SEO-specialist inhuren voor organische groei.

Blauwe Monsters is een online marketing bureau met 8+ jaar ervaring als SEO-consultant van strategie tot en met uitvoering.

Diensten technische SEO site audit - Blauwe Monsters
Vrijblijvend advies

Kom in contact met SEO-specialisten.

Wij maken graag een eerste gratis SEO check van jouw website. Op basis van de eerste scan gaan we met elkaar in gesprek om te kijken wat onze SEO-specialisten voor jou kunnen betekenen. We horen graag meer over jouw groeidoelen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontmoet het team!

Onze SEO-specialisten.

Tim Zijlstra

Stagiair Online Marketing.

Thirza van Haastregt

SEO specialist.

Tess Brouwer

SEO specialist.

Ruben Senneker

SEO specialist.

Rens van Oosten

SEO-specialist.

René van Steen

SEO specialist.

Patrick Wissink

Online marketeer.

Oussama Mamnouh

SEO specialist.

Nina de Ruig

Online Marketeer.

Mats Kolf

Stagiair Online Marketing.

Martijn Ouwehand

SEO specialist.

Maiko Buttner

SEO specialist.

Krista Pieterse

Online marketeer.

Koen Egberts

Operationeel manager.

Klaas Schuijt

Operationeel manager.

Jorin van Doorn

SEO specialist.

Ilse van Heerwaarden

Stagiair Online Marketing.

Graciela Mulder

Stagiair Online Marketing.

Ehis Van Schijndel

Online marketeer.

Britt Hillaert

Online marketeer.

Bo de Bast

Online marketeer.

Wat doen we?

De werkzaamheden van een SEO-consultant

Content

Conten marketing is nog steeds een van de belangrijkste bouwstenen volgens veel SEO-experts. Als je content van laagwaardige kwaliteit is dan zal het erg lastig worden om hoger in de zoekresultaten te komen. Het is bij content belangrijk om juiste informatie te geven en een goede H koppen structuur aan te houden. Een SEO-specialist baseert een contentstrategie altijd op basis van een zoekwoordeonderzoek, wat de basis vormt voor een volledig SEO-traject. Bij Blauwe Monsters hebben wij veel SEO-experts werken die hoogwaardige landingspagina’s schrijven. Zo weet je zeker dat jouw content goed staat, waardoor je sneller de gewenste resultaten zal behalen.

Techniek

De techniek van een website wordt geoptimaliseerd met technische SEO. Technische SEO omvat onder andere paginasnelheid, re-directs en foutcodes. Techniek wordt door SEO-experts vaak als eerste opgelost. Wanneer de techniek onvoldoende is, zal dit namelijk het gebruiksgemak en de zoekposities negatief beïnvloeden. .

Autoriteit

De autoriteit van jouw website vergroten we door middel van linkbuilding. Blauwe Monsters is de SEO-expert op gebied van linkbuilding, aangezien wij al ruim 10 jaar ervaring hebben in dit vakgebied. Wie kijken met linkbuilding vooral naar de relevantie van de links en daarnaast naar verschillende metrics zoals Domein Autoriteit, Pagina Autoriteit, Trust Flow, en Citation Flow.

Consultancy

Een SEO-consultant is tot slot bezig met het bedenken van de organische strategie van een website. Dit gaat onder meer over het bepalen van het traject, het analyseren van de competitie, en gedurende het project nieuwe kansen blijven ontdekken. Er zijn constant nieuwe Google-updates wat het werk van een SEO-expert dynamisch maakt. Monitoren en up-to-date blijven zijn daarom twee belangrijke eigenschappen van een SEO-specialist

Veelgestelde vragen over SEO-experts

Waarom Blauwe Monsters als SEO-expert?

Blauwe Monsters heeft al ruim 10 jaar ervaring en is dus de SEO-specialist van Nederland. Naast deze ruime ervaring op gebied van SEO heeft Blauwe Monsters veel expertise op gebied van linkbuilding. Linkbuilding is nog steeds een van de belangrijkste factoren om hoger binnen de zoekresultaten te komen en is dus onmisbaar in jouw SEO-strategie.

Werken jullie als SEO-specialist met een vast contract?

Nee, wij werken niet met vaste contracten. Onze dienstverlening is maandelijks opzegbaar. Dit houdt ons scherp om te blijven presteren en onszelf te bewijzen.

Wat zijn de voordelen van een ervaren SEO-consultant?

Het inhuren van een SEO-specialist heeft als voordeel dat je direct op de best mogelijke manier geholpen wordt. SEO is een langetermijnstrategie waarbij fouten maken het traject kan bemoeilijken. Daarom is het uitbesteden van SEO-expertise een van de beste dingen om te doen, we doen het direct goed!

Wat levert SEO mij op?

Grofweg kan je ongeveer uitrekenen wat SEO op de lange termijn zal opleveren voor bepaalde zoektermen. De formule die SEO-experts hiervoor gebruiken is:

Zoekvolume X click-through-rate (CTR) X Conversiepercentage X Prijs van product/dienst

Je CTR wordt voornamelijk bepaald door je zoekpositie binnen de zoekresultaten. Dit is de kracht van SEO en dit zorgt voor relevant organisch verkeer naar jouw website. Hoe hoger de positie in de zoekresultaten, des te hoger de CTR. 

Het conversiepercentage heeft te maken met het design van jouw website, en specifieker: of deze is geoptimaliseerd voor conversies. Dit is het percentage van bezoekers dat converteert (een aankoop doet).

Waarom zou ik een SEO-consultant inhuren?

Het is een verstandige keuze om een SEO-expert in te huren wanneer je hier zelf niet veel verstand van hebt. Zo bespaar je veel tijd en weet je zeker dat het werk goed wordt uitgevoerd. Als je verkeerde dingen doet, kan je namelijk een penalty krijgen; een straf waardoor je daalt in de zoekresultaten van Google. 

Zal ik een freelancer of SEO bureau inschakelen?

Een SEO bureau heeft verschillende SEO-experts in dienst die vaak verschillende specialismen hebben binnen het vakgebied. Zo werken er bij ons SEO-specialisten die zich specialiseren in core web vitals en hebben we aparte SEO-content specialisten aan het werk. Daarnaast bieden wij ook andere diensten aan binnen de online marketing, zoals Search Engine Advertising (SEA) en Conversion Rate Optimalization (CRO). Door de verschillende specialistisch en bredere ervaring is een SEO-bureau een betere keuze dan een freelancer. Ook is er bij ons altijd een specialist  aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden.

Contact opnemen met een SEO specialist.

Samen een werkende strategie bedenken en uitvoeren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Dezelfde dag nog persoonlijk antwoord.

  • Gratis en onderbouwd advies op basis van de huidige stand van zaken.

  • Volledige transparantie.

onderzoek berend