenken en optimalisatie

Na een afgesproken samenwerking termijn is het belangrijk om goed te evalueren. Wat gaat goed en wat kan beter? Blauwe Monsters is niet alleen de uitvoerende partij; wij zijn ook een strategisch partner. Daarom denken wij altijd graag mee met de kansen om te groeien voor onze klanten.

Ontmoet het team!

Onze online marketeers.

Xandra Niemantsverdriet

Contentspecialist.

Sjoerd van Harmelen Blauwe Monsters
Sjoerd Van Harmelen

Advertising specialist.

Sacha Renkema

Online marketeer.

Ruben Senneker

SEO specialist.

Robin Wentzel Blauwe Monsters
Robin Wentzel

SEA specialist & Afdelingsmanager.

René van Steen

SEO specialist.

Reinier van Duijne

SEA specialist.

Maiko Buttner

SEO specialist.

Leo Hoekstra

Contentspecialist.

Krista Pieterse

Online marketeer.

Koen Egberts

Operationeel manager.

Klaas Schuijt

Operationeel manager.

Klaas Min

Junior SEA specialist.

Jules van Dongen

Commercieel adviseur.

Corné Ouwerkerk
Corné Ouwerkerk

PPC consultant.

Waarom zou ik online marketing uitbesteden?

Laten we eerlijk zijn, als je een onderneming hebt dan heb je vaak geen tijd om naast het ondernemen ook nog aandacht te besteden aan het groeien van je onderneming met online marketing. Daarnaast is er vaak bij ondernemers een gebrek aan kennis en expertise om de online marketing strategie van hun bedrijf tot een succes te brengen. Daarom adviseren wij het uitbesteden van online marketing in deze situaties. Zo heb je als ondernemer zelf geen zorg meer aan het online marketing vraagstuk en weet je zeker dat jouw online marketing strategie een succesverhaal wordt. Tot slot is het idee van online marketing uitbesteden dat het je bedrijf meer oplevert dan de kosten ervan. Je moet het zien als een investering die op lange termijn zorgt voor meer winst dan kosten, waardoor jouw bedrijf zal groeien.

Hoe kies ik het juiste internet marketing bureau?

Het uitbesteden van online marketing is een belangrijke keuze voor een onderneming. Er zijn veel internet marketing bureaus die online marketing diensten aanbieden, waardoor het lastig kan zijn om het juiste bureau te kiezen. Wij adviseren om een online marketing bureau te kiezen die actief met je meedenkt. Vaak horen wij van klanten die bij andere partijen waren aangesloten dat de werkzaamheden wel werden uitgevoerd door het bureau, maar dat het stuk consultancy miste. Wij als Blauwe Monsters proberen ons hier als online marketing bureau te differentiëren van de competitie. Door actief mee te denken en ons in de positie van jouw bedrijf te plaatsen proberen we altijd jouw digitale strategie tot een succes te maken.

Wat kost internet marketing uitbesteden?

De kosten voor het uitbesteden van online marketing verschillen per bureau. Vaak ligt de uurprijs ergens tussen de 100 a 150 euro per uur. De exacte kosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden en de ervaring van het bureau. Spreek vooraf altijd goed af welke werkzaamheden het bureau verricht en wat de verwachte resultaten zijn. Bij Blauwe Monsters betaal je een vast uurtarief voor duidelijke verrichte werkzaamheden, maandelijks opzegbaar en geen verborgen kosten.

 

Op zoek naar iets anders?

Bekijk onze andere diensten.

CRO

Je site optimaliseren en meer doelen bereiken

Advertising

Betere resultaten uit je advertenties

SEO

Hoger in de zoekmachine voor sterker verkeer

Personalisatie

Ontdek hoe we CDP’s inzetten om te personaliseren

E-mailmarketing

Geautomatiseerde e-mails met een persoonlijke touch

Marketplaces

Producten aanbieden op Bol? Onze specialisten weten hoe

Direct contact

Start vandaag nog met online marketing uitbesteden!

Er zit altijd iemand bij de telefoon om jouw vragen te beantwoorden. Vertel ons over jouw digitale uitdagingen!

Vrijblijvend advies
Contact diensten content marketing - Blauwe Monsters